Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiula2778 p.s

seks we trójkę

Polecane posty

Gość gość
jest jeszcze róznica miezy trojkatem a cuckoldem

Gość FRANEK075
myślę że to kwestia popotrzenia na sytuację

Gość gość
Byłem zaproszony na seks w trojkącie.Jest to troszkę z początku stresujace lecz gdy się rozkreciło było wspaniale.Jak wszedłem w cipkę to jej facet patrzył taki zawstydzony i troszkę nie swój.Ale jak zaczęła jęczeć jego małżonka to zaczął ją przytulać i całować.Ona w tym czasie chwyciła za jego członka i wzięła do ust.Facet po paru pociagnięciach on trysną ,a ona zaczeła łkać spermę.Nie puściła członka lecz go ssała do póki nie doszła do orgazmu wtedy wypadł jej z ust.A on zaczał ją całować w usta pieszczac jaj piersi.Ja miałem gumkę więc nie musiałem wychodzic z pochwy lecz dochodziłem do końca w pochwie przy wytrysku i przytrzymałam członka dłuższy czas.Jest to przeżycie podniecające dla wszystkich i dla kochanka gdy widzi ,że mąż obserwuje wchodzenie w pochwę.

Gość FRANEK075
to fajna przygoda ,tylko szkoda że w poznaniu ciężko znaleść chętną parę na taką zabawę , ciekawie jak jest w innych miastach ?

Gość gość
Najlepsza i najbardziej podniecająca część spotkania w trójkę to moment kiedy żona bezwstydnie rozklada nogi przed obcym facetem a on wchodzi w jej pochwę. Penis wchodzacy w nią i jej jęk. A potem to bezkarne piłowanie na moich oczach.

Gość gość
a u nas najbardziej podniecające były dwie sytuacje: - pierwsze pokazanie nagiej piczki. zażyczyliśmy sobie, żeby ona pierwsza rozebrała się zupełnie (my jeszcze elegancko ubrani). Zero litośc****ełna perwresja, pomysł był taki, że traktowaliśmy ją jak dziwkę. Najpierw piersi, ale to jeszcze było lżejsze, ale zdjęcie majteczek, rozłożenie nóg i zbawa w otwieranie kwiatuszka było mega podniecające. - później jednym z etapów była zabawa w zgadywanki - ona pochylona na stół, przywiązana za ręce, z zawiązanymi oczami musiała zgadywać który w nią wchodzi. Najpierw zgadywanka po jednym pchnięciu, po dwóch, itd.

Gość gość
Nam się kiedyś trafił taki koleś napalony na moją. Jak się w nią wbił i zaczął rżnąć to robił to z taką siłą i taką prędkością, że myslałem że ja przerżnie na pół. Pukał ją tak na pełnych obrotach z pół godziny, byli całkiem mokrzy, nie wiem ile miała orgazmów.

Gość gość
uwielbiam

Gość gość
moja pierwszy seks analny miała w trójkąciku. Zawsze się wymigiwała, że to nienaturalne, że brudaskowo, że może innym razem itp. Spotykaliśmy się raz na kilka miesięcy, w wyjątkowych, super ekstra warunkach wyjazdowych. No i raz zaszaleliśmy zupełnie wyjątkowo. Było więcej alkoholu, kumpel zaczął pieścić jej anusa, wykręcała się, krygowała, że nieprzygotowana, ale tamten bardzo umiejętnie delikatnymi i niby przypadkowymi ******* wracał do takich zaczepek. Myślę, że zdawała sobie sprawę, że jej cnota analna jest już utracona, ale udawała, że jeszcze walczy. W końcu sytuacja ona na pieska zajęta coraz głębszym oralem na mnie, on między jej rozszerzonymi nogami. Na całej długości rowka naniósł tłusty krem i przystąpił do kolejnej seri pieszczot. Uległa rozluźniła się i pokornie czekała na dalszy ciąg. Z zadowoleniem skomentował jej miękką dupkę, jeszcze troszkę kremu wstrzyknięte do środka i nastąpiły jęki stękanie towarzyszące wejściu w zakazane rewiry.

