Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyszla mama lipcowa

KUPILAM WOZEK ZA 3TYS BEZ WIEDZY MĘŻA

Polecane posty

Gość gość
Moj wozek kosztuje ponad 3 tys bo taki mi sie podoba, ale uzgodnilam ten zakup z mezem. Dajcie spokoj nie porownujcie wozka do lodowki, lodowka posluzy ci kilka lub kilkanascie lat a wozek 2 lata. I potem ciezko sprzedac bo za bezcen ci bedzie szkoda a ludzie wola kupic nowy a tanszy.

Gość gość
A ty sie dziwisz ze maz sie wkurzyl. Jakby maz kupil wedke zalozmy za 3 tys bez twojej wiedzy to tez pewnie zachwycona bys nie byla skoro dla was jak widac to znaczna kwota.

ja nie mam zamiaru go ptem sprzedawac, jak ktoś z rodziny będzie chciał to za darmo oddam, bo w lipcu urodze drugie dziecko i już ostatnie, tzn. więcej nie chcemy dzieci mieć, ale kto wie:)

nie, 2 czy 3 tys nie robi nam większej roznicy, jakby było nas nie stać szukala bym w innym przedziale cenowym:)

nie ważne ile mamy pieniędzy, nie o tym temat:)

drugi wozek mam po 1 dziecku, jak nowy, tylko ten 1 wczsniejszy już trochę zużyty dlatego kupiłam nowy

Gość camarelo
A ja polecam wózek Camarelo Sevilla, to najlżejszy wózek na rynku z największą gondolą....jest śliczny i cena też jest dobra.....

Gość bylam lepsza:D
wózek to nic:), ja dla siebie samochód kupiłam(tzn. z bratem, jak mąż pojechał w delegację) za prawie 30 tysi:D, bo maz tak się czaił:D

Gość gość
Autorko bije od Ciebie taka pozera, że masakra:D dla Ciebie nie liczy się wygląd, funkcjonalnosc itp tylko to, że wózek kosztował 3 tyś. I najchętniej pewnie jeżdziłabys z metką. Wiem, że z takim wózkiem bedziesz paradowała na place chetnie zeby mamusie widziały jaki wóżek masz. Nie potrafie zliczyc ile razy na watku napisałaś" Stac mnie! Nie jestem biedna! Moja lodowka kosztowala 5 tys!" ITP najpierw twierdzisz , że maz wkurzył sie o cene. A potem jednak stierdziłas, że nie jestes o to zły i po raz ęty napisałas BO MNIE STAC! jasne juz uwierze, że facet nagle zmienił zdanie bo zobaczył jaki wózek jest "sliczniusi" facet to nie baba on nie musi obnosic sie z drogimi rzeczami i nie przyklada uwagi do tego w jakim odcieniu rozu jest wozek i czy ma w komplecie siateczke na komary. I odrazu pisze, że nie jestem mamuśka, żoną itp. WIEC CI TEGO WÓZKA NIE ZAZDROSZCZE bo napewno to zaraz napiszesz i wytkniesz mi że ja jestem BIEDNA MAMUSKA KTORA MA WOZEK ZA 500zl! co w twoim mniemaniu jestem pewnie tragedia zyciowa.

wiesz co... az przykro się czyta, dziewczyny na osiedlu maja wozki po 4-5tys wiec gdzie ja do nich:D

tylko dlatego,ze mi dziewczyny sugerowaly ze maz zrobil mi wojne o te 3 tys:D a chodzilo o fakt,ze sama pojechałam, sama wybralam

Gość ula.kol
wielkie mi coś :) ja kupiłam wózek za 8 tys i co ??

Gość gość
a ja za 15 tysi mam wozek:D

Gość gość
współczuje dziecku takiej p*****lnietej mamuśki - materialistki...

Gość gość
ja twojemu matki z downem:D

Gość gość
A ja za 20 funciakow,używany;ciagle go ze sobą targamy ale już nie mogę się doczekać pożegnania z tymi niemowlecymi klamotami ;-)

Gość ja zrobilam lepszy numer
umowilismy sie z mezem na wozek jaki mamy kupic, ale mi sie podobal model innego, ktorego maz zaakceptowac nie chcial (fakt, ze drozszy byl od tamtego, ale nie o cene sie rozchodzilo) i jak maz wyjechal to zamowilam sobie ten co mi sie podobal:D Ale sie maz wkurzyl:D Ostatecznie kupilismy drugi, bo maz powiedzial, ze z tym co ja wybralam na spacery chodzic nie bedzie i on mial swoj wozek na spacery, a ja swoj:D

Gość gość
teraz wózek za 3 tys to żadna atrakcja. Co drugi tyle kosztuje :) Autorka myślała pewnie że zabłyśnie że taki drogi wózek id.... niestety realia są inne :) standardowa cena i tyle.

Gość gość
tak tak już biedota się rzuca:D

Gość gość
no przykro mi ale takie realia :) 3 tys za wózek to teraz norma :)

Gość gość
no dla mnie to norma a nawet skromność:D a nie szaleństwo:D

Gość gość
więc nie wiem czym tu się zachwycać ? OMG

Gość skomentuje tylko wybór wózka
bo takowy posiadam. Dla mnie ten wózek jest super, nie do zdarcia, chodzę na spacery do lasu po polnych drogach a wózek prowadzi się super. Jest trochę ciężki, ale za to nie ma drogi której nie pokona. Co do gondoli nie zgadzam się, że jest mała, ona sprawia optycznie takie wrażenie bo nie jest tak zabudowana jak w innych wózkach, mierzyłam swoją gondolę i gondolę w wózku u koleżanki (nie pamiętam modelu) która wydawała się dużo większa a różnica to były tylko 3 cm.

Gość gość
to nie chodzi o wypominanie nikomu ceny. jest wielu ludzi ktorzy maja takie drogie wozki. Cociazby jeden teraz wlasnie stoi u sasiada na podworku. jest wielu ludzi ktorych na to stac ale nie robia z tego takiej sensacji jak autorka, kktora musiala odrazu zakladac watek i jeszcze przy okazji pochwalic sie lodowka! Tak samo jak wiele kobiet kupuje kosmicznie drogie ciuchy czy kosmetyki. Tylko jedne robia to bo ich stac i poprostu traktuja to jak normalny zakup. A inne robia to dla pozery i musza sie z tym obnosic dookola. i zazwyczaj sa to osoby ktore dorastaly w biednych rodzinach i teraz kiedy sie czegos dorobily kupienie wozka za 3 tys swiadczy o ich pozycji. PHAAA

Gość gość
tylko ze jakby autorka chciała się pochawlic to chyba nie na kafe, gdzie nikt jej nie zna:D tylko wśród mamusiek z osiedla, jaka debilka:D chyba ciebie rajcuje chwalenie się w necie:D

Gość gość
tak żebys wiedziała masturbuje sie potem wiesz🖐️

Gość gość
no cóż, ja nie podzielam zachwytów nad tym wózkiem. Ja i mąż jesteśmy wysocy, dziecko urodziło się spore i szybko nie mieściło się w gondoli. Gondola jest bardzo mała!