Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Były mąż67

Płacę i wymagam. Zrobiłem ex awanturę

Polecane posty

Gość Były mąż67

Nasze dziecko nie pojechało na zieloną szkołę, bo niby jej nie stać. Szlag mnie trafił.

Gość gość
gdzie byles jak byly rozmowy na temat zielonej szkoly?

Gość Były mąż67
W pracy

może faktycznie nie było jej stać,wszystko inne tez kosztuje a niebawem będzie trzeba ksiązki kupić....

Gość gość
skoro nie masz czasu na uczestniczenie w zyciu wlasnego dziecka to moze zastanow sie nad tym co mozna kupic za pieniadze zarobione w pracy a czego kupic nie da rady

Gość Były mąż67
A na fryzjera i kosmetyczkę jakoś ją stać.

Gość gość
trzeba było zapłacić za zieloną szkołę a nie trafiać szlakami...

Gość Były mąż67
,,gość skoro nie masz czasu na uczestniczenie w zyciu wlasnego dziecka to moze zastanow sie nad tym co mozna kupic za pieniadze zarobione w pracy a czego kupic nie da rady " Czas mam,ale nie mam możliwości zbytnio, bo pracuję za granicą.

Gość gość
mozesz pracowac nawet na orbicie okoloziemskiej ale nie zmienia to faktu ze DZIECKO MA PRAWO DO OBECNOSCI BIZACEJ OJCA W SWOIM ZYCIU a ty masz obowiazem dziecku te obecnosc zapewnic, co przy obecnym stanie techniki nie jest przesadnie trudne

Gość Były mąż67
,,gość trzeba było zapłacić za zieloną szkołę a nie trafiać szlakami... " Ale właśnie o to chodzi,że oprócz alimentów wysłałem dodatkowo 100 e z przeznaczeniem na tą wycieczkę.

Gość dewbfew
Ty do fryzjera nie chodzisz? Masz dlugie wlosy do kolan? Ja mam 28lat i przez stres mam juz siwe wlosy :( Pewnie tez chce sobie zycie ulozyc i ladnie wygladac. Ile placisz alimentow? Ale tak bez sciemniania???

Gość gość
Ja wiem jak to jest. Nieroba, który chce się utrzymać za dziecka pieniądze stać na różne fanaberie, a dla dziecka nie ma pieniędzy. Następnym razem opłać dziecku wyjazd, a ex nie dawaj pieniędzy.

Gość dewbfew
wyslales extra 100e a ile kosztowala zielona szkola? Pytales co zrobila z ta kasa? Nie rozmawiasz z dzieckiem chociaz przez skypa??? Nie pytales czy sie pakuje? Nie zalilo sie, ze nie jedzie???

Gość Były mąż67
Bez ściemniania wyrok mam na 300zł, ale dziecko kosztuje mnie więcej.

Gość gość
zielona szkola to 1000 zlotych, potem trzeba dac ok przynajmniej 200 plus zakupy na ta zielona szkole, to wyjdzie ok 1500 , Ty se wsadz te swoje 100 ojro w zad, pewnie za te 100 kupila co innego naglacego dziecku

Gość dewbfew
U mnie jest odwrotnie, ja nie potrafie dziecku odmowic, a moj maz uwaza, ze maja w du... za duzo, bo dziecko chcialo ksiazke za dobre oceny w szkole

Gość gość
100e?? nie zartuj... aktualnie za zieloną szkołę płaciłam 1500zl plus 500zł na rzeczy które trzeba dokupić na wyjazd plus kieszonkowe 200zł to na prawde spory wydatek

Gość dewbfew
o matkooooo 300zl :O To jest 80e, prosze Cie!!!! Jak tga kobieta ma sobie radzic? Wiesz ile dziecko kosztuje??? Ona pracuje???

Gość Były mąż67
,, Nie rozmawiasz z dzieckiem chociaz przez skypa??? Nie pytales czy sie pakuje? Nie zalilo sie, ze nie jedzie???" Przecież to właśnie od dziecka wiem.

Gość temida jest slepa ale ma miecz
to nastepnym razem przelej pieniadze wprost na konto szkoly z opisem proste, tylko trzeba takrze zdalaczynnie w wywiadowkach uczestniczyc

Gość gość
strasznie mało dajesz,a dziecko na tym traci,to nie są pieniądze dla eks ale wez pod uwage to,że dzieckiem trzeba się zajmować,poświęcać czas,współczuje jej....

Gość Jakie to żałosne!
Niepoważna baba! Jak można okradać własne dziecko?Mamusie alimenty chcą dla siebie, a dziecko to w d***e! Skoro tak się zachowuje Twoja ex to radzę ograniczyć się do płacenia alimentów i tyle, aż tyle! Gdyby miało dojść do podwyzszenia alimentów wówczas masz argument jak sie zachowuje babsko😡

Gość Były mąż67
,,gość zielona szkola to 1000 zlotych, potem trzeba dac ok przynajmniej 200 plus zakupy na ta zielona szkole, to wyjdzie ok 1500 , Ty se wsadz te swoje 100 ojro w zad, pewnie za te 100 kupila co innego naglacego dziecku " Z tego, co wiem to miała kosztować 300zł ( 3 dni) . To była klasowa wycieczka pod koniec roku. Gdyby kosztowała 1500 zł to tyle bym wysłał.

Gość gość
wpłacić na konto haha 100e?? to nie pokryje nawet połowy kosztów

Gość dewbfew
,, Nie rozmawiasz z dzieckiem chociaz przez skypa??? Nie pytales czy sie pakuje? Nie zalilo sie, ze nie jedzie???" Przecież to właśnie od dziecka wiem. Napisales, ze nie pojechalo, wiec troche pozno sie o tym od dziecka dowiedziales

Gość gość
zielona szkoła na 3 dni?? dziwne...u nas to 2 tygodnie,ale skoro tak to z kobiety wredna suka,żywi ją dziecko:/

Gość gość
to wysyłaj 300 euro na dziecko, chyba stac cie na tyle jak pracujesz zagranica

Gość Były mąż67
,,gość strasznie mało dajesz,a dziecko na tym traci,to nie są pieniądze dla eks ale wez pod uwage to,że dzieckiem trzeba się zajmować,poświęcać czas,współczuje jej.... " To jest tylko wyrok, płacę ( a w zasadzie płaciłem, bo zamierzam to zmienić) więcej. Wiem ile kosztuje, bo je utrzymuję. Odzież , obuwie, słodycze, artykuły szkolne wysyłam miesiąc w miesiąc paczką. Rower, rolki, komputer,laptopa też kupiłem ja. Jak zrobiła zadłużenie za mieszkanie 7 tys też spłaciłem ja.

Gość gość
a jak chcesz to zmienic? nie chcesz juz płacic?

Gość dewbfew
To zabierz jej dziecko jesli to prawda co napisales