Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kadakineza

czy da sie coś zrobic z obwisłymi piersiami

Polecane posty

Gość gość
gdzie masz obwisle piersi przepraszam bardzo? masz bardzo ładny biust mozesz pewnie jakies tam cwiczenia robic na miesnie klatki piersiowej z mysla o przyszlosci sama staram sie codziennie cwiczyc ale piersi masz bardzo ładne ps. jestem kobieta;)

Gość gość
cwiczenia z ciezarkami koniecznie. Poszukaj filikow na yt. Na laweczce rozpietki sa swietne, ale lawka musi byc w pozycji poziomej lub/i podniesionej do gory. Nigdy w dol.

Gość gość
dobre masz cycki

Gość gość
dobrze dopasowany stanik z odpowiednio ciasnym obwodem i miską i właściwe zakładanie. to jedyny realny sposób na takie zwisy. poczytaj o brafittingu.

Gość gość
Ale brzuch masz niestety gruby

Gość gość
Jakbyś dziewczyno trochę wzięła się za siebie (dieta i ćwiczenia) to i biust byłby ładniejszy.

Gość gość
Ramiona u góry tez masz zwiotczałe. Ćwiczysz cokolwiek albo bylas kiedys na silowni?

Gość kadakineza
wiem że mam nadwagę pracuje nad tym :) chodziło mi o cycki a nie brzuch :P na siłownie chodziłam przez 3 miesące 3 razy w tygodniu ale przed letnia sesją trzeba było zrezygnowac żeby poswiecic się nauce. Teraz tylko od czasu do czasu z 7 km przebiegam tr***cikiem. i jedynie czego sie boje to ze kiedys wstane rano i miedzy piersiami bede miec pepek jak byscie je ocenili w skali od 1 do 10 1 to lipa 10 super XD

Gość gość
Jak dla mnie są owszem obwisłe, ale co z tego? To duże cycki. Duże zazwyczaj są obwisłe. Wpakujesz w staniki i już :)

Gość gość
To jest normalny, spory, jędrny biust. Poczytaj co nieco jak wyglądają NORMALNE piersi a nie takie oblane wiadrem fotoszopa: www.maheda.eu/index.php?option=com_content&view=article&id=153%3Ajak-wygldaj-piersi-innych-kobiet&catid=41%3Abudowa-piersi&Itemid=54〈=pl Jedyne, co Ci jest potrzebne to dobrze dobrany stanik jeśli jeszcze takiego nie masz.

Gość gość
Bardzo ladne, normalne piersi. Jedyne co rzuca sie w oczy jak dla mnie to- brzydka postawa, prosze sie wyprostowac, wciagnac brzuch, zebrac lopatki razem, wyprostowac plecy, szyjka do tylu i piersi beda perekcyjne. pisze to jak kobieta o znacznie pelniejszym biuscie po 3 ciazch, karmieniu ponad 2 lata bez przerw. Ale...trzeba ciwiczyc nie tylko na silowni, a przede wszystkim cwiczyc postawe...proste plecy to sukces pieknego biustu niezaleznie od rozmiaru. Pozdrawiam.

Gość kadakineza
do założenia tematu skłoniła mnie koleżanka tzn chciałam uslyszec opinie innych osób. kiedyś siedzałam razem z nia w saunie i z jej ust padła taka uwaga