Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamanagrubaska

Narzeczony kazał mi schudnąć :(

Polecane posty

Gość załamanagrubaska

Powiedział że czasem się mnie wstydzi i że do naszego ślubu muszę schudnąć (ślub w lipcu 2014). I że nie wyobraza sobie mnie na plaży (po ślubie planujemy polecieć na Majorkę) :( mam ochotę go walnąć

Gość gość
jeśli ostatanio zdażyło Ci się przytyc to poprostu mu się to nie podoba ze przestałaś dbać o siebie. Ale jeśli zawsze taka byłaś odkąd jestescie razem to nie kocha cie taką jaka jesteś.

Gość gość
Widocznie jesteś za gruba. Dlaczego masz ochotę go walnac skoro to ty wpierdalalas bez opamiętania?

Gość załamanagrubaska
:( nic nie wpierdalałam...nie jem chleba ani słodyczy, nie pije alkoholu ani gazowanych napoi. Mam cały czas taką samą wagę około 65 kg przy wzroscie 172 cm. Dla niego za dużo jak widać :(

Gość gość
Ja też kazałam mojemu schudnąć do wesela bo jest za gruby. To ma być maz wiec to chyba normalnie ze gadamy o wszystkim :)

Radzę Ci za wczasu , dobrze sobie przemyśl, czy będziesz z nim szczęśliwa . taka waga przy takim wzroście - jest w sam raz , nie każda musi być anorektyczką :)

Gość załamanagrubaska
jestem po ciaży więc hmmm ciało nie jest idealne tzn jeszcze uda są według mnie zbyt masywne i trochę za dużo skóry mam na brzuchu ale chodzę na siłownię i próbuję to zmienić.

Ciekawe. Bardzo pozytywny układ- Pan kazał, służąca ma problem. Zakładacie rodzinę patologiczną tak z zamiłowania?

Odchudzania na siłę przed śubem do sukni ślubnej jako takiego nie pojmuję, ale to już lekka przesada. Właśnie się zastanawiam, jaką ciętą ripostę Ci odpowiedzieć. Przez ileś tam lat związku i narzeczeństwa mu to nie przeszkadzało, a teraz nagle? Na plażę się będzie wstydził z Tobą iść? To możecie chodzić osobno, tylko niech potem nie narzeka. Bo Ty, sądząc po proporcjach, wyglądasz fajnie i apetycznie. Serio, masz super wagę do swojego wzrostu.

to w takim razie powiem Ci, że Twój narzeczony zachował się jak d*pek. Po ciąży ciężko się chudnie właśnie dlatego, że skóra się rozciąga, a nad tym bardzo ciężko pracować :/

Gość załamanagrubaska
leń pachnący owszem z zamiłowania ;)

Właśnie doczytałam, że jesteś po ciąży. I podpisuję się obiema rękami i nogami pod tym, co Moorland mówi.

Gość gość
moorland>>> pieprzysz jak pokrecona, po ciazy sie szybko chudnie, chybaz e sie siedzi na d***e I nic przy dziecko nei robi, tylko wysluguje wszytkimi, przy dziecku jest tyle roboty, ze moment sie to gubi. A co do ciebie autorko, jak sie twojemu narzeconemu nie podoba ile teraz wazysz to powinnien cie teraz juz kopnac w d*pe, bo po slubie bedziesz grubsza...to pewnik.

Gość Chiinia
Cooo przecież masz nadwagi masz BMI 22 (nadwaga jest od 25 w górę) oto dowód Wyniszczenie: poniżej 44.1 kg Wychudzenie: od 44.4 kg do 51.5 kg Niedowaga: od 51.8 kg do 57.4 kg Waga prawidłowa: od 57.7 kg do 73.7 kg Nadwaga: od 74 kg do 88.5 kg I stopień otyłości: od 88.8 kg do 103.2 kg II stopień otyłości: od 103.5 kg do 118 kg Otyłość kliniczna: powyżej 118.3 kg

Gość załamanagrubaska
gość nie siedzę na d***e jesli o to chodzi, do opieki nie mam nikogo (rodzina mieszka daleko). A czemu to niby pewnik że będę grubsza?

