Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość laguna1

potrzebuję faceta do łóżka cd.

Polecane posty

Gość dla mnie warto
Nie zamierzam się przejmować wpisami podjaranych małolatów.Siedzą jak na szpilkach i czekają kiedy się zacznie,a tu zonk ! ......Ttrochę za daleko masz z tego Szczecina NIebieski;-)

Po to koła wymyślili zeby się przemieszczać. ...kurde czym bardziej pod górkę tym bardziej zależy....wiesz że chce tego co ty

...ale spoko życzę tobie jak najszybciej nie ziemskiego seksu z wymarzonym facetem:-D

Gość dla mnie warto
Nie zamierzam się przejmować złośliwymi wpisami podjaranych małolatów...Czekają jak na szpilkach,czy coś się zacznie,żeby znowu się wpier....,a tu zonk! .....trochę daleko masz z tego Szczecina Niebieski;-)

Gość dla mnie warto
Witaj Niebieski;-)Telefon. to taka czuła maszyna...Ledwo go dotknę,a on reaguje podwójnie.....znowu coś wysłał,sorry. Dzięki , mam nadzieję,że szybko spełni się to,czego mi życzysz...masz rację koła się przydają;-)

Dzień dobry♥....warta grzechu jak nie będzie już nadzieji żadnej to w tedy będziemy jak króliki na morgi się sypać razem;-)....ciepłej soboty all

Pozdrawiam wszystkie Panie, które mają podobne potrzeby. Co myślicie na temat wspólnego wyjazdu na wakacje? Np. 2 tygodnie spędzone razem...Za dnia plaża, woda a po zapadnięciu zmroku...spełniamy nasze marzenia :-) Czekam na konkretne propozycje Pań raczej dojrzałych. Jestem facetem daleko oddalonym od 40-tki.... Pozdrawiam

Gość dla mnie warto
Cześć kotka-poes;-) miło poznać kogoś normalnego,dość mam hipokryzji i dewot...Pozdrawiam.

Gość dla mnie warto
Wakacje już zaplanowane...znajdę sobie malutki skrawek plaży nad Bałtykiem...odpoczynek przede wszystkim;-)

hej, kazdy robi co chce, nie mnie oceniac, czy to moralne, a tym bardziej mierzyc kogos przez pryzmat moich wartosci i sumienia.

Gość dla mnie warto
Niebieski;-) nadzieja umiera ostatnia,a moja jest już na wykończeniu.Ten tekst o królikach trochę nie w moim stylu,ale. ok.Też Ci życzę miłej soboty;-)

No widzisz warta mam bliżej do Bałtyku od ciebie ale nie miejsce jest ważne a towarzystwo i fantazja. ...dziś dzień pocałunku ludzie całujcie się tak jaką macie wyobraźnię

Gość dla mnie warto
Ja mam blisko piękne góry,ale masz rację Niebieski;-) czas i miejsce nie mają znaczenia.Dzień pocałunku? Fajnie,ale co mi po tym...? Buziak;-)

Gość dla mnie warto
Niebieski;-) Pewnie imprezujesz,więc napij się ze mną piwa.To był cholernie ciężki dzień...Chyba,że robisz coś przyjemnego,to nie przeszkadzam...

Gość gość
Na kafeterii nie da znaleźć się tzw spełnienia . Wiem co mówię , bo sama próbowałam .

Gość dla mnie warto
Może masz rację,ale już taka jestem,że lubię wszystko sprawdzić na własnej skórze.

Gość dla mnie warto
gość ten wpis był do Ciebie. Jeśli się nie powiedzie,znajdę inny sposób.Jeśli szukasz dalej-powodzenia,a jeśli już znalazłaś- gratuluję;-)

Gość dla mnie warto
facet z daleka Nie mogę nie zgodzić się z Tobą.

Gość gość
Dla mnie warto -- dalej szukam , choć z każdym dniem coraz mniej wierzę w sukces . Z jednej strony takie szukanie przez forum jest kontrowersyjne, z drugiej pragnę tylko tego , co należy się każdemu z nas . I tak źle i tak niedobrze . Istny impas.

Gość facet z południa
To forum jest kiepskim pomysłem na szukanie.....ja tutaj dałem sobie spokój są miejsca w których skuteczność poszukiwań jest znacznie większa

Gość gość
Dla chcącego nic trudnego . Piszę tu często , więc żaden problem ze znalezieniem mnie , oczywiście jeśli wypowiedź była skierowana do mnie . Pozdrawiam