Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy moja dziewczyna jest w ciąży? ,,petting''

Polecane posty

Gość gość

witam. ostatnio bawilem sie z dziewczyna we wannie i ocieralem sie od tylu penisem na stojaca o jej pochwe ze dotykal przez jakies 20sekund jej warg sromowych ale nie zostal wprowadzony do srodka ani na milimetr, dziewczyna jest dziewica i nie bylo zadnego wytrysku czy moze byc w ciazy? okres sie spoznia 4 dni nie wiem czy byl płyn ejakulacyjny poniewaz penis byl przedtem we wodzie, dziewczyna miala mokra reke wiec ten plyn by sie zmyl z penisa mi sie wydaje prosze o pomoc

Gość milordowa
nie może .

Gość gość
wiecej odpowiedzi prosze was ludzie penis byl mokry i pochwa tez wiec moze plyn sie zmył, brak penetracji jedynie ocieranie sie prosze o pomoc

Gość gość
mam duze pojecia na ten temat ale jednak zawsze strach jakis jest. spermy nie bylo ale byl ten plyn i penisem ocieralem o pochwe w przod i tyl. dlatego sie troche boje. byl mokry zaznaczam od wody i pochwa tez prosze o konkretne odpowiedzi

Gość gość
prosze o odpowiedz

Gość gość
prosze o pomoc

Gość gość
tak może być w ciąży sorry ale taka prawda

Gość gość
Nie, nie jest w ciąży.

Gość gość
Głupoty gadacie, mógł wylecieć ci ten płyn, ty się o nią ocierałeś, ona pewnie jeszcze się tam podmywała, wepchala to wszystko do środka i ciąża gotowa

Gość Loli poli
Radzę wam wybrać się do apteki po test ciążowy "autor" ma rację- mogła sobie to wepchnąć. Współczuję.

Gość gość
Dajcie spokój, ja od kilku lat seksze sie prawie do końca, facet wyjmuje chwilę przed i jakoś w ciąży nie jestem. Wiele znajomych par tak robi i zadne nie zaciazylo. A tu tylko kąpiel, bez wytrysku na dodatek a straszycie chlopaka nie wiadomo czym.

Gość gość
Daruj sobie test, jak dostanie dziewczyna okres to napisz tutaj wszystkim ze bzdury cisna.

Gość Mandragorowo
nie jest w ciąży. -------------------------------------- trujaca-roslina.blogspot com

Gość gość
to ja autor no wlasnie mi sie wydaje ze nie jest w ciazy. bo kurcze a) brak stosunku b) brak wytrysku c) penis nie został wprowadzony do pochwy ani na milimetr d) był mokry wiec raczej to sie zmylo sam nie wiem kazdy mowi inaczej ludzie

Gość gość
pomozcie

Gość gość
ludzie moze ktos jeszcze pomoc? to jest powazna sprawa

Gość gość
Nie baw się w dorosłego tylko być nim.Działaj i niech dziewczyna sie zabezpiecza,a nie pytaj na forum.Jak bym miała takiego ukochanego to od razu bym go pogoniła.Tak tylko mozna wpaść w nerwicę.