Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Na ile osób miałyście wesele i ile kasy zebrałyście w kopertach?

Polecane posty

Gość gość
teściowie nie żyją,ja mam tylko mamę rencistkę,od mamy dostałam 400zł,za wesele płąciliśmy sami 40 tys,w kopertach niecałe 15 tys

Gość gość
U nas 50 osób i i z kopert zebraliśmy jakieś 11 tys.

Gość jijijjijjiijijijjijiji
12 osób, 55 tys.

Gość gość
pół osoby i 100 tysiecy

Gość gość
bez osób 200tys

Gość gość
gość 40 osób kasy 27 tyś + rzeczowe prezenty ( np gary za 4 tyś, kryształ za 700 zł itp...) zapomniałaś jeszcze napisać że jambojeta wam dali :D

Gość gość
220 osób -98 tys. :-D

Gość gość
tego jeta to dali ale w d*pe

Gość mio-mio
15 osób 20 tyś :)

Gość gość
140 os. 51 tys

Gość gość
"03.07.13 [zgłoś do usunięcia] gość pół osoby i 100 tysiecy 03.07.13 [zgłoś do usunięcia] gość bez osób 200tys:" Dzięki za ten tekst :D

Gość gość
300 osób razem z dziećmi ,koszt wesela 97tys,w kopertach 32 tys

Gość gość
120 osob 33tys dostalismy(takze od tych co nie byli na weselu, kilka osob z rodziny) wydalismy cos ok 23 tys na wesle z wlasna kucharka, wlasnymi produktami

Gość gość
wesele w wynajętej sali z kucharkami,2 dni 22 tys wydane a dostalismy 37 tys,130 gości

Gość zebrazzzzzzzzzzzzzzzz
wesele 100 osób, dostaliśmy 30 tys, koszt wesela 40 tys

Gość gość
gość gość 40 osób kasy 27 tyś + rzeczowe prezenty ( np gary za 4 tyś, kryształ za 700 zł itp...) zapomniałaś jeszcze napisać że jambojeta wam dali smiech.gif dla Twojej świadomości nie którzy mają dość bogatą rodzinę - wiem ze niektórych to boli :)

Gość gość
widzę, że niektórzy się wygłupiają. Ja tak całkiem serio napiszę było na weselu 84 osoby. Dostaliśmy niespełna 11 tysięcy. I szczerze mówiąc jestem trochę rozczarowana. Malutko dostaliśmy. No, ale nie o to chodziło. Jednak myślałam, że może będzie więcej. Także nie wierzę za bardzo w to co tu piszecie ludzie nawet jeśli kasiaści to niechętnie wyskakują z kasy. My dostawaliśmy po 300 zł od pary.

Gość gość
wszystko zależy co za wesele i jacy goście ,lepsze wesela -z reguły więcej kasy ale to nie na bank,czasem skromniejsze i sporo kasy,my mieliśmy 90 ponad osób i zebraliśmy prawie 35 tyś i tez błam zdziwiona, bo ludzie średnio zamożni

Gość gość
zależy jacy są goście i z jakich okolic ,ja mieszkam w Krakowie a mam rodzinę w Białymstoku,rodzina z Białegostoku na moim weselu dali mi,200 lub 300zł od pary,od osoby płaciłam 260 zł plus hotel 2 noclegi ze śniadaniem ,więc jedna osoba kosztowała ,mnie 400zł,jednak ja wiedziałam ze w tamtych okolicach mało dają ale mnie interesowała obecność tych osób a nioe prezenty

Gość gość
120 osób w kopertach 30 000

Gość fabienne lismenson
wesele na 100 osób. dostaliśmy 22 tys. koszt wesela 35 tys. wiedzieliśmy że się nie zwróci bo to nierealne. każda para musiałaby dac 700zł a u nas się az tyle nie dale średnia to 400zł od pary. tak własnie obstawiałam że będzie od 20-25 tys z kopert. ludzie dawali bardzo różnie przeważnie 300-400zł od pary niektórzy 500. ale byli tez tacy którzy dali po tysiąc albo 2 tys od pary, a byli też tacy którzy nic nie dali albo włożyli 50zł od 4 osób, więc koperty były zróznicowane

Gość gość
moj kolega od chrzestnej dostal 3 tys i powiedzial ze slabo bo ona siedzi ok 30 lat zagarnica to powinna dac wiecej. bez komentarza

Gość gość
ja od chcrzestnej dostałam 800zł a było ich 10 osób

Gość gość
ja od chrzestnej dostalam 2 tysiace, ale bylo ich 5 osob. A od chrzestnego, ktory byl sam, bo nie ma zony dostalam 5 tysiecy. Tak ogolnie to po 300 zl od pary dostawalismy.