Jasne, z nadprogramowych kilogramów można schudnąć bardzo szybko - jeszcze więcej skóry zostaje jak po każdym szybkim odchudzaniu. Mięśnie dłuuugo są jeszcze osłabione (tak dziwnie brzuch wystaje na samym dole), jeżeli ktoś miał rozstępy albo ciężko walczył żeby ich nie mieć to zostaje sporo skóry która nie chce się "wciągnąć". Niektóre kobiety jeszcze przez parę tygodni/miesięcy mają tendencję do zbierania wody. ;)

Gość gość
moorland, pewnie jak na d***e w ciazy siedzialas I jadlas za dwoje zamiast sie ruszac, to I miesnie slabe...

Gość Chiinia
Jejku zrozum że nie jesteś grubsza, jesteś szczupłą osobą! Gdybyś schudła 8 kg, miałąbyś niedowagę, więc jak możesz być gruba. Czy między niedowagą a otyłością jest tylko 8 kg

Gość załamanagrubaska
Chiinia dzięki za słowa pocieszenia :)

serio? można używać mięśni brzucha w ciąży? Masz na myśli te mięśnie brzucha które są rozciągnięte go granic możliwości? a może to podtrzymywanie kilku kilogramów (dziecko plus wody płodowe) ma je w magiczny sposób wzmocnić, zamiast rozciągnąć i osłabić?

Gość gość
kochanenka bedziesz gruba, bo to naturalne, im kobieta starsza tym trudniej jej utrzymac wage, organism sie starzeje I przemiana materii slabnie I tluszczyk zaczyna sie obkladac, mimo, ze jesz tyle co jadlas zawsze. To proces naturalny. Tak od 32 roku zycia sama zobaczysz, bedziesz sie dziwic ze jesz normalnie, nie objadasz sie, a tyjesz, I nawet jak dotad nie musislas cwiczyc, to teraz ze wzledu na zdrowie koniecznie trzeba, bo inaczej z ruszaniem sie bedzie tragedia. Tak poprostu jest, ludzie z czasem tyja, bo sie starzeja. Wydolnosc organizmu juz nie ta.

Gość Chiinia
Załamana "grubasko" nie ma za co :) W sumie nie chodzi mi o pocieszenie (choć to też) tylko uzmysłowienie prawdy, przy wzroście ponad 170 cm nie można wazyć 40 parę kilo. Oto dowód: http://bmi.pasiasty.pl/ Sprawdź sama może przekonasz się wtedy, że on Cię chyba w anoreksję chce wpędzić. Ile on sobie życzy żebyś schudła?

Gość gość
moorland slyszalas o yodze w ciazy? ja jakos urodzilam trojke I moje cialo wyglada lepiej niz przed, bo jako nastolatka bylam leniwa krowa, po pierwszym dziecku zaczelam cwiczyc yoge I juz tak zostalo. Jak sie nie chce ruszac d**y to tak sie ma, jak organism ma sie regenerowac, jak mu nie pomagasz...

Gość Bakuś 19 lat
Jasne teraz uspokajacie autorke, do roboty! Nie siedzieć i nie oglądać przez tą godzinę te wszystkie ogłupiające seriale na TVP : Barwy NIESZCZĘSCIA, KLAN, CZY M JAK MILOŚĆ, tylko na sille, na dwor na rower, ruchu przez TYLKO GODZINE DZIENNIE. ALE NIE OBURZA SIĘ. OD facetów wymaga sie niewiadomo jakiej klaty umiesnionej :( WEź kobieto ogarnij się

Gość Chiinia
Wy jesteście chorzy? :D Czy nie znacie matematyki? Ile wg Was powinno się ważyć przy wzroście 172 cm i np. przy wzroście 152 cm ?

Gość Bakuś 19 lat
O 10 kg mniej niż wzrost

Gość Chiinia
No więc 172 - 10 to 62 . Czyli 62 kg to szczupła a 65 to grubaska?

Gość gość
moglaby spokojnie schudnac do 60 I wygladalaby sexy, a tak znajduje sie na granicy, ktora latwo przekroczy w gore, bo wszedzie sa reklamy zarcia, a jak nie ma nawyku cwiczen to tylko kwestia czasu....

Gość załamanagrubaska
Bakuś 19 lat nie oglądam seriali- zwyczajnie po całym dniu nie mam siły na kretyńskie seriale. I ogarnęłam się drogie dziecko: chodzę na siłownię+ jeżdżę na rowerze stacjonarnym+ruchu przy dziecku mam sporo to co mam jeszcze zrobić według Ciebie????????????????