Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cholera co teraz

Jak uporac sie z zazdroscia? Slicznotka z pieskiem zwrocila uwage mojego faceta

Polecane posty

Gość wanna wassermana
Droga setuniu. Nie wiem, czy zauważyłaś ale ta Pani NIE jest w poważnym związku. Poważny związek jest wtedy gdy OBIE strony są poważne. Rozumiem, że kombinujący na boku c*pondel i wariująca z zazdrości dziewczyna to "poważny" związek.... Zaiste fascynujące :P:P pogratulować tak "poważnych" związków.

Gość just1989049
napisz czy poszedl z psem I czy go sledzilas??

Kochana!wiem o czym mowisz...niedaleko jak wczoraj przerabialam to ...tyle ze w zachowaniu mojego faceta zainteresowania jakby nie bylo natomiast bylo zainteresowanie pewnej pani.Otoz moj facet jest lakiernikiem no i malowal tej pani maske ,i drzwi w samochodzie .Usluge zrobil pieniadze otrzymal.W ciagu 5 dni (bo tyle stal samochod w warsztacie)pani wyslala 6 esemesow i dzwonila 4 razy.On dzwonil dwa razy -w tym raz przy mnie pytal czy ma zamowic jeszcze urwane lusterko i czy ma byc nowe czy uzywane.A pani niby to oficjalnie czyli na pan wysylala mu mile esemeski typu -jak moje autko,pozdrawiam i takie tam.Jakos to zdzierrzylam i nie suszylam łba mojemu az tu juz 2 dni po oddaniu auta i zamknieciu jakby sprawy pani zadzwonila o godz 21 z klopotem bo jej swiatelka wysiadly.Moj przy mnie poinformowal ja krotko ze to pewnie zarowki na co ona ze nie bo cos tam sprawdzala no to jej odpowiedzial ze niech jedzie do mechanika bo on jest lakiernik.Tak mnie baba w****iiiila ze skonczonej przez nich rozmowie zadzwonilam i powiedzialam stanowczym acz kulturalnym tonem ze w sprawach zawodowych lakiernictwo jest dostepne dla klientow od poniedzialku do piatku w godzinach od 9 do 18 i ze prosze aby sie kontaktowala w tych godzinach bo w tej chwili jest pani nietaktowna i niewychowana dzwoniac o 21 do meza a wlasnie jestesmy w domu i sie kochamy .zapytalam ja rowniez czy jak zapomni kupic ziemniaki w warzywniaku to czy rowniez dzwoni o polnocy do pani z warzywniaka....baba sie zamknela...i jak na razie nie zawraca d*pska.Mojemu jak wyszedl to zablokowalam jej numer -wiec gdyby dzwonila to odrzuci jej rozmowe a telefon jej nie zanotuje.Mam nadzieje ze mam klopot z glowy ,bezczelny babsztyl. Co do Autorki to ...co mozesz zrobic? pojsc najpierw sama na spacer = obczaic gdzie i kiedy ona chodzi ,a potem pojsc razem z nim i z psem do parku i kiedy bedziecie sie mijac to albo cos powiedziec w stylu kochanie ,lub nawet byc do zerzygania milą i np ostentacyjnie sie z nim calowac.Zobacz ukradkiem jaka jest jej reakcja,jak zero to punkt dla Ciebie

Gość gość
Ale się uśmiałam :D Rady typu : całowanie,przytulanie przechodząc obok są beznadziejną opcją. Kiedy przechodzę obok jakiejś pary i kobieta ostentacyjnie robi takie rzeczy to uśmiecham się bardzo szeroko do niej ;)) Gdyby to facet okazał uczucie w tej sytuacji swojej kobiecie to przekaz jest zrozumiały ( dowartościowuje ją, udowadnia,że nie musi się martwić o inne kobiety), ale jak kobieta robi takie rzeczy przed inna kobietą to się ośmiesza.

Gość asia4680
Wanna wassermana, podobają mi się Twoje komentarze :D

Gość koleżanka dzietnych
sprzątaj gówna po swoim kundlu

Gość gość
Witaj,jak ci idzie w tej sprawie?Bylas z nim na tym spacerze?Pozdrawiam,gosc,z drugiej strony...

Gość Heniuś
"jak dziewczyna ma być miła i serdeczna skoro monogamia to dla was zadanie ponad siły" - generalizujesz, około połowa normalnych facetów nie zdradza swoich partnerek, poza tym co jest piękniejszego niż powiedzieć komuś "wyp....j" z uśmiechem na ustach? Jak chcesz wiernego to musisz go sobie poszukać, niestety większość woli narzekać albo kompletnie nie znają się na ludziach. "Normalny człowiek odczuwa absmak i irytację, gdy druga strona zaczyna kombinować i okazuje się niegodna zaufania." - ale to nie znaczy, że masz to okazywać. Co innego być. np. tchórzem a co innego spi...ć z pola walki w obliczu nieprzyjaciela - za to drugie rozstrzeliwuje sąd polowy. "Naturalnie w sytuacji, kiedy sexowny przystojniak zarywa do Twojej baby Ty jesteś serdeczny i uśmiechnięty tak?" - tak, bo lubię jak dziewczyna czuje się atrakcyjna i pewna siebie a nienawidzę politycznego myślenia typu "na pewno coś knują" - jestem człowiekiem otwartym i pozytywnym, niech sobie zarywa jak nie boi się ośmieszyć, najczęściej jest to dla nas dodatkowa rozrywka na koszt takiego podrywacza oczywiście :) "No w końcu nie można się zniżać do zazdrości no nie?" - ja się jakoś nie zniżam to inni chyba też potrafią? Jak babie nie ufam to niech sp....a a jak ufam to nie jestem zazdrosny - dla mnie to proste, taka zazdrość bierze się z niskiego poczucia własnej wartości i innych negatywnych cech osobowości. Ktoś coś zazdrością osiągnął? Nie sądzę.

Gość gość K.
moi partnerzy osiągali nieuzasadnioną zazdrością tylko tyle, że od nich odchodziłam

Gość gość
Kilka uwag; z jednej strony nie ma sensu pilnowac faceta jak pies kielbasy, bo jesli figle i zdrada mu w glowie to i tak tego dokona. Faktem jednak jest, ze facet usatysfakcjonowany emocjonalnie i seksualnie w obecnym zwiazku bedzie mial duzo mniej motywacji aby sie za czyms innym rozgladac. Jak ktos wyzej komicznie ale trafnie zauwazyl 'bo tylko głupia wypuści z domu faceta z naładowanym pistoletem'. Wiec drogie panie i panny pilnujcie, aby wasz tzw. MZ mial z wami dobrze pod wieloma wzgledami, a wowczas wszystkie inne damy na lowach nie maja z nim szans, on co najwyzej sobie na nie popatrzy a obiad wroci zjesc do domu.

Gość gosc...
Witam autorkę!wciaz czekam na wpisy...Co sie dzieje u ciebie,co slychac..Napisz jak wyszło z tymi spacerami z pieskiem,pozdrawiam!! :)