Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kasia wróży ;-)

Powróżę

Polecane posty

Gość gość
a ja? kasia jestem na 1 str? 13.05.1985?:(:(

Gość cecylianka .....
Cecylia 1975,05,20 w rodzinie jakies zmiany widac co przyniesie najblizszy czas

Gość gość
Kasiu dzięki, nie dyskutuj z trollem. No trochę się zasmuciłam. Gdybyś miała wolną chwilę zobacz co karty powiedzą, czy ja znajdę sobie kogoś jeszcze? Czy jest ktoś, kto mnie darzy uczuciem? Ania ta co pytała o Anrdzeja

Gość Agnieszka 7 wrzesien 83
Na pierwszej stronie napisalas: Kasia wróży ;-) Przed prośbą o wróżbę przeczytaj mój mały regulamin: -nie odpowiadam na pytania dotyczące zdrowia, śmierci,ciąży i płci dziecka, gier losowych, zaginięć - nie wróżę niepełnoletnim,chorym,kobietom w ciąży -proszę o nie ukrywanie faktów, a jasne przedstawienie problemu,nie zadawanie pytań w celu sprawdzenia mnie, szanowanie mojego czasu -nie odpowiadam osobom które miały juz stawiane karty na tą sprawę o którą pytają -jeśli pytasz o osobę trzecią zostaw jej dane (imię i data urodzenia) - zadaj maksymalnie 2 pytania, zostaw weryfikację po otrzymanej wróżbie Pamietajcie ze karty to nie wyrocznia a wskazówka Moje pytania byly normalne i nie lamaly zadnego z punktow regulaminu, zapytalam o milosc i czy bede zyc w pl czy za granica, wiec nie wiem z czym mialas problem. Ok laski nikomu nie robisz wrozac wybiorczo, swoja droga juz drugi raz sie wpisalam na poprzednim topiku rowniez i tez nie uzyskalam odpowiedzi.Zegnam.

Gość Westend
Droga Kasiu!:) Na tym topicu jestem na stronie 3. Nie wiem czy przez przypadek mnie pomyliłaś, czy masz ku temu jakiś powód;)? Jeśli coś jest nie tak, to pisz:) Pozdrówki Westend Droga Kasiu!usmiech.gif Przepisuje się ze strony 4 z poprzedniego tematuusmiech.gif Można powiedzieć, że straciłam bezpowrotnie osobę, na której mi zależałosmutas.gif .On wyjechała a ja zostałam tu samasmutas.gif . Wszyscy mi mówią, że źle ulokowałam uczucia( w tomku 23__05__1979). Chciałam zapytać, czy jest jakaś szansa dla nas....? a jeśli nie to, czy znajdzie się osoba , która mnie szczerze pokocha. Pyta aga, 11__12__1984 Dziękuję i pozdrawiam Cięusmiech.gif

Gość gość
Ale mam ubaw z tego twojego wrozenia , naprawde mozna sie usmiac :):) Inteligencja to ty Kasiu nie grzeszysz

Gość pol_matura
Iwona 22 lata 17 kwietnia 1991 rok, niedawno sie rozstalam z chlopakiem. jaka bedzie moja przyszlosc jesli chodzi o partnera? poznam kogos nowego i kiedy? pozdrawiam

Na pierwszej stronie były też inne posty, swoją drogą wcale nie tak duzo.Napisałam że nie wróżę odnośnie przewidywanego czasu, bo jeszcze tego nie potrafie a wprowadzac w blad nie chce :) Ok, dla mnie to zadna strata. Co niektorzy faktycznie sie zachowuja jakbym miala obowiazek wróżyć każdemu.A mi to bez roznicy czy bede tutaj czy gdzieś indziej - zawsze znajdzie sie ktos chetny na "cwiczenia" , nikt mi nie robi laski wpisujac sie tutaj.:) Nie ma problemu