Gość FRANEK075
mi się bardzo się spodobało w troje , szukam dlatego bardzo dyskretnej pary z poznania do spotkań ale to trudne bo albo oszusci albo ściema

Gość gość
ja też mam ochote na trójkącik z dwoma kobietami albo ja sam i 5 kobiet. wyobraźcie sobie 5 języczków pieszczących całe wasze ciało http://www.sexuarium.pl

Gość Zosia 34
Dla dziewczyn do bani. Nudziły by się albo zajmowały tylko sobą. W praktyce sprawdzają się zawsze układy z wiekszą ilościa panów. Zwłaszcza, że tak szybko tracą siły. Oczka by jadły a ptaszek nie może. Tak to jest na żywo.

Gość FRANEK075
właśnie to kwestia ze nie można myśleć tylko o sobie ale o innych żeby każdy miał coś od spotkania

Gość gość
Wykombinowaliśmy trójkącik z udziałem drugiej kobiety. Żeby zapewnić stałość trzymania się ustalonych reguł postanowiliśmy skorzystać z profesjonalistki. Skontaktowałam się z agencją, wybrałam fajną masażystkę, miała nas najpierw przygotować, rozluźnić a następnie uczestniczyć w naszym seksie. Sama miała opracować sposób – scenariusz zabawy z jednym ograniczeniem – penis mojego faceta nie może zagościć w jej rowku i głębiej. Wymyśliła tak – najpierw obydwie wymasowałyśmy faceta, potem ja z fotela obserwowałam jak ona zrobiła mu loda, z wepchnięciem w gardło, na koniec oblaniem oczu i połykiem reszty. Miałabym wątpliwości do takiej sytuacji gdyby nie to, że pozostała w bieliźnie, nawet nie odsłoniła biustu a mnie rozebrała do naga, na fotelu rozszerzyła mi nogi tak żeby w czasie loda musiał obserwować moją różową miękkość. Potem on sobie trochę odpoczął a my zrobiłyśmy pokaz lesbijski, na początku miałam opory, ale jak zobaczyłam entuzjazm mojego faceta to luz i dałam się ponieść. Dopiero potem zaprosiła do nas mojego faceta pomału się wycofując i oddając kolejne partie mojego ciała w jego władanie, w końcu masując intensywnie i szeroko rozwierając mój srom wprowadziła do niego jego penisa. Od tego czasu zajęła się już tylko moimi piersiami.

Gość gość
Taki seks powinno się rozważyć by nie był uszczęśliwianiem na siłę kogokolwiek.Z takiego seksu powinni miec Wszyscy Przyjemnosć i podniecenie.Dodatkowo Przemyśleć czy ma to byc trójkąt mąż ,obcy facet i ja.U nas mąż zaproponował czy bym nie chciała seksu w jego obceności i udziale( bo tylko przy w dziale męża) z obcym facetem.Orzeklam ,że z chęcią.Ale po dłuższej rozmowie zaproponowałam z inną parą i wymianą partnerów.Po przemysleniu doszlismy oboje do wniosku,że będzie to czworokąt z zabawą kilku godzin.Tak by kochał się mąż czy ja z druga para ogląda.Potem po czasie gdy staną k***su obcy facet mnie rżnie po nim mąż i gdy staną członki kochać się ma para po nim gdy dojdzie wchodzi w nią mąż i rżnie ją.Tak jak ustaliliśmy tak zrobiliśmy para sie zgodziła na taki seks lecz ja mialam być rżnięta ostania z dwoma jeden po drugim tak zaproponowałam z wyrafinowania by dłużej trwal seks bo po tylu wytryskach dużo czasu będzie trwało gdy dojdą trzeci raz.Były podczs seksu pieszczoty kobiety przez tych co sie przyglądali.Bylo wspaniale.Nie zmieniło to naszego uczucia do siebie.Lecz przygotowywalismy się do tego seksu kilka miesięcy.

