Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jakich czynności domowych nie znosicie?

Polecane posty

Gość gość

całe szczęście mam zmywarkę, więc chociaż babranie się w zlewie z naczyniami u mnie odpada, ale nie znoszę prasowania… najgorsze że jednak ciężko tego uniknąć, bo nie będę przecież chodziła w pogiętych ciuchach

Gość gość
ja właśnie nie mam zmywarki i codziennie na mnie czeka sterta naczyń, bo zabieram się za to dopiero jak muszę

Gość gość
Odkurzanie też potrafi nieźle wymęczyć jak się ma duże mieszkanie

Gość gość
Mam tak samo - szlag mnie trafia jak mam się męczyć z żelazkiem. Słyszałam,że takim generatorem pary o wiele wygodniej się prasuje. Moja przyjaciółka ma coś takiego z philipsa i nie dość, że jest szybciej to nie trzeba niczego ustawiać, bo takie żelazko prasuje parą a nie temperaturą (tylko trochę w nim się nagrzewa ta stopa). Najgorsze dla mnie jest właśnie to sprawdzanie metek i czekanie aż żelazko się dopasuje do ciucha :/

Gość kotka mrauu
ja chronicznie nienawidzę pielenia w ogródku, zgroza mnie ogarnia jak widzę chwaściory pomiędzy warzywami i wiem, że znowu trzeba będzie plewić :O no wiem, o domowych czynnościach miało być to niech będzie, że nie lubię myć podłogi, bo w całej chałupie mam płytki, dobrze chociaż że chałupa w miarę mała he

Gość gość
prasowanie, mycie garów.

Gość kotka mrauu
nie znoszę też srania :(

Gość gość
zdecydowanie mycie naczyn. Prasowac-nie prasuje nigdy,samo sie wyprasuje :)

Gość gość
zaczynia garnki zmywam od razu nawet po jednym talerzu taki mam zwyczaj. prasuje tylko swoje rzeczy..generalnie rzecz biorac nienawidze sprzatania kuchnia typu mycie szafek ukladania w nich. sa dni rze robie wszystko chetnie a jak mam chandre to tylko to co musze

Gość gość
prasowania... brrr

Gość Ania12312321
prania ręcznego , prasowania

Gość Ania12312321
tzn prasowania np męskich koszul nie lubię . Bo swoje ubrania w rozmiarze 36 łatwo uprasuje bo są mniejsze itd . A męska koszula po pierwsze jest z takiego materiału ,że cięzko ją rozprasować ,a po drugie jest duża , ma kołniezyk ,mankiety itd , zawsze mam z tym problem ...

Gość gosc niedzielny
kocham prasowac :D za to nie cierpie zmywac naczyn i wycierac kurzy :O:O

Gość gość
nie cierpię odkurzania półek, mycia kabiny prysznicowej mycia podłogi szlag mnie trafia gdy to mam robić, najgorsze że to taka syzyfowa praca, narobię się 1,5 godziny a za dwa dni wygląda jak przed sprzątaniem ta prac się nigdy nie kończy i wystarczy na moment odpuścić a wygląda jakby nie było sprzątane miesiąc

Gość Ania12312321
mnie zmywanie naczyn jest obojetne bo i tak robie to codziennie , tak samo scieranie kurzy czy odkurzanie ... lubię za to my umywalkę , kuchenkę , zlew , łazienkę itd . lubie tez myć lustra ,ale okien już nie bardzo bo trudniej je wyczyścić jak lustro