Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobieta ....

Seks to dawanie i branie

Polecane posty

Gość kobieta ....

Mąż dzisiaj po porannym seksie stwierdził, że on woli dawać od siebie, że dawanie daje mu przyjemność większość niż branie. Mój były w seksie skupiał się tylko na sobie. Panowie od czego to zależy ?

Gość kobieta ....
Ja uwielbiam payrzeć jak mu dobrze. Jak dochodzimy razem to jest odlot. Pierwszy raz mi powiedział, że on jest bardziej zadowolony jak mi jest dobrze.

Gość kobieta ....
Uwielbiam patrzec w jego oczy gdy robię mu loda ma takie dzikie spojrzenie, a jego jęczenie jeszcze bardziej podkręca mnie.

Gość carpediem7
Widzisz sama jeśli jesteście zgrani w seksie to dla niego jak również dla Ciebie dawanie jest czymś wyjątkowo przyjemnym a dla partnera sprawiasz wielką rozkosz. Ja również uwielbiam patrzeć jak moja żona wije się z rozkoszy, wiem wtedy,ze jest jej ze mna dobrze

Gość Justyna przyszła panna młoda
Ale pięknie to powiedziałeś. Żona musi być z Tobą szczęśliwa.

Gość kobieta ....
Nigdy nie pomyślałam, że facet może cieszyć się, że kobiecie jest dobrze. Z byłym najczęściej byłam nie zaspokojona, a teraz mega zaspokojona, mega szczęśliwa i mega zakochana.

Gość Ania29..
Twój mąż nie jest egoistą. Każdy egoista myśli tylko o sobie.

Gość gość
Mój właśnie my śli tylko o sobie a ja jestem nie zaspokojona.

Gość gość
Niezaspokojona piszę się razem!!!

Gość Diozaur
Ja lubię dać rozkosz kobiecie,zadowolić ją i sam też przez takie działanie zyskuję.

Gość ZakochanyBezPamięciCarpediem7
Ja osobiści mam ochotę pieścić moją cudowną, śliczną i seksowną żonkę prawie bez przerwy, Ciągle myślę o niej nawet gdy jestem w pracy i nie ma jej przy mnie. Uwielbiam pieścić ją języczkiem i patrzeć jak się rozkoszuje.... uwielbiam ten widok... uwielbiam jej smak... uwielbiam ją całą.... Mimo to że małżeństwem jesteśmy 5 lat a parą 9 lat Ona zachwyca mnie swoją kobiecością non stop... gdy jest przy mnie to ciągle czuję dreszczyk, tak jakbym był z nią pierwszy raz... Ona jest niesamowita... jak Ona na mnie działa

Gość gość
dla mnie to tylko i wyłącznie branie, kobiety to szmaty i tak je traktuję, zaliczam i zostawiam

lubię dawać gdy jest miejsce i czas. zaspokojona kobieta, to kobieta szczęśliwa, a szczęśliwa kobieta nie myśli o głupotach i nie truje d**y. a jak nie ma czasu, czy miejsca to lubię ją wykorzystać tylko dla swojej przyjemności. oczywiście seks w związku to dawanie i branie. ale najważniejsze jest czerpanie z tego radości i przyjemności przez dwoje, albo i więcej osób. ;)

Gość gość
chętnie zaspokoił bym dwie kobietki... tak bym je wypieścił, że byłyby w siódmym niebie... Jest jakaś chętna dołączyć do mnie i mojej ukochanej??? Ona też tego pragnie

Gość gość
to prawda i jakie to przyjemne 😘