Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Poszłam kilka razy do łóżka z przyjacielem...

Polecane posty

Gość gość

a teraz nie mogę na niego patrzeć. Nie mogę znieść tego, że jednego dnia jest nam tak dobrze, a drugiego traktuje mnie jak przyjaciółkę, jakby nic się nie wydarzyło. Znajomi twierdzą, że powinniśmy być razem, ale on nie może zaakceptować mojej przeszłości. Nie jest jakaś wybujała, ale on twierdzi, że jakbym była jego dziewczyną to by go to bolało. Co robić? Czy urwanie kontaktu jest jedynym wyjściem? Nie patrzę już na niego jak na kumpla, jest dla mnie bardzo pociągającym mężczyzną.

Gość Nemezis 78
No to masz problem, jak idziesz do łóżka z kimś to musisz pomyśleć też o konsekwencjach http://cur.lv/19a5j

Gość gość
ten chłopak jest gówno wart no sorry ale taka prawda do r****nia to dobra jesteś dla niego a do związku już nie

Gość gość
ile można powtarzać? olej dziada i wymien na lepszy model. nie ma sie co trzymac toksyka jak pijany płotu.

Gość gość
Ale co mogę zrobić? Naprawdę chcę jego uwagi, rozmowy, nie chodzi mi tylko o seks. Mogłabym nawet spróbować związku.

Gość gość
21 wiek a baby głupie jak w średniowieczu

Gość gość
Może i głupie, ale co? Definitywnie go skreślić czy dać mu trochę czasu? To bardzo świeża sytuacja.

Gość gość
nie widzisz pindo że to ciul jeden nie jest ciebie wart chciał cię tylko w******ć i puścić uświadom to sobie

Gość gość
to jest wątek tego fanatyka od zawszedziewictwa a wy łykacie jak młode pelikany.

Gość gość
Dzięki za wszystkie odpowiedzi. Urwę z nim kontakt. To za bardzo boli. Lubię komplikować sobie życie.