Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamanagrubaska

Narzeczony kazał mi schudnąć :(

Polecane posty

wiesz co gość...jeżeli jako nastolatka byłaś, jak to zgrabnie określiłaś, leniwa krowa, to naprawdę nie sztuka wyglądać lepiej nawet po minimalnym wysiłku. W końcu jak ktoś ma naście lat i już się zapuści to ciężko żeby było gorzej. Tu mówimy o sytuacji kiedy normalna, zdrowa osoba zachodzi w ciążę i ciało już nie jest takie jak wcześniej - Twoje najwyraźniej od początku było niespecjalne, więc w najgorszym wypadku mogłaś wyglądać mniej-więcej tak samo ;).

Gość Chiinia
Lub dziewczyna o wzroście 152 cm 42 kg to szczupła a 45 to grubaska, tak? Takie jest wasze rozumowanie? :D

Gość gość
ja mam 170 cm I waze 57 kg I wcale nie jestem szkieletorem, nie ma problemow z kupnem fajnych ciuchow I we wszystkim I dobrze, ale to wynik cwiczen a nie genow, czy daru boga....

Gość załamanagrubaska
A wiecie co zawezmę się i schudnę do 58 kg. Nie dla niego ale dla siebie :)

Gość Bakuś 19 lat
Nie lekka niedoskonałość , bez przesady te 3 kg to można w 2 tygodnie ogarnąć a autroka jest leniwa.. taka prawda,,,

Gość Chiinia
Ja mam 170 cm i podobnie ważę 56 kg i jestem uważana za osobę szczupłą (nie jakąś wychudzoną) i na pewno nie byłabym gruba jakbym przytyła kilka kilo I kto tu mówił o problemie kupowania ciuchów?

Weźcie pod uwagę, że ludzie są różnie zbudowani. Autorka twierdzi, że nie przytyła (po prostu zmieniła się jędrność ciała) i tu naprawdę nie ma szybkiego rozwiązania. Skoro wcześniej było ok, a nagle jej mąż ma pretensje to tak - jest d*pkiem, bo na to jak nasza skóra zniesie rozciąganie nie mamy specjalnie wpływu. Można wspomagać, ale ile znacie osób które walczyły z rozstępami bez wielkich efektów?

Bakuś - nie obraź się, ale pieprzysz głupoty. trzech kilogramów nawet nie widać, takie wahanie wagi to można mieć w ciągu miesiąca ;)

Gość Bakuś 19 lat
Autorko możesz nazwyać mnie dzieckiem, gnojkiem, ale to nie zmienia faktu że nie życze ci źle... Wyobraź sobie że w ciągu 2 miesiecy byłem w stanie zrzucuć 20 kg, w wieku 18 lat. Proponuje dietę niskowęglowodanową. Byłem na niej super działa...

a ten dalej swoje, bo kolejny d*pek nie widzi różnicy między "tłuszczem", a utraconą jędrnością skóry...

Gość załamanagrubaska
Moorland tzn w ciąży mi się przytyło znacznie choć nie jadłam za dwoje (wtedy się nie odzywał ;) ) a teraz ważę i tak parę kg mniej niż przed ciążą. Może kilogramowo nie jest masakrycznie ale mam nadmiar skóry na udach i brzuchu no niestety przez co optycznie te części ciała wydają się baaaardzo duze

Gość gość
moorland >> mozesz mnie obrazac ile chcesz, ale prawda jest taka, ze my kobiety same siebie oszukujemy, a ty razem z autorka topiku napewno ale to wasze zycie, ktore macie jedno I widac to nie wy chcecie wygladac sexy dla swoich facetow, tylko sie wzajemnie pocieszac, ze jacy faceci to dranie, ze nie chca goraca I zdrowa rzanac zatluszczonych macior, ja im sie wcale nie dziwie, nie wyobrazam sobie seksu z zasapanym tlustym wieprzem, ktorem sie ciagle cos trzesie... Regularne cwiczenia I zrownowazona dieta, I nie jedzenie smieci, zalatwiaja sprawe, ale jak juz pisalam wszedzie sa reklamy zarcia I mamy slaba silna wole :D

Gość gość
ja uważam,że jesteś za gruba! mam podobny wzrost i wagę niestety, wg ksiązki wag a prawidłowa, ale sadło wylewa się ze spodni właśnie jestem na diecie, siłownia, rower, basen powinnaś ważyć poniżej 60-tki

Gość Chiinia
Ja mam 170 cm i podobnie ważę 56 kg i jestem uważana za osobę szczupłą (nie jakąś wychudzoną) i na pewno nie byłabym gruba jakbym przytyła kilka kilo I kto tu mówił o problemie kupowania ciuchów?

