Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy jest szansa, żeby mi urosły piersi co najmniej do rozmiaru B. Mam 16

Polecane posty

Gość gość

Witam wszystkich. Bolące guzki pod sutkami miałam w wieku 11/12 lat. Od tamtej pory mam rozmiar A 70 i jak przyciskam to nie bolą. Jak założę strój kąpielowy to po prostu decha... Moja mama ma dosyć duże, moja babcia ze strony taty też miała duże.

Gość gość
mam 16 lat

Gość gość
może za chuda jesteś, albo aż tak późno dojrzewasz, ale raczej aż do B Ci nie urosną

Gość gość
właśnie zapomniałam dodać. Nie jestem ani chuda ani gruba mam 153cm wzrostu i waże 48kg

Gość gość
To dziwny przypadek, ale zdarza się, Może spróbuj troszkę przytyć i zobaczysz czy pójdzie w biust czy nie? zazwyczaj głównym powodem jest zbyt niska waga. Ale niestety nie wiem jak wygląda osoba o tym wzroście i wadzę.

Gość gość
na pewno nie wyglądam chudo. U mnie szybko widać rezultaty tycia czy chudnięcia potrafię zauważyć to w przeciągu kilku dni. Jak tyje wszystko mi idzie w uda, tyłek i brzuch ;//

Gość gość
no to jesteś gruszką pewnie i tak już będziesz miała. Noś odpowiednie staniki, poczytaj o prawdziwych rozmiarach, wtedy będą się one lepiej prezentowały.

Gość gość
mój tyłek nie jest szeroki tylko wypukły. Jeżeli chodzi o szerokość to prawie równa się z miednicą

Gość gość
http://p32.pushup2.com/ poniżej są zdjęcia i jest wypowiedź Izabeli z Grójca jakoś tak, przy tym są zdjęcia, mam dokładnie takie same piersi jak te po lewej. Proszę pomóżcie popadam w kompleksy.

Gość gość
Jesteś jeszcze mloda to są szanse urosnięcia piersi.W twojej rodzinie kobiety miały duze cycki to i u ciebie jest szansa.Czy juz w pełni miesiączkujesz.Także masaże piersi wplywają na ich rozwój.Poczekaj do 18lat to wtedy będzie wiadomo czy urosną.Piersi zaczynają wtedy rosnąć i mozesz mieć obawy,że będą za duże.Obecnie nie uciskaj ich w zle dobranych biustonoszach.Odnosnie strojów kapielowych to stosuj falbanki na staniku.

Gość gość
Urosną, nie panikuj, tylko dbaj o nie. Zobacz jakie cycki masz w rodzinie. Ja w wieku 16l. miałam B/C, potem po 20l C/D, przed 30 E i tak mi zostało. Żeby nie było to ważę 55kg na 165 cm wzrostu.

Gość gość
a po co duże cycki, ja mam i się z nimi męczę