Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DrJr50

Problem ze studentką.

Polecane posty

Pozostaje pytanie czy Cię zechce i dylematy związane z różnicą wieku i jeszcze jedno - nam potencja spada a dziewczyna dopiero będzie wchodzić w okres największych potrzeb seksualnych . Podobno myślenie boli ale czasem warto pocierpieć .

Gość DrJr50
Boję się odrzucenia z jej strony. Tak naprawdę nie wiem, kim ona jest, boję się też, że ma kogoś.

Wykształcony facet z durnym pytaniem na kafeterii-kosmiczna bzdura.Nie wierzę.Po prostu głupkowata prowokacja!

Gość Lena267652
W jakim wieku jest ta studentka?

Gość mnie też czasem
byłam studentką i mnie też czasem podobali się wykładowcy jedni podobali mi się fizycznie a inni podobali mi się za osobowość a reszta wcale mi się nie podobała Ale nawet ci którzy mi się podobali zawsze byli tylko i wyłącznie wykładowcami dla mnie i nigdy bym z nikim się nie spotkała nie umówiła , bo wstydziłabym się w moim wieku spotykać z meżczyzną 50 letnim ;/ śmiech moich znajomych za plecami i inne wytykanie placami zniszczyłoby mnie psychicznie ....... i wiem że żaden 50 latek nie traktowałby poważnie kobiety tyle lat młodszej .. tak już jest i tyle Więc i Ty kończ WAŚĆ i wstydu oszczędź ..... taka moja rada

Gość Lena267652
Trochę mi się rzeczywiście nie chce wierzyć, że wykładowca państwowej uczelni pisze o czymś takim na kafeterii... ale jeśli to prawda... zauważyłeś, że też się jej podobasz? Dawała jakiekolwiek znaki?

Gość mnie też czasem
też wydaje mi się zabawne że człowiek wykształcony wykładowca zadaje pytanie na kafe ??;/ i oczekuje tu wsparcia i psychoterapii ...????? A idź pan do psychologa a uświadomi panu pewne kompleksy i fakty pozwoli zrozumieć skąd ta dewiacja :) Zapłacisz za wizytę ale pomoc otrzymasz ..... a poza tym zakochaj się w kimś w swoim wieku

Gość słaba prowokacjaaaaa
0/10 widać że to baba pisała

Bo to nie jest wykładowca na uczelni i w ogóle znudzony tegoroczny maturzysta.Jesli w ogóle ma maturę!