Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiula2778 p.s

seks we trójkę

Polecane posty

Gość gość
Też bym tak chciała, ale też chętnie popatrzyłabym jak mąż ciupcia jakąś dużą owłosioną cipkę

Gość gość
Jest to piekne by zapewnic mezowi ekscytujacy widok jak wchodzi w nasza cipke inny czlonek niz jego.Do tego wielka rozkosz dla mnie przy seksie z innym i niesamowity ,soczysty dlugi orgazm.

Gość gość
Czasem ruchamy moją żonę z jeszce jednym kolesiem. Ona wieczorem robi się na bóstwo, potem on przychodzi, gadka szmatka, parę drinków, ona robi nam mały szoł ukierunkowany głównie na niego, jak już jest goła kładzie sie na plecach rozkłada nogi i pieści sobie cycuszki patrząc na nas. Wtedy się za nią zabieramy. Ona każe mi się powstrzymać, mówi często coś w stylu : Ty poczekaj, on pierwszy, najpierw popatrzysz sobie jak doprawiam ci rogi mężu. Takie rodzinne zabawy.

Gość gość
Obecnie seks w trójkę (kobieta i dwóch facetów, albo facet i dwie kobiety) jest bardzo popularny w Polsce. Większość par ma takie doświadczenia.

Gość gość
we dwie pary zajmowaliśmy apartamencik nad morzem. Zadupie nie było szans na żadne wyjścia. Wszystko było bardzo akustyczne więc nawzajem kibicowaliśmy swoim seksualnym wyczynom. Po paru dniach tamten wyjechał na dzień i jego pani (30+) zaproponiowała nam (ja 21 mój 28) że nie mogąc na dłużej nas zostawić samych zadba o nasz luksus - pod warunkiem że będziemy mieć do niej całkowite zaufanie. Zgodziliśmy się zanim pomyśleliśmy że chodzi o seks. Potem miałam cudowny masaż relaksujący, mój facet wtedy wyszedł, a po powrocie zastał mnie już swobodnie toples. Skończyło się tym, że była przy naszym seksie, finał był taki, że dostałam głębokiego anala - którego przyjmowałam super swobodnie po niesamowitym przygotowaniu a ona rozjechała mnie wibratorem, tzn moją cipkę. Orgazm jaki nigdy wcześnmiej ani potem. Ona w lekkim stroju, dopiero w czasie naszego seksu poprosiłam żeby się rozebrała, że nie pasuje, ale została w legginsach, zgodziła się jedynie odsłonić piersi co robiło niesamowite wrażenie, nie tylko na moim ale na mnie również.

Gość gość
U nas mamy okolo 40lat byla wymiana partnerow z niespodzianka.Ja z mezem mielismy miec druga taka zabawe poprzednio byla u nas ,a druga u nich przygoda.Gdy bylismy juz rozebrani i piescilismy sie na wzajem ja z kochankiem maz z kochanka,wtedy otwarly sie drzwi i weszla ich 19 letnia corka.Otwarla i zamknela za chwile znow otwarla i zaczela sie rozbierac dolaczajac do nas.Jej mama odstapila mojego meza bo corka zerwala niedawno z chlopakiem i dlatego byla przygnebiona chciala odreagowac.Wiec zaprzestano pieszczot i wszyskie oczy sie skierowaly na mojego meza i coreczke.Maz spytal jej jak lubisz,odpowiedziala od lizania cipki z minetka potem na klade sie na wznak z podkurczonymi nogami i bradzo ostry seks i nie zwracaj uwagi gdy glosno jecze i nawet krzycze przy orgazmie.Wiec mielismy niezly film w naturze.Moze to zabrzmi dziwnie ale bylam dumna z meza bo ostro ja potraktowac jak chciala i faktycznie krzyczala gdy dochodzila,lecz maz dalej ja rznal.Ona sie wila jak waz.Potem pogodzinie tylko ogladala nasz seks.

Gość gość
Nie wiem dlaczego maz bardzo chcial trojkata by mnie dobrze zernal inny facet.Gdy byl trojkat bylo to wspaniale dla nas wszystkich doswiadczenie z wielkim przezyciem.Gdy chcal kolejny trojkat odmowilam i po dlugiej namowie meza mielismy wymiane partnerow.Bylo jeszcze lepiej i teraz reguralnie sie spotykamy.Nie wiedzialam dlaczego maz chcial trojkata ,a unikal wymiany partnerow,okazalo sie ,ze myslal ze nie stanie na wysokosci zadania.Juz po pierwszej wymianie widzielismy z kochankiem ostry seks meza i byl zaskoczony ze 3 cm mniejszym czlonkiem tak zaspakaje jego zone ktora szleje podczas orgazmu.Maz ma 19 cm.Ja tez jecze z rozkoszy przy seksie z kochankiem bo wiekszy we mnie wchodzi dobija ostro do konca za kazdym razem.

