Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oszukana przez warsztat

oszukana przez warsztat samochodowy

Polecane posty

Gość gość
Jest takie przysłowie kto ma opla ten ma hopla

Gość gość
Ja jak mi się coś dzieje to wspolpracuje z Hussarem. Prowadza też pomoc drogową na terenie całej Europy dla tirów i cieżarówek. I same pozytywne opinie mają, ja też ich sobie chwalę. Coś się dzieje na trasie to podjeżdzają, naprawiają i można jechać dalej, bez stresu. http://hussar-pomoc.com/ maja duzo jednostek porozstawianych w kluczowych miejscach

Gość gość
ja juz wiele razynatknelam sie na zlych mechanikow, ale ostatecznie wybralam warsztat www.motofach.pl i jestem bardzo zadowolona, nigdy nic zlega tam mnie nie spotkalo, wrecz przeciwnie

Gość anette19901
Nie miałam takich sytuacji, ponieważ obdarzam zaufaniem odpowiednie osoby. Takie pracują tutaj http://autokorbas.pl/ Nie ma mowy o źle wykonanej usłudze. Nie życzę nikomu problemów z autem, ale w razie, gdy się trafią wiecie co robić :)

Gość gość
No warsztaty samochodowe to chyba jedne z tych miejsc gdzie najczęściej naciągają. Ze mnie też chcieli zrobić naiwną ale w porę to zauważałam i zmieniłam na inny. Zresztą jak ktoś ma francuski samochód i jest z Wrocławia to mogę polecić tu przy okazji Zulugaraz. Bardzo dobrze się na nich tam znają.

Gość gość
tak, dlatego dokonalem duzego researchu i zbieralem opinie zanim kolejny raz zdecydowalem sie oddac moje auto w czyjeś rece. tak wyszlo, ze zdecydowalem sie na warsztat samochodowy na ul. daimlera w wawie i jestem bardzo zadowolony. wszystko robia solidnie i nie odstawiaja dziwnych akcji. juz nigdy wiecej nie oddam samochodu do tzw. zlotej raczki. korzystalem z uslug jednego takiego i potem sobie chcialem wyrwac wszystkie wlosy z glowy.

Gość gość
Nigdy nie miałam takiego problemu, bo korzystam z usług tylko zaufanego warsztatu samochodowego www.celmer.torun.pl w Toruniu. Są solidni i profesjonalni, każdą naprawę wykonują fachowo

Gość gość
U mnie na szczęście naprawą samochodu zajmuje się mąż. Kupuje części samochodowe w hurtowni www.polamel.com.pl w Białymstoku i sam naprawia. Dzięki temu dużo możemy zaoszczędzić

Gość gość
Ja nie miałam takiej sytuacji nigdy. Korzystam z usług solidnych i uczciwych serwisów jak np www.autogaz.com.pl z Katowic, który zajmuję samochodowymi instalacjami gazowymi

Gość gość
wlasnie dlatego trzeba wybierac naprawde sprawdzone i polecane warsztaty, bo niektórzy robia co chca. Osobiście w tym temacie mogę śmiało polecic swietnych i cenionych www.autotrans.com.pl

Gość gość
Skończcie się reklamować!

Gość gość
moim zdaniem jeżeli chce się uniknąć sytuacji w której warsztat cię oszuka warto korzystać z większy firm takich jak Euromaster, oni mają oddziały w całej Polsce i dbają o jakość usług

Gość gość
Lepiej jeździć do sprawdzonego warsztatu, w którym pracują uczciwi i doświadczeni mechanicy. Ja na szczęście mam taki warsztat. Jeżeli jesteście z Elbląga lub okolic to polecam wam www.warsztatel.pl Zawsze spotykam się tam z profesjonalną obsługą.

Gość angelskakielska

Mam swój zaufany warsztat www.autouklad.pl koło Lublina gdzie mogę liczyć na uczciwą obsługę. Na miejscu mają zgrany i uśmiechnięty zespół więc auta oddają w terminie.