Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamanagrubaska

Narzeczony kazał mi schudnąć :(

Polecane posty

Gość gość
nawet sıe nıe zastanawıaj nad swoja waga bo ona jest w normıe ty masz ınny problem dzıewczyno z tym palantem z ktorym teraz jestes wez no zrob cos ze swoım zycıem a zacznıj go od pozbycıa sıe tego ıdıoty

Gość załamanagrubaska
Widzę że dyskusja trwa...nie uważam się za szczupłą osobę i nie potrzebuje pocieszeń że jest ok z moją wagą po prostu zabolały mnie słowa faceta i tyle :/ no ale ok jestem gruba jestem leniwa nic nie robię dla faceta jestem żałosna itp itd

Gość gość
pierwsze słyszę żeby kobieta 65 kg była szczupła z pewnością ma zwały sadła, cellulit, rozstępy, zwłaszcza po ciąży inna sprawa, to ten gostek, on coś kombinuje, znalazł młodsza i zgrabniejszą

Gość gość
zakola a nadwaga debilne porównania nie ma co dyskutować dalej, nie chcę, żeby mi iq przez Ciebie spadło

Gość gość
zamów pizzę na pocieszenie:) osoby takie jak Ty pewnie tak robią, więc zrób to co lubisz najbardziej;) jak on ŚMIAŁ cokolwiek powiedzieć. kochanego ciałka nigdy za wiele.

Gość załamanagrubaska
jezu ludzie nie uważam się za szczupłą!!! nigdzie tak nie napisałam!!! odchudzam się i ćwiczę!!! zabolały mnie słowa faceta bo widzi że się staram i do tej pory mnie dopingował no ale kłóciliśmy się i to powiedział. pizzę ostatni raz jadłam jakieś 2 lata temu!! więc bez takich tekstów

gość - coraz bardziej się miotasz. Już sama nie wiesz co pisać. Autorka nie ma nadwagi i to wiedzą wszyscy. Już próbowałaś zarzucać mi, że mam problem z facetami, coraz śmielej obrażasz autorkę...na czym polega twój problem? Dziewczyna z czasem schudnie, a jej facet nadal będzie d*pkiem. Jej problemem nie jest nadwaga, a skóra na którą ma niewielki wpływ. Czasem trzeba partnerowi zwrócić uwagę, jeżeli bardzo przytyje i nic z tym nie robi, ale ona mało, że ćwiczy to jeszcze waży mniej niż kiedyś. Zwróć uwagę, że chyba mu się podobała, bo w końcu mają dziecko ;) Lepiej się czujesz jak jej ubliżasz, odbijasz na innych to jak tobie w szkole dokuczali za nadwagę?

Gość gość
Hehe. Normalna waga. Zakola i rozciagnieta skora po ciazy to dobre porownania, z obu przypadkach gowno mozna zrobic ;) mozliwe, ze on znalazl sobie inna albo ma na oku, dziwne, ze partnerka z dnia na dzien przestala mu sie podobac.

Gość gość
to nie do mnie do innego gościa!

Jedna cholera, ten sam powalający sposób wypowiedzi wiele wnoszącej do rozmowy :)

Gość załamanagrubaska
Moorland dzięki za zrozumienie tematu i w ogóle za zrozumienie mnie :) inni skupili się na krytykowaniu mojej wagi i ok każdy ma prawo bo waga nie jest idealna zdaje sobie sprawę. Czytając kafeterię zauważyłam że wszystkie dziewczyny piszą że ważą około 46-52 kg tylko pozazdroscić ;)

Nie wszystkie - ja nie :) A Ciebie chyba rozumiem. Dlatego mowie - olej komentarze.

Gość załamanagrubaska
Esh po prostu będe robić to co do tej pory czyli ćwiczyc ćwiczyć i dietować ;)

załamana - co nikogo nie upoważnia do obrażania tych co ważą więcej. Nie jest sztuką być młodym, bezdzietnym, szczupłym i jędrnym. Tylko większości się to przechwalanie czkawką odbije jak przybędzie lat i kilogramów. Co do tej skóry - słyszałaś może o termicznym ujędrnianiu skóry? Temperatura "prasuje" komórki tłuszczowe i pobudza kolagen. Znajoma miała kilka sesji i bardzo jej pomogło :)

Gość załamanagrubaska
Moorland niestety jak czytam to kafe to widzę że obrażanie innych jest tu normą. Obrażają choć nie czytają dokładnie bo parokrotnie pisałam że ćwiczę i jestem na diecie. dzięki za podanie nazwy zabiegu :) właśnie myslałam żeby na coś iść-teraz sobie czytam i szperam gdzie tu u mnie coś takiego jest. Jeszcze raz wielkie dzięki :)

