Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mial ktos tak?

Polecane posty

Gość gość

bolą mnie plecy i podbrzusze . wyraznie powiekszone podbrzusze...co jest? stosunku nie odbyłam,tylko petting

Gość gość
wzdęcia, stan zapalny pęcherza, zapalenie przydatków może jesteś przed okresem albo to zwykła hipochondria

Gość gość
od stanu zapalnego pęcherza tak moze być ? wygladam jak w 3 msc ciąży :(

Gość gość
może masz torbiele na jajnikach ? masz regularne okresy ? badasz się u gina ? masz jakieś plamienia w trakcie cyklu ? od jakiego czasu masz powiększone podbrzusze ?

Gość gość
Byłam u gina bo między okresem mialam brązowe plamienia i ten cholerny ból. Gin nawet mnie nie zbadala-powiedziala ze na bank nadzerka i przepisala antybiotyk. bylo to 2 tyg temu. od tamtej pory bol sie nasilil a brzuch powiekszyl :( okresy regularne

Gość gość
powinnaś zrobić usg bo powiększone podbrzusze, plamienia plus nieregularny okres to oznaki torbieli torbiele mogą się szybko powiększać lub samoistnie pękać skonsultuj się z innym ginekologiem z torbielami nie ma żartów, jeśli ma się do nich tendencje lub rosną do zbyt dużych rozmiarów może być konieczne leczenie hormonalne lub operacja by je usunąć stanowią też duże ryzyko dla przyszłej płodności, w niektórych przypadkach usuwa się jajnik lub jego część

Gość gość
jesteś pewna że np. nie przeziębiłaś jajników lub nerek ? nie zawiało cię ostatnio ? weź ten antybiotyk który zapisał ginekolog, możesz też brać no spę i coś przeciwbólowego, wygrzej się dobrze, ciepło się ubieraj, nie noś krótkich bluzek itp

Gość gość
dzięki piękne! w poniedzialek zgłosze sie do lekarza. jestem rok po porodzie wiec moze tez coś z tym zwiazane...? az sie boje

Gość gość
nic się nie bój ale lepiej to sprawdź jesteś pewna że to nie ciąża ?

Gość gość
nie mam zadnych objawów ciąży. i tylko petting był . potem był okres a teraz to :(