Gość gość
właśnie to przygotowanie ma specjalny smak. Planowanie omawianie i oswajanie się z myślą, że nie tylko przy obcym facecie i obcej kobiecie zdejmę majtki i rozłożę nogi ale rozłożę je dla niego. Jak potem już realizuje się te plany robi się to z perwersyjną gotowością i przyjemnością.

Gość Jaro24
Mam ochote spróbować seksu 2m + 1k z moją dziewczyną(ja mam 24 lata, ona 21). Sama myśl że bedziemy ją we dwóch posuwać nie daje mi spokoju.. Marzy mi sie podczas stosunku podwójna penetracja w c**kę i d**eczke i żeby na zmiane robiła nam loda. Jak ją do tego namówić ?

Gość gość
Ja chetnie przygotuje swoja zonke do takiego bzykania w trojke.... Ona dobrze wie jak mnie to podnieca :-)

Gość franek075
a skąd jesteś ja już prubowałem i w troje a ostatnio w czworo 2 m 2 k jest przepiekny stymulujący sex

Gość gość
Do franek075 Ze Skandynawii a ty pewnie z Polski?

Gość gość
Mnie najbardziej podnieca gdy bierze w rękę obcego k****a i zaczyna zaabawę wprowadzając do ust on staje i pręży się w jej ustach.Po chwili nadstawia się na wnak szeroko rozchylając nogi.Potem juz z górki jęki po wejsci w cipkę widzę cała zabawę.Ledwo wytrzymuję by nie trysnąć samoistnie.Po kochanku wchodząc odd razu tryskam,lecz po dwóch godzinach to już kocham się długo nim wytrysnę wchodząc po drugim wejściu kochanka w cipce.A żonka leży wymęczona ,lecz zadowolona i pełni szczęścia.Teraz tylko kochamy się we czwórke z inną parą,jast dużo fajniej.

Gość gość
Autorko jaki miałby byc ten układ?Ciebie posuwa jeden i drugi czy to Twój facet będzie oddawał sie pieszczotom z tamtym?Mysle ze Twój chłopak jest bi.

Gość gość
Temat jest sprzed dwóch lat :-D

Gość gość
Do takiego seksu zawsze powinno się dobrze przygotować.Długo przygotowywaliśmy się do niego poszukaliśmy dwoje chłopaków z dość dużym sprzętam i mąż jako trzeci facet.Około tygodna wcześniej mąż kochał się po dwa razy dziennie,a dzień wcześniej trzy razy.By nie doszło u niego do wytrysku na widok seksu z obcymi facetami.Do seksu we czworo przygotowaliśmy film dość ostry w seksie grupowym by ich k***sy były mocno twarde.Był to seks w którym wszyscy byli niesamowicie szczęśliwi.Atmosfera całkowitego wyluzowania całą nockę trwał.

Gość gość
Twój facet pieścił sie z facetami?Pieprzył ich?A Ty obciągałaś trzem?

Gość gość
zaproszono mnie na taką zabawę , facet był po wszystkim mega zazdrosny. Później dziewczyna cały czas zapewniała jego, że robiła to tylko bo jego kocha i on chciał , ale wcale jej sie nie podobało. Fatalna i komiczna sytuacja. Jej zapewnienia o miłości do niego wyglądały komicznie, nawet bała sie pożegnać tylko powiedziała jemu żebym wypierdalał bo nie może na mnie patrzeć po tym co zrobiła. Ale w trakcie była mega zadowolona. Chyba ten ich związek bedzie miał spore problemy

Gość gość
W nasze sytuacji ja zainicjowalam seks z kochankiem by maz widzial jak mnie dyma obcy facet.Nie byl poczatkowo przekonany o takim seksie.Po nim byl zadowolony widokiem mego rzniecia.