Gość gość
ja rozumiem gdyby autorka serio była otyła ale nie jest a jej facet jest nietaktowny imało empatyczny w ogóle za kogo on się uważa? jak może mówić jej tak przykre rzeczy? widać bardzo ją kocha.. świnior a nie facet autorka powinna mu dogadać, np. a Ty masz małego ptaka i nie każę Ci go pompować jak on uderza w jej wygląd i powoduje u niej kompleksy, to niech sam tego też posmakuje

Gość załamanagrubaska
Co do mojego narzeczonego: niedawno mnie przeprosił, powiedział ze specjalnie tak mówił żeby mnie zdenerwować..no cóż ja tez w czasie kłótni nie bylam święta ;)

Twoim problemem nie jest tusza. Twoim problemem jest brak poczucia własnej wartości. Jesteś(chociaż Cię nie znam, ale wiem)-wartościową, niebrzydką, niegłupią kobietą. I pozwalasz sobą pomiatać: co to znaczy, że ktoś Ci KAZAŁ- jakim prawem ktokolwiek, tym bardziej narzeczony może coś Ci nakazywać? A co takiego Ty każesz mu w zamian? Co to, on lepszy, jakim prawem w ogóle ktokolwiek, poza Tobą może decydować, ile masz ważyć, jakie masz mieć wymiary, ciało? Co znaczy- będzie wstydził się wyjść z Tobą na plażę- kto Ty jasteś, jego maskotka, część jago odzieży lub wyposażenia???

Gość deszczowa piosenkaaaaaaaaa
Leń pachnący dobrze prawi ;)

Tak swoją drogą, gdybym SPRÓBOWAŁ mojej Żonie powiedzieć, że Jej coś każę, to chyba dostałbym takie lanie, że z powodu podbitych oczu tudzież innych obrażeń ciała przez jakiś czas musiałbym unikać życia towarzyskiego. Co zresztą nie przeszkadza mi niekiedy powiedzieć Małżonce:- Milcz, jak ze mną rozmawiasz, JA tu jestem przywódcą stada, chyba?!!!- ale to już taka konwencja;-)

Gość gość
Może narzeczony jest kryptopedałem i nie lubi kobiecych kształtów. Dlatego chce żebyś schudła.

Gość gość
Bycie gruba kobyla nie jest sexy.

Gość załamanagrubaska
Z ciekawości zajrzałam czy ktoś jeszcze coś napisał i proszę : tak :) leń pachnący z tym brakiem poczucia własnej wartosci trafiłeś idealnie, mam z tym problem chociaż nie powinnam I wypraszam sobie nazywanie mnie "grubą kobyłą" :O jak już coś to wolę określenie gruba krowa...kobyła jest takie hmmm brzydkie ;)

Gość gość
Chłopak jest z toba szczery. Teraz masz do wyboru: 1. Strzelić focha, wpierdzielać dalej fast foody i uwarzać się za bóstwo i majestat. Facet znajdzie ładniejszą a ty zostaniesz sama i brzydka. 2. Wziąć się za siebie, schudnąć, rozkochać na nowo w sobie faceta i stać się z***bistą laską.

Gość gość
Weź się za siebie w końcu a nie siedzisz przed monitorem i pewnie wpieprzasz jakieś cistka albo inne kaloryczne żarcie. Narzeczony ma rację. Popieram go, swojej też tak bym powiedział jakby taka była. Baba musi być ładna i ładnie musi się prezentować. Nic więcej nie musi w tym życiu więc tak trudno o to zadbać?

Gość załamanagrubaska
Taaaa właśnie siedzę i wpierniczam 4 paczkę chipsów popijając je raz colą raz piwem do tego zjadłam frytki z dwoma schabowymi a planuje przed snem zjeść opakowanie pierniczków w czekoladzie i może skoczę do sklepu po 5 paczkę chipsów ale tym razem solone bo paprykowych mam już dość :/ " Baba musi być ładna i ładnie musi się prezentować. Nic więcej nie musi w tym życiu więc tak trudno o to zadbać?" tak baby nic nie robią innego tylko musza dbać o urodę- po prostu żałość

i znowu to samo...nawet tematu nie przeczytali :D leń fajnie opisał to co czym ja cały czas mówię, a co ktoś zinterpretował jako "problem z mężczyznami" - dorosłej osobie nie można czegoś kazać, zmusić do zrobienia czegoś czy "motywować" poniżaniem (chociaż akurat motywem Twojego narzeczonego było po prostu dopieczenie Ci - i tak d*pek :P).

Gość załamanagrubaska
Moorland hej :D przeczytali że kazał schudnąć nic im więcej do szczęścia nie trzeba ;) no oj d*pek z niego d*pek ale i tak go kocham