Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anetkaaa2

pomocy! stroj na rocznice?

Polecane posty

Gość Anetkaaa2

Hej, dziewczyny usmiech ;) niedlugo obchodze trzecia rocznice naszego zwiazku i chcialabym zrobic na moim mezczyznie piorunujace wrazenie. zwlaszcza, ze zabiera mnie na elegancka impreze. wiem, ze podobaja mu sie laski w tym typie: Anita Sikorska Krystyna Gadomska Ola Wanserska sprawdzcie w wyszukiwarce, nie moge dodac linka, bo pokazuje mi sie, ze spamuje ale wracajac - jestem zadbana kobieta, ale nie umiem sie tak 'zrobic na bostwo'. co polecacie, zeby zaszalec w ten jeden wieczor i super wygladac? ktorej dziewczyny wygladem sie 'inspirowac'? jaki makijaz, ciuchy itd?

Gość gość
napisz coś o swoim wyglądzie: figura, włosy, karnacja, oczy itd.

Gość Anetkaaa2
jesli chodzi o twarz to wg mnie jest calkiem ladna ale nie wyrozniam sie z tlumu - niebieskie oczy, troche za male usta, zgrabny nos wlosy mam do ramion, nie farbuje, taki ciemny blond/szatynka. moze wlasnie cos z wlosami zeby nie czuc sie jak szara myszka? cialo: 165 cm ale nie mam takiej ekstra figury jak te dziewczyny co sie podobaja mojemu chlopakowi :/ niby mi mowi ze jestem super ale przeciez prawdy mi nie powie. jestem calkiem szczupla, mam ladne nogi, ale nie moge zrzucic tluszczyku na brzuchu i nie mam ladnego wciecia w talii. biust mam calkiem duzy ale niezbyt jedrny :/ tak to o siebie dbam, czasem faceci zwracaja na mnie uwage, ale chce cos ze soba zrobic, zebt poczuc sie mega sexy i zeby moj chlopak zwracal uwage na mnie, a nie na jakies tam modelki :)

Gość Anetkaaa2
to chyba bede musiala udac sie do fryzjera i wizazystki, bo sama tak sie nie uczesze i nie umaluje ;p mi osobiscie podoba sie Anita i Krystyna chociaz oczywiscie nie przytakne mojemu chlopakowi ta Ola wydaje mi sie byc sztuczna, na kazdym zdjecia ma doczepione rzesy. no ale kwestia gustu :) jeszcze jakies propozycje? :)

Gość Anetkaaa2
te ostatnie zdjecia - no to by mi troche brzuszek ukrylo. z tym, ze wolalabym bez tych swiecidelek :) wiecie, gdzie jakies fajne platformy mozna dostac? ale tez nie takie za 50 zl co sie zaraz popsuja, moge troche zaszalec na rocznice ;)

Gość gość
Przebierz sie za smerfetke k***a.