Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarna magia22

czarna magia stosowal ktos ?

Polecane posty

Gość czarna magia22

Zapal biala swiece , przykryj stol bialym obrusem. Wez zdjecie osoby , na ktorej Ci zalezy zeby wrocila do Ciebie i poloz go na stole. Nastepnie wez szklanke i napelnij ja woda z kranu do polowy i postaw na zdjeciu. Wsyp do szklanki lyzke stolowa cukru i ciagle mieszajac az do calkowitego rozpuszczenia cukru wypowiedz kilka razy zaklecie: NIECH NIE DOSTRZEGA INNYCH KOBIET TYLKO MNIE .NIECH ZA MNA TESKNI ,NIECH SIE DO MNIE ODEZWIE. Po zakonczeniu, najpierw wylej wode do zlewu, potem zgas swiece i odloz zdjecie tam gdzie bylo. CZAS DZIALANIA ZAKLECIA : w ciagu dwoch tygodni dana osoba odezwie sie. Zaklecie jest bardzo skuteczne,sprawdzone przeze mnie i inne osoby .

Gość gość
tu o tym nie będę pisał zbyt niebezpieszcznie . jak chcesz to podaj gg

Gość czarna magia22
no pisz tutaj czy dziala..

Gość gość
nie działa a tylko dacie pozwolenie demonom by na was działał

Gość czarna magia22
niektorzy wypowiadali sie ze dziala ...

Gość gość
ROB AFIRMACJE DO KSIEZCYCA INNE NIE DZIALAJA

Gość zxcvzxvv
czarna magia to chyba czarne swiece a nie białe... białe są do białej magii, znasz sie na tym jak swinia na gwiazdach, zresztą to nie magia działa tylko siła autosugestii pacanko

Gość maxii
Stosowano na mnie..czulam ale wtedy niewiedzialam ze to mizna zwalczyc po 10latach dowiedzialam sie ze moj byly stosowal czarna magie na mnie .chidzilo o to zebym nigdy o nim niezapomniala u nie ulozyla zycia z innym mezczyzna..znalazla sie osoba z tego samego sridowiska ktora mi pomogla..radze to takie ostrzezenie.karma powraca niestosujcie czarnej magii to sie odbije wczesniej czy pozniej..moj byly dopiero zaczyna czuc ze cos sie dzieje i wie ze to dopiero pocztek

Gość gość
Magią zajmuję się od wielu lat z niezwykle dobrymi skutkami - do tej pory ludzie, którym pomagali zawsze wracali do mnie, głównie po następne rady i wskazówki dotyczące życia. Moje karty są nieomylne, nigdy nie podpowiedziały źle, zawsze wskazują odpowiednio w jaki sposób postąpić, w jaki sposób rozwiązać sytuację. Szczególnie dokładne są w sprawach miłości i zdrowia - dlatego zachęcam do udziału w sesjach tarotowych wszystkie osoby potrzebujące. Potrzeba by zmienić swoje życie, ulepszyć je, jest silna i z moją pomocą zobaczysz niebawem efekty. Pragniesz miłości? Dostaniesz ją. Powiedz czy chcesz wiecej? Jesli tak, napisz. Pomogę Ci to uzyskać. Napisz do mnie nadijalau@wp.pl

Gość gość
Co mogę zrobić, jeśli ktoś mnie prześladuje bez powodu?