Gość gość
Taka zabawa sekaualna moze sie odbyc gdy malzonkowie sie bardzo kochaj.Gdy zwiazek sie wali przyspieszy rozpad tego zwiazku.

Gość gość
Wiele razy miałam trójkąciki, podobało mi się to bardzo, ale ostatnio trafił nam się facet z 25cm i bardzo grubym kutasem, mąż się speszył i nie pozwolił mu wsadzić go w moją pizdę, bał się ze mi ją rozerwie.

Gość gośćiuniu
Chętnych na trójkąt najłatwiej znajdziesz na EROBOOK.pl

Gość gość
ja mam męża dużo starszego ode mnie dlatego zdecydowaliśmy się na seks w trójkę bo ten trzeci zapina mnie lepiej. Co ciekawe jest to sąsiad a jego żona nic nie wie, że on mnie bzyka bo myśli pewnie, że jak mój mąż jest w domu to nie pozwoliłby. I sąsiad przychodzi pod byle pretekstem a ona nie podejrzewa nic. Poza tym tamta do brzydka gruba, obleśna baba, więc sąsiad robi mi dobrze z wyjątkową ochotą.

Gość gość
i bardzo ładnie:)

Gość gość
Szukam Pana na wirtualny i może prawdziwy seks. przyznaję, że nigdy nie umiałam utrzymać swojej pusi na wodzy. Bo to naprawdę trudne! Próbowałam, ale ona chyba zbyt pragnie penisa w sobie. Tutaj znajdziesz moje focie:http://sex-rozmowy.pl/natalia_sex_telefon.html Teraz też chciałabym, abyś się w nią zanurzył pragnie Cię posmakować i poznać. Jeżeli i Ty masz ochotę na prawdziwie wilgotną cipkę to pisz do mnie już teraz.

Gość Bingo13
temat nie ruszany od paru lat ale nas trochę zainspirował. Lata lecą, w łóżku w zasadzie wieje nudą: to tak, tamto tak, zaraz będzie tak, potem wtrysk-wytrysk i dwa tygodnie nic. Pewnego razu przypadkiem trafiliśmy na wieczorny film w TV, w który były momenty takie 2m+k. I pytanie do mnie- jak to jest? K-wa, a skąd ja mam to wiedzieć!!?? Przez następny tydzień miałem w łóżku niebo!!! Ale - gnębiło ją jedno: jak to jest z dwoma? No dobra - po dość długim "rozpoznaniu terenu" wśród kolegów, tak bez jakiegokolwiek przygotowywania gruntu, kiedyś zaprosiłem jednego kolegę na wódeczkę. Zresztą - dobrego znajomego żony. Kieliszek za kieliszkiem, gadka szmatka, temat zszedł na sex (zainicjowałem wątek 2+1), zacząłem przygadywać żonce, że ją to ciekawiło, że nie wie jak to jest, że chciałaby tego spróbować, kolega podjął temat - no i tak małymi kroczkami, od moich rąk na jej udach, kroczu, moja ręka w jej majtkach, jego na jej udach, później powędrowała za moją - do jej majtek - nie wiedziała czyje palce czuje w swojej ci.... Ja całowałem jej usta, piersi a kolega, po zdjęciu jej majteczek, zajął się jej cipcią. No i wszystko dalej poszło już szybko. Jak poczuła głęboki wsad, wyjęła z moich spodni mojego członka, zaczęła go masować, pieścić, zażądała go do ust..........Po wtrysku kolegi powiedziała tylko jedno: teraz ty! No i jazda - po wtrysku szepnęła: ale cieplutko!!! Dajcie mi pół godziny spokoju!! Powtórzyliśmy po godzinie ale już trochę odważniej. Przeżyła szok. Po 2 tygodniach powtórzyliśmy. Po trzecim razie stwierdziła, że chyba byłby lepszy nowy członek. Spotykamy się co dwa tygodnie już od pół roku. A nam ze sobą jest lepiej niż było. Ostatnio małżonka poinformowała mnie, że zaprosiła na sobotni wieczór samotną koleżankę z pracy, która dawno nie miała faceta. Wdówka po 40-tce, . Kurde - co to się będzie działo!?