Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kasia wróży ;-)

Powróżę

Polecane posty

Gość Marta 7.11.93
Więc to musi być ten o którego pytam.. bo jestem wykończona psychicznie po tym rozstaniu. Wczoraj nie wytrzymałam i zadzwoniłam do niego na domowy (żeby nie widział nr.) by zapytać kiedy jedzie do rodziców i termin egzaminu.. Chwile po tym jak usłyszał mój głos rzucił słuchawką... bardzo zabolało ;( Chociaż teraz zaczekam aż on się odezwie.. jesli wgl .to zrobi.. Będę cierpliwie czekać do tej poważnej rozmowy, która mi wywróżyłaś...

Gość babajaga:P
Kasiu bo ja nie chce wrozby partnerskiej. chce zebys postawila karty dla mnie, o mnie. co przyniesie najblizsza przyszlosc, czy moze poznam kogos nowego, czy zmienie miejsce zamieszkania na stale? jak sie potoczy wszystko. prosze :) moja data 29.02.1980

Gość Westtend
Dziękuję Ci Kasiu za Twój czas który dla mnie poświęciłaś, w dodatku nocą:) Moje uczucia, emocje opisałaś bardzo dokładnie. Jego plan- to zapewne kariera za granicą...Tak czasem bywa, źle lokujemy uczucia. Perspektywa nowego partnera, którego mi "wywróżyłaś" daje spokój i nadzieję:) Jeżeli będziesz tutaj jeszcze wróżyć trooooche czasu, to bądź pewna, że napisze:), żeby mam nadzieję się pochwalić:) Dziękuję za wszystko!. Niech dobro do Ciebie wróci:* Ściskam:)

Gość Anna 1974
Aniu, u Ciebie widać prawie wszystkie karty(oprócz jednej) są pozytywne usmiech.gif Widać zakonczenie klopotow w sferze materialnej, romans, jest nadzieja. Z tych złych rzeczy widać kobietę która działa na Twoją niekorzyść, prowadzi jakieś gierki, jest nieuczciwa. Witaj serdecznie :):):) weryfikuje :):) romans to odpada gdyz jestem szczesliwa w zwiazku natomiast wlasnie kobieta ktora dziala na maja niekorzysc (odbieram to jako nie bezposrednio) to eks malzonka mego ukochanego. Tak sie sklada ze to ona robi wszystko aby jej byly maz (a moj partner) byl bez niczego gdyz oddal jej swoj dom , i utrzymywal ja stad problemy finansowe ale bedzie dobrze ... czas potrzebny :) pozdrawiam...

Gość GOSIA1981.11
napisz prosze co z Larsem 1970.4.26

Gość Zofia65
Zofia 15.05.1965 finanse i rodzina

Gość gość
Ludzie ta Kaska nie ma pojecia o wrozeniu , nic sie nie zgadzalo w tym co mi wywrozyla , nie dajcie sie nabrac tej pseudo wrozce , ona jest beznadziejna . Najwyzsza pora zeby stad zniknela , bo tylko bzdury wam plecie .

Dziewucho uczepilas sie jak pijawka i wciaz tu siedzisz, dziwne ze to ty prawie caly dzien tutaj jestes, sama sobie odpowiedz na pytanie kto jest wieksza idiotka ;) Skoro mowisz, ze nic sie nie sprawdzilo to ciekawe kim jestes, pochwal sie-bede wiedziala jakich bledow nie robic.No chyba ze gadasz tak po zlosci bo wrozby nie dostałaś wcale:) i się juz tutaj nie wpisuj ,bo nikt nie chce czytac tych durnych wpisów

Gość Joanna27.03.1989
Powróżysz mi Kasiu? Ja wciąż czekam.

Gość Joanna27.03.1989
Dziękuje za wróżbę nie zauważyłam jej. Szkoda że taką smutna. A karty mogą pokazać co planują ? Czy mają w planach dziecko czy co ?

Gość babajaga:P
Kasiu ja czekam też.

Gość gość
napiszccie do niej na e-mail bo tutaj to ona ma tępo jedna osoba na godzine a wpisów co niemiara

Gość gość
napisala ze na e-mail tylko pilne przypadki :(

Gość gość
skończ już laska! ale musisz być nieszczęśliwa! żal mi cię!

Gość gość
Nie chodziło mi o Kasie! Nawidoczniej Ci się nudzi, ale długo siedzisz dziś na kafe, co? Nie lepiej poczytać książke? jest tyle fajnych rzeczy które można robić. Ty, z tego co widze masz mało ambicji i lubisz jadem pluć! I wiesz co ci jeszcze napiszę? To ci nawet nie pomoże? bo może i przez chwilę czuję się lepiej w trakcie konfrontacji, ale za jakiś czas ci się to znudzi. Zostaniesz sama ze swoją zgryzota! Pozdrawiam,

Gość gość
Gościu szkoda ze nie dostrzegasz swojej głupoty ale idioci tak mają.Nie-pozdrawiam. buziaki kasiu

Gość gość
Kasiu pozdrawiam cie jestes niesamowita , tak mi sie wszystko nie sprawdzilo i naprawde ci dziekuje ,. prosze cie powroz innym , niech im sie spelnia te wrozby , masz taka wielka moc , ze wszystkich potrzebujacych mozesz uszczesliwic tymi bredniami .

Gość Llusia
powroz mi Kasiu, please! 25.08.1989 co on o mnie mysli? co z praca?

Gość gość
Mi sie tez nic nie sprawdzilo , ale to jest moje odczucie . Pozdrawiam

Gość gość
tak to sobie kazdy moze pisac jakos nie zauwazylam zeby ktos jej wprost napisal ze kompletnie nic nie sprawdziło się, dajcie dowody

Gość gość
Właśnie, dajcie dowody. Mi powróżyła przez e-mail i idealnie trafiła w sedno sytuacji a takze opisała moje uczucia i emocje do znajomej. Aleksandra

Gość Westtend
Również polecam Kasie! Przekonajcie się sami, aga:)

Gość gość
Szczescie jest pojeciem wzglednym , nie oceniajcie innych , pozwolcie kazdemu decydowac o tym czy chce Kasi wrozby , czy nie , Troche obiektywizmu nigdy nikomu nie zaszkodzilo , ile ludzi tyle opinii .

Gość gość
Nie dostałaś żadnej wróżby i to cie boli a od kaski sie odczep bo potrafi wróżyć-ty nic innego oprocz plucia jadem nie potrafisz-tak,tak zgrywaj teraz pokrzywdzona ofiare.

Gość gość
Mi Kasia nigdy nie wrozyla , nie mam takiej potrzeby , ale mysle , ze to jest sprawa indywidualna , jezeli ludzie prosza ja o pomoc , a ona im jej udziela to nie rozumiem w czym ona komus przeszkadza . Kazdy moze wierzyc lub nie , ale ocean kogokolwiek jest tu zbedna .

Gość gość
To akurat nie ja pisalam o niesprawdzalnosci jej wrozb :)

Gość gość
Opublikowanie prywatnych wiadomosci podlega karze , takze uwazaj , zeby ktos nie zglosl tego na policje i do sadu ! Mozesz wyrazac swoja opinie i to wszystko !