Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Do którego miesiąca prasowałyście ubranka niemowlakowi?

Polecane posty

Gość gość

jw.

Gość gość
ja tylko po pierwszym praniu

Gość gość
A ty nie prasujesz swoich ubrań, męża ??

Gość księzniczka tego zakątka ;p
do zawsze ;p

Gość gość
a co Cię to obchodzi? pytam się o ubranka niemowlaka

Gość gość
moje dziecko ma rok, do dziś prasuję.

Gość gościowa...98
pierwszemu tylko pierwszy tydzień, a drugiemu juz w ogole

Gość gościowa...98
a potem zaczelam znow im prasować jak poszly do przedszkola :D

Nie wyobrażam sobie nie prasować :D Swoje ciuchy prasuję, to i dziecku też... w pogniecionych nie będzie przecież latać :P

Gość gościowa...98
" w pogniecionych nie będzie przecież latać " niemowle moze - moim zdaniem nawet matka powinna sie wyspac dla dobra dziecka w czasie kiedy mialaby prasowac :)

Gość gość
ale noworodek musi mieć wyprasowane bo to zabija bakterie, zresztą niemowlakowi też nie wyobrażam sobie założyc takie pogniecione np body.

Gość gość
"w pogniecionych nie będzie przecież latać jezyk.gif" - a gdzie ma niby niemowlak latać?

Gość gość
moje pranie po wyschnięciu jakoś nie jest pogniecione

Gość gość
Ja w ogole nie prasowalam, bo nie mialam zelazka, teraz mlody ma rok i mam zelazko,ale nie prasuje, nie wyglada jak wygnieciuch, nigdy nie wygladal tak, same na nim sie wyprostuja i spoko wyglada, po co marnowac czas na prasowanie, bez sensu....

Gość ona333
Prasuję cały czas - a jedno ma 3 latka ,a drugie rok. A niemowlakowi chyba wygodniej w ubranku poprasowanym jak takim prosto z prania- pogniecionym Gościówa - można i prasować i się wysypiać - kwestia organizacji

Gość gość
ale gładkie nie jest też napewno.

Gość ona333
Gość z 22,16- to ty tez latasz w takim niepogniecionym nieprasowanym :)???? na co dzień

Gość gość
bardziej miałam na myśli żelazko jako sterylizator a nie kwestię pogniecione/niepogniecione, tym bardziej, że jak się dobrze rozwiesi ubrania to nie są pogniecione

Gość gość
Do kiedy co? Prasować? Kurcze .....Do zawsze :D. Nie no poważnie, albo nie zrozumiałam pytania albo to żart. To jest jakiś Limit na czas prasowania? To jak dziecko kończy dajmy na to 6 miesięcy to przestajemy prasować? A kiedy znowu można zacząć ? :D

Gość gość
ja większości ubrań nie prasuje bo potrafię je umiejętnie rozwiesić

Gość gość
Jak się dobrze rozwiesi to nie są pogniecione :D :D. Jejku , czemu nikt kto prasuje ubrania na tak mądry sposób nie wpadł :D. Trzeba dodać że wcześniej ubrania są wirowane a to napewno pozbawia je idealnej gładzi :D.

Gość gość
Owszem sa pogniecione. Kolezanka z pracy tez ciuchow sobie nie prasuje bo wystarczy dobrze rozwiesic. Tylko ze widac ze w nieprasowanych chodzi

Gość gość
Ja prasuję od początku i niech no pomyślę.....Starszy syn ma już 8 lat a młodsza córka 3 latka i każde dziecko ma poprasowane ubrania ;). No u mnie umiejętne rowieszenie nie daje satysfakcjonującego efektu ale jak widać każdemu co innego wystarcza :)

Gość gość
Nie mówimy o ciuchach do pracy moich, męża tylko żelazku jako formie sterylizacji.

Gość ona333
a powiedz jak tak umiesz tak super wieszać jak powiesić ubranie żeby po wyschnięciu nie było znaku odbitego sznurka ??p) Moja teściowa takie ma podejście jak i ty i chodzą cały czas w takich ubraniach że aż się nie da patrzeć

Gość gość
do "ona333 a powiedz jak tak umiesz tak super wieszać jak powiesić ubranie żeby po wyschnięciu nie było znaku odbitego sznurka ??p) Moja teściowa takie ma podejście jak i ty i chodzą cały czas w takich ubraniach że aż się nie da patrzeć " przeczytaj pytanie a później się wypowiadaj!

Gość gość
Moje dzieci mają 5 i 2 lata i prasuję im ubrania od zawsze.Po prostu muszę i już.Inaczej sobie nie wyobrażam.

Gość gość
w ogóle nie prasuję...może jak będzie większa to tak..ale takie malutkie ciuszki to nawet nie widać że nie są wyprasowane. A zmienia się czasami 2,3 razy dziennie, zwariowałabym z tym prasowniem!

Gość gość
A ja pozwoliłam sobie przeczytać rodzinie ten mądry wynalazek (umiejętne rozwieszanie ) i do tej pory się śmiejemy :D. Jeszcze tylko teściową jutro zapytam o tak mądrą poradę , zobaczę co mi powie , zakładam jednak że u niej nawet serwetki się prasuje ....o zgrozo, nawet prosto rozwieszone krawaty teścia są prasowane ...ale może teściowa nie potrafi umiejętnie rozwieszać.

Gość gość
4 miesięczne niemowlę to nie osoba, która chodzi do pracy, szkoły, lata po podwórku