Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krokusek11

Rożek dla dziecka firmy Feretti

Polecane posty

Gość krokusek11

Dziewczyny! Chciałam się Was zapytać czy któraś z Was posiada w swojej kolekcji rożek Feretti? Mam od nich pościel i jestem z niej bardzo zadowolona. Zastanawia mnie tylko czy rożki też są dobre? Używacie w ogóle?

Gość gość
ja miałam rożek ale nie tej firmy o którą pytasz i mi bardzo się przydał, szczególnie na początku - miałam wcześniaczka, kruszynkę i na początku bałam się ją brać na ręce nie w rożku czy kocyku

Gość gość
Feretti są bardzo słabe jakościowo, materiał się rwie, rozchodzi, nie polecam!!!!!!!!!!

Słucham?? Złe jakościowo? Ja mam pościel feretti i dla mnie to najlepszy wybór jaki do tej pory dokonałam, jeśli chodzi o pościele dla dzieci. Pościel po praniu nie sprała się, nie 'zbiła się, jest normalna i uważam że bardzo dobra jakościowo, więc może napiszesz coś więcej skoro tak narzekasz? W czym cię ta pościel zawiodła?

Gość gość
Ja miałam z Nino pościel i rożek jest to pościel tak samo jakościowa dobra jak feretti ,podobne wzory tylko tańsza i kupiłam też rożek nie wiem właściwie po co ,bo się nie przydał ale oddałam koleżance ona używała zadowolona ,jest tam kieszonka na usztywniacz jak chcesz można wyjąć to masz miękki ,chyba w feretti jest tak samo .

Gość gość
Ja rożka używałam tylko przez pierwszy miesiąc, teraz zwłaszcza w upały nie ma co owijać w to dziecka.

Gość gość
ja zimą składałam rożek na pół i wkładałam do gondoli żeby Małej było cieplej, teraz kładę ją na rozwiniętym rożku na naszym łóżku także mi nadal się przydaje

Gość gość
Przecież dziewczyna pyta czy rożki feretti są dobre a nie czy wy i kiedy ,ile czasu używałyście różka .

Gość gość
"Używacie w ogóle?" - różnie można to zrozumieć

Jejku, ale zamęt się zrobił:) dziękuję dziewczyny za wasze opinie. Ciesze sie ze nie tylko odpowiedzialyscie na moje pytanie dot.rozków feretti czy sa dobre, ale takze dziekuje za to ze powiedzialyscie kiedy uzywacie i czy w ogole sie przydaje. Ja chyba sie i tak i tak zdecyduje na niego bo chyba sie przyda:) a wklady to kokosowe uzywalyscie?

bardzo Ci dziękuję za radę :) tak też zrobiłam kupiłam rożek z wkładem kokosowym od feretti i jestem bardzo zadowolona zwlaszcza w pierwszym okresie zycia malucha bardzo sie przydal.