Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy są tu kobiety, których

Polecane posty

Gość gość
czasami żałuję że nie jestem kobietą pozbawioną wszelakich skrupułów :) się nie cackać i iść przez życie na własnych zasadach, na własnych warunkach, czerpać ile się da, żyć chwilą i korzystać...nawet kiedy mogłam korzystać to tego nie zrobiłam bo wbiłam sobie do głowy aby zachowywać się jak zakonnica...aaaa pokręcone to wszystko aż mam doła teraz :P

Gość gość
potajemne smsy to chwilowo dla mnie zbyt wiele :) jedyne na co byłoby mnie stać to zacząć od gg...wiesz chęci chęciami ale zaufanie to dość ważna kwestia w dzisiejszym świecie :)

Gość taki se
juz widze ta bitwe mysli, tyle za a jeszcze ile przeciw, tu ochota a tam rozsadek, tu pcha zeby sprawdzic a tam trzyma strach- a no wlasnie tylko przed czym? Kompleksy- jak ja wygladam, zmarszczka, celulit czy jakis inny dla faceta niewiele znaczacy szczegol ale w oczach kobiety wielki problem to tez blokuje dosc mocno.

Trochę literatury... "Jaka może być bowiem wina nożyka, że pasuje do wielu pochewek? A jaka pochewki, w którą jest w stanie wejść wiele nożyków?" Denis Diderot, Kubuś Fatalista i jego pan.

Gość taki se
poprzez poznawanie wzrasta i zaufanie

Gość gość
albo "Klucz, który otwiera wiele zamków jest dobrym kluczem, zamek otwierany przez wiele kluczy jest do niczego" :)

"Gdybyś nawet sie z nią przespał, nie znaczy, że byłeś zakochany. Co dzień prawie sypia człowiek z kobietami, których nie kocha, a nie sypia z tymi, które kocha..."

Gość ...gonitwa myśli...
przerobiłam się z gość aby było łatwiej odróżnić, taki se i tu masz sporo racji bo kompleksy u kobiet potrafią nieźle zablokować..grawitacja, bo piersi mało jędrne, bo pośladki trochę opadły, bo cellulity i inne gady, bo nos za duży itd itp dzięki takiemu myśleniu przegapiłam masę okazji :)

Gość taki se
KamiQa_25 mimo iz mam w tym temacie pewne zyciowe doswiadczenie i to, ze jestem facetem to nie wiem czy byl bym w stanie tak bezposrednio isc z kobieta na sex tuz po poznaniu sie typu czesc- czesc i jazda do dziela, a odwagi mi nie brakuje tyle, ze osobiscie nie mialem jeszcze takiej sytuacji

Gość ...gonitwa myśli...
to nie tak że z każdym bo ciekawość, to musi być hmmm to trzeba czuć, jakaś chemia, magnes, iskry, prąd krążący po całym ciele, jakieś takie przyciąganie, przecież nie z każdym zachodzi taka reakcja, nie do każdej napotkanej osoby coś takiego się czuje :)

Ciągle w tym co pisałyście pojawia się strach. Ile w tym strachu, że nie będzie tak, jakbyście chciały? A ile, że ktoś się dowie, wyrzuty sumienia itd.

Gość taki se
Gonitwo mysli a popatrz w taki sposob, grawitacja piersi pociagnela- fajnie, gdy na mnie usiadziesz i sie lekko pochylisz beda one blizej mej twarzy, masz cellulit- ok, ja mam pretekst by czesto gladzic twe uda, cos nie tak z nosem- nie szkodzi, bede go calowal az samej ci sie on spodoba i tak moge na niemal kazdy kompleksik

Gość KamiQa_25
Mi też byłoby ciężko i pewnie gdyby miało dojść do takiej sytuacji to pewnie też wolałabym zacząć od jakiegoś flirtu. Chodziło mi o to, że na chwilę obecną nie czuje potrzeby flirtowania z kimś czy poznawania kogoś nowego. Chodzi mi tylko o o to że jestem po prostu ciekawa jak to jest z innym. W tym leży sedno sprawy :) Ale pewnie żeby do czegoś doszło to musiałoby to być poprzedzone jakimś flirtem bo tak od razu jak to ująłeś po ,,cześć" i do łóżka też bym nie umiała

Gość ...gonitwa myśli...
Intelo szczerze ? Ten strach wiąże się akurat w moim przypadku bardziej z tym że ktoś się dowie, że się wyda, że będę miała masę nieprzyjemności i że może będą te cholerne wyrzuty sumienia...a to że będzie nie tak jakbym chciała ? Nigdzie nie mam na to gwarancji że będzie wręcz cudownie i nieziemsko z kimś innym prawda ? taki se - ciekawy punkt widzenia, intrygujący że tak powiem :)

