Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

5 10 15 ubranka

Polecane posty

Gość gość

kupujecie ubranka w 5 10 15 jutro wybieram się na zakupy i zastanawiam się czy odwiedzić ten sklep ceny bardzo kuszące a jaka jakość ?

Gość leniwa krowa
Mają dobre ciuszki, polecam te z nadrukiem 51015, nie modnamaja. Na pewno będziesz zadowolona, bawełna gruba i porządna, nie to co np. ciuszki z pepco :o raz kupiłam tam śpioszki, były beznadziejne.

Gość gość
konkretniej mi chodzi tak o ubranka dla 2-3 latki

Gość gość
ja kupowalam sporo ubranek bo sa ladne i niedrogie....ale jakosciowo nie sa najlepsze. zalezy jeszcze jak sie trafi 70 % bylo nawet ok, ale dostalam dresik na 3 miesieczne dziecko i po praniu sie powyciagal totalnie, kupilam bluze na dwulatka, ktora zafarbowala sama od siebie w praniu ( byla biala w pasy czarne a po praniu szara w ciemno szare pasy). reasumujac spodnie sa ok, z bluz i bluzek w wiekszosci nie bylam zadowolona bo farbowaly i sie rozciagaly..

Gość gość
za bardzo nie ma tam nic oryginalnego i mały wybór moim zdaniem. lepiej skoczyc gdzie indziej .

Gość gość
jak jets promocja to ceny sa ok, a jak nie ma promocji to wg dosyc drogie są tam ubranka, ale jeżeli chodzi o jakość to jest ona naprawde dobra.

Gość gość
ja sceptycznie podchodzę, dlaczego? Kubuś ma 5 mcy waży niewiele, bo ledwie 7 coś... ale każde body tam i rampersy (bo tylko to kupowałam) są długie a wąskie ;)

Gość gość
No takie sobie te ciuszki...tzn. nie ma nic ciekawego,modnego:) Mi się o wiele bardziej podobają ciuszki w H&M.Są już promocje więc może tam zajrzyj:)

Kupiłam raz więcej nie kupię. Jakość jako taka ale wszystkie ciuszki były/są za szerokie na moją córcię. Dostałam też sukienkę tej firmy i ta sama sytuacja. Zdecydowanie wolę h&m czy c&a.

Gość gość
Blanka czyli na chłopców robią za wąskie na dziewuchy za szerokie

Gość niuniulkai
a tak z innej beczki jakie ciuszki są w smyku bo jutro będe w tym sklepie?

Gość gość
mi się sporo z 5-10-15 podoba, ale fakt mają mały wybór, jakoś średnia, bo i cena średnia

Gość mama dwóch dziewczynek
A ja nie lubię ubranek z 5-10-15, może tylko na takie beznadziejne trafiałam, ale nie byłam nigdy zadowolona. Kupowałam tam starszej, około 9 lat temu otworzyli u nas ten sklep, nie było jeszcze galerii i rzeczy były ciekawsze niż gdzie indziej. Jak tylko pojawiły się galerie przerzuciłam się na inne marki, zdecydowanie lepsze jakościowo - h&m, kappahl, c&a/niewiele mi się tam podoba, ale jakościowo ok/, wybiórczo reserved, starszej zara /małe ciuszki nie bardzo/, małej wójcik i coccodrillo. Jakościowo najlepszy jest moim zdaniem wójcik, coccodrillo i kappahl, ale też najdroższe. Z fajnych rzeczy codziennych w dobrej cenie h&m.

Gość mama dwóch dziewczynek
W smyku ja wiele razy kupowałam ubranka na licencji disney'a i byłam zadowolona. Pozostałe średnie ubrania są, chociaż kilka lat z rzędu mieli bardzo ładne sukienki i kupowałam po kilka i dobrze się nosiły. Zależy na pewno od rzeczy, można coś wybrać zdecydowanie fajniejszego niż w 5-10-15.

Gość gość
W 5 10 15 nic nie ma.Idź lepiej do h&m,c&a,kappahl,zara.Teraz są promocje więc za małe pieniądze można fajne ciuszki kupić:)

Gość gość
W smyku mają fajne ubranka z disney ale to dla niemowlaczków:)Dla starszej dziewczynki nic ciekawego nie ma.