Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a tak sobie pytam

Co pijecie na zazwyczaj? Soki, wode, napoje?

Polecane posty

Gość gość
Kawę, wodę gazowaną i nie gazowaną i magnez w kapsułkach (2 dziennie).

Gość gość
Wodę, soki 100% i niesłodzoną herbatę. Czasem ale bardzo rzadko słodki napój albo kawę (często zle się po niej czuję).

Kawy nie pijam praktycznie, w pracy wybieram wodę albo soki czy napoje Tymbarka. Jabłko - arbuz najbardziej mi smakuje - tak świeżo :)

Gość gość
Góownolcia, ile za ten spam dostajesz? 10 groszy od wpisu? :O

Gość asheme
Na pewno woda ( mozna dodać trochę cytryny oraz lód) soki owocowe - najlepsze są te wyciskane na świeżo z uwagi na to,ze owoce zachowują własciwości zdrowotne, sklepowych nie polecam bo nie mają wielu witamin i są dodatkowo słodzone cukrem ewentualnie lemoniada Na stronie jest przepis na świetną lemoniadę, którą ostatnio odkryłem: https://www.eujuicers.pl/blog/zielona-orzezwiajaca-lemoniada Skład to: 3 duże jędrne jabłka (najlepiej Ligol albo Granny Smith) 3 cytryny kilka-kilkanaście listków mięty 600ml wody mineralnej (najlepiej gazowanej) kostki lodu

Gość pelinia

Piję wodę z cytryną ale lubię też soki i zazwyczaj te warzywno owocowe dr witt, smaczne sa bardzo i zdrowe także.

Gość kacha

Wodę z cytryną kiedyś piłam na czczo, ale zrezygnowałam i najchętniej sięgam po soki owocowe tymbarka , ale warzywne też lubię.

Gość Gość

Rano kawa, po poludniu czasem druga kawa, a przez cały dzień woda. 

Gość Gość

Kawę i wodę. Sporadycznie zdarzy się herbata

Gość Aka

Wiem, że stary temat, ale zaintrygowało mnie, w jakiej części Polski mówi się "na zazwyczaj". To już nawet Podlasie lepiej sobie z ojczystym językiem radzi xD

Gość orkka

Pije ok 1,5 litra wody, soki tymbarka 100% , często sięgam po sok pomidorowy bo też ten bardzo lubię. Herbaty smakowe i kawa z mlekiem.

Gość Travelka

Bardzo mi smakują soku Nuja. Myślę ze na lepsze nie mogłam trafić i akurat te wyciskane metodą cold press naprawdę sporo dają wartości odżywczych! Pierwsza klasa w smaku!