Gość KamiQa_25
A kompleksy też mam ale się nimi nie przejmuje. :)

Gość KamiQa_25
Zdarza się.:) Ja fantazjowałam o gościu z mojej pracy. Starszy o 10 lat i cholernie przystojny ale to tylko fantazje :)

Gość ...gonitwa myśli...
Widzisz Kami ja całe życie walczę ze swoimi kompleksami, pierwszy związek tak mi dał w kość, że pozbawił mnie praktycznie resztek kobiecości i wiary w siebie....pewne zdarzenia pozwoliły mi uwierzyć że jestem nic nie wartą kobietą. Dopiero drugi związek postawił mnie trochę na nogi, nie żeby już było cacy....ale ja dopiero teraz po 30-tce zaczynam odkrywać swoją seksualność i kobiecość, wiesz może to nawet głupio zabrzmi ale dopiero teraz uświadomiłam sobie ile to kobieta potrzebuje różnych kosmetyków i z przerażeniem popatrzyłam na swoją pustą kosmetyczkę :D Straciłam tyle lat a teraz smucę się, że już tego nie nadrobię echh

Gość KamiQa_25
Ja po prostu staram się nie przejmować. Nikt nie jest doskonały. Jedyne co mi przeszkadza to za małe piersi i trochę za duży brzuch bo mam straszne tendencje do tycia w biodrach i brzuchu ale na chwile obecną mój partner mnie aceptuje taką jaką jestem i mówi, że jemu to nie przeszkadza. A poza tym on też ma brzuszek więc oboje nie jesteśmy idealni A z resztą kto jest??? Chyba nikt

Gość taki se
nie mogl bym was tak samych zostawic bez pozegnania sie predzej drogie panie wiec nadal jestem

Gość ...gonitwa myśli...
wiem jedno, jak dla mnie ciężko w dzisiejszym świecie wyłowić z tłumu kogoś naprawdę ciekawego i sympatycznego z kim można chociaż na jedną małą chwilę ulec zapomnieniu, każdy gdzieś pędzi, gna, leci na oślep do wyimaginowanego celu....może mam za duże wymagania ? możliwe, ale nic na to nie poradzę że u mnie cała stymulacja zaczyna się najpierw od mózgu :) a dzisiaj mężczyźni raczej nie mają opanowanej sztuki konwersacji, jedyne co się słyszy na wstępie to "hej laska chcesz się bzykać? hmmno to jakoś mnie nie rozpala :)

Gość gość
ja miałam kilku facetów przed mężem i nigdy nie chciałabym nie wiedzieć jak to jest z innymi.wydaje mi się że każdy powinien mieć jakieś porównanie aby go ta ciekawość nie zżarła w końcu.moje kumpelki cnotki po ślubie zdradzają,a ja nie muszę bo wiem jak jest z innymi i wybrałam najlepszego :D

Gość taki se
Gonitwo zadko co prawda uzywam gg ale jesli bys chciala to 10209804 wtedy pewnie czesciej bedzie uzywane

Gość gość
autorko piszesz jakbyś szukała nowej miłości a nie chciała się bzyknąć dla porównania...coś chyba nie hallo z tobą

Gość ...gonitwa myśli...
cóż byłaś tą mądrzejszą :D a mnie głupią możesz walnąć w czółko :D

Gość gość
sorry nie doczytałam czy ty też jesteś pierwszą swojego faceta?

Gość taki se
a nie lepiej w nie pocalowac? ;-)

Gość KamiQa_25
Gonitwa myśli: masz rację ciężko na kogoś takiego trafić. Chociaż musze powiedzieć, że u mnie w pracy był taki facet, który bardzo wyglądem odpowiadał facetowi z moich fantazji a zawsze marzył mi się seks ze starszym facetem. A on był starszy, przystojny i ma to coś co mnie do niego przyciągało przez pewien czas. I uwierz mi, że nie musiałabym z nim zamieniać ani słowa i gdyby tylko nadażyła się okazja to bym się z nim przespała. Nie wiem co on w sobie takiego miała ale to było coś dziwnego. Teraz już mi na szczeście przeszło i moge normalnie chodzić do pracy :)

Ta chemia między dwojgiem ludzi to coś wspaniałego. To jak na kogoś patrzysz i go pragniesz choć sama nie wiesz czemu. Gęsia skórka, miękkie kolana, zawrót głowy...

Gość taki se
coz skoro mowa o pracy to ja zycze dobrej nocy gdyz wczesnie musze wstac i do owej pracy isc niestety, Gonitwo jutro sie na gg odezwe pa kobietki ;-*