Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Od jakiegos czaus brakuje tu kilku mam, ale tu nudno

Polecane posty

Gość ale justek76 zostala
a mi toksycznej wcale nie brakuje, ona jest zdrowo walnieta:D i plącze sie w tym co pisze:D, na 3 podobnych tematach kiedys pisala cos zupelnie innego w jednej kwestii

Gość gość
A pamięta ktos gratkę? Albo największąfankę?

Gość gość
zostaly tylko same bezrobotne mamuski, kto ma prace wpada tu goscinnie a nie caly dzień spedza na kafe:D

Gość gość
gratka no pewnie, największe głupoty wygadywała, a fanka to chyba gratka

Gość gość
fanka i gratka to ta sama:D

Gość gość
a mi brakuje allium i avent, fajne babeczki, milo sie czylato, woman in black - zawsze krotko, ale konkret, lubie takie osoby justek-kiedys byla fajniejsza, od jakiegos czasu wredna, to prawda toksyczna-fajna babka, ale czasem za duzo sie wczuwala i nic z jej wypowiedzi nie wynikalo

Gość gość
a mi brakuje FajnieBycCiezarna, ktos tu kidys o niej temat zalozyl i sie zmyla :(

Gość gość
od razu sie zmywac jak ktoś o kims temat założy trzeba walczyć albo olać, to normalne, że każdy tu jest obsmarowywany

Gość gość
nie wiem, ale lubilam ja, moze jest tu teraz jako gosc, podobno miala potem nick badz soba jakos tak

Gość gość
nikt nie przebie wypocin "malej czarnej kawki22"-dziewczyna porazka:D

Gość to ja Jagoda369
Kiedys duzo na kafe pisalam ale od czasu jak zmienila sie szata graficzna kafe to nie mam ochoty tutaj wchodzic :O Kafe sie stala jakas taka rozmyta, nieciekawa. Odechciewa sie tutaj zagladac i pisac.

Gość gość
co ty gadasz, wczoraj byla taka akcja z kawiorem:D, ze 3 tematy byly o kawiorze, dawno takiej polewki nie mialam:D

Gość gość
o i jagoda wróciła szata szatą, da sie przyzwyczaić

Gość to ja Jagoda369
mnie sie nie podoba i dlatego teraz juz rzadko tutaj zagladam :) przezucilam sie na gazeta.pl i wizaz

Gość gość
no i szerokości jagoda

Gość gość
super że ta głupia jagoda odeszła :) małą czarna kawka też porażka mi brakuje wiosennej mamy.

Gość gość
wiosenna gwiazdowała, chciała być królową tego forum chyba pewnie tu jest, ale przynajmniej na jej nick nie patrzę

Gość z papierosem w ustach.....
Brakuje wiosennej mamy bo to była miła kobieta z którą można było sobie pogadać o wszystkim Jagody też brak bo można było się pośmiać jeszcze jania taka była też głupoty pisała i było wesoło A woman in black to dobrze,że juz się nie udziela bo skończyło się przynajmniej wychwalanie jaka to ona bogata jest

Gość gościóweczka77777
Ja miałam tu nick staly i dość często się udzielałam. Po zmienie kafe nie używam już bo najzwyczajniej w świecie mi się nie chce...i jak ktoś dobrze powiedział nasilenie kretyńskich prowokacji, bluzgi na każdym z tematów, wieczne wojny cc kontra sn i karmienie piersią i butlą- już mam dość takich durnot-te dyskusje do niczego nie prowadzą a baby się kłócą jak przekupy na targu i wychodzi kilkanaście stron bełkotu. Każda na każdą jedzie za przeproszeniem. I do tego 3 raz dziennie temat czy jestem w ciążyyyy bo uprawiałam seeeeex?????? Wchodze ostatnio nie za często ale tez widze że pare mam nie udziela się za często a fajnie się gadało. Toksyczną gdzieś wcięło-lubie jej podejście. Wiosenna mama, avent,, asiamt meea, no i jeszcze dużo innych . Akurat za justek76 i dziunią nie przepadam...plota 3po trzy na każdym temacie jakby miały tak dużo do powiedzenia. Mireczkowata czasem pisze fajnie a czasem dno. Za to jest wszechobecny przemuś z rocznika 91 i wszędzie jego gołe foty... Jakby ludzie mieli trochę kultury to by się fajniej pisalo.

Gość gościóweczka77777
Woman in black tez lubiłam-ale nie widze jej za często odkąd nieudolny podszyw się pojawił "Womon in black"

ja jestem cały czas tylko nie udzielam się za często bo jestem zajęta pomnażaniem swojego majątku,aby wyjechać na wekend do Disneylandu z dzieckiem.

Gość gościóweczka77777
Gratka też pisze ale bez zaczernienie bo? Tak ja jechały laski głównie za to ,że jest młoda a się wypowiada ,że dziewczę nie wytrzymało i nie używa już ps"gratka". Największa fanka pisze chyba często...lubie ją czytac bo nie bluzga i głupot nie pisze mimo ze ją pare debili chciało z równowagi wyprowadzić.-widać opanowany elokwentny człowiek

Gość gościóweczka77777
oooo o wilku mowa :D womon idź sobie pomnażać-możesz nawet kopulować.

Gość gościóweczka77777
Mała czarna kawka 22-ja ją lubiłam bo miała wiedze na temat nieplodnosci i paru dziewczynom pomogła . Z tego co pamiętam głupot nie pisala i raczej udzielała się tylko na wątku o Clo. Szkoda że nie pisze bo moglaby komuś pomoc.

Gość hfchghgcfhg
nie wiem kim była mala czarna kawka- ale widziałam na forum o Clo że mądre rzeczy pisała. No i jedna z najładniejszych dziewczyn na forum których zdjęcia się tu przewinęły :P

widziałam zdjecia wiosennej mamy jej dzieci i męża Więc tak dzieci to ma śliczne naprawde i ona też ma delikatną urode jasne włosy i jest bardzo ładna mąż jej wyglada normalnie ale młodo

Gość gość
ja tez kojarze ją-pamiętam że miała z*****ego teścia despotę. I że zaszla w ciąże. Potem już jej nie widziałam.

Gość gość
szkoda, że moich zdjęć nie widziałyscie, mała czarna to pikuś