Gość Bakuś 19 lat
Oj te 3 kg mniej mogą sprawić że można atakować i robić sześciopaka. wahanie wagi to 1- 1,5 kg a nie 3. Spróbuj przytyć 3 kg i zobacz róznice, także tą samopoczuciowa...

A co do ciebie autorko, jak sie twojemu narzeconemu nie podoba ile teraz wazysz to powinnien cie teraz juz kopnac w d*pe, bo po slubie bedziesz grubsza...to pewnik. *** A może to autorka jego powinna kopnąć w d**ę za takie podejście? Autorko, powtarzam: miej to w nosie. Wagę masz jak dla mnie idealną. Lepsza kondycja ciała to kwestia czasu, zresztą sama piszesz, że ćwiczysz. Ja trzymam kciuki, żebyś wróciła do takiej formy, przy której Ty sama ze sobą będziesz się dobrze czuła :* Formuła "wzrost minus 110" nie ma większego sensu. Zresztą w ogóle przywiązywanie się do cyferek uważam za bezsens. Aha, żeby uniknąć komentarzy w stylu "mówisz tak, bo sama jesteś gruba" itp. - nie jestem.

załamana - no rozumiem. Wiem jak to wygląda - jeszcze tym gorzej, że jak się szybko schudnie to zostaje głównie na brzuchu i udach właśnie - nawet nie tłuszcz, a po prostu skóra.

Gość Chiinia
Skoro osoba 172 c powinna ważyć poniżej 60 tki to osoba 152 cm powinna ważyć poniżej 40 kilo ??????????

Gość załamanagrubaska
Bakuś 19 lat ale ja nie mam zamiaru Cię obrażać każdy może mieć swoje zdanie. Dla innych będę grubą krową dla innych normalnie zbudowaną osobą...dla Ciebie jestem leniem no cóż bywa. Jesteś ode mnie sporo młodszy wiec waga Ci łatwiej schodzi ale gratuluję takiej utraty kg

Gość Bakuś 19 lat
prawda jest taka że jakbyś się wzięła za to POPRAWNIE to byś zyskała masę mięśniowa ktora przegoniłaby masę mięsniowa, no ale upartej kozy nie przekonam, nie ździw się jak narzeczony zrobi awanturkę-potem się tylko nie żal na forum:D

Słuchaj Moorland. Dobrze kobieta prawi :)

Gość gość
wy tu piszecie dokladnie tak jak niektore tutaj mam 165 I waze 78 kg I nie jestem gruba, jestem sexy itd, same siebie oszukuja, bo nie chce im sie d**y ruszyc I nie wiem, gdzie one te sexy widza, chyba jakies specjalne okulary maja....

Gość Chiinia
Wg mnie 3 kg to mała różnica ja zawsze tuż przed okresem tyję 2 - 3 kg i nikt by tego po mnie nie dostrzegł.

Bakuś - jak mam gorszy miesiąc to w tydzień potrafię nabrać 2-3kg samej wody i specjalnie różnicy nie widzę :) Gość - skoro autorka wcześniej się facetowi podobała ważąc więcej niż teraz to możemy się domyślać, że nie w wadze jest problem. No, ale skoro ty się tak tymi swoimi ćwiczeniami podniecasz to proszę bardzo - nie wiem po co to powtarzasz skoro autorka wyraźnie pisała, że ćwiczy. I przy okazji, z nas dwóch to akurat ty byłaś "leniwa krowa" która teraz żeby wagę utrzymać musi siedzieć non-stop na diecie ;).

Gość Bakuś 19 lat
miałem na myśli tą skóre niejedrna

Gość gość
a dlaczego nic nie robisz z nadmiarem skóry? są ćwiczenia,żele, zabiegi!

Gość Chiinia
3 kg to mała różnica ja przed okresem tyję 2 - 3 kg i nikt by tego nie dostrzegł jestem wysoka i nie widać po mnie jak przytyję 2 - 3 kg

Gość gość
ja tego nie rozumiem, kobiety chca sie podobac facetom, ale zamiast sluchac co im mowi i radzi facet, one sluchaja innych kobiet.... paranoja....

Gość gość
ja po ciazach nie mialam problemow schudnac tj ty:D

bakuś - jesteś "mężczyzną" (zabawnie to brzmi w tym kontekście), naturalnie łatwiej Ci przybrać masy mięśniowej, do tej jesteś młody, twoja skóra jest jędrniejsza, szybciej się regeneruje. Szkoda, że jesteś głupi i nawet nie czytasz co autorka pisze, tylko podobnie jak nasza była "leniwa krowa" podniecasz się swoim odchudzaniem i obrażasz autorkę zaznaczając jaki to jesteś fajny, bo schudłeś w wieku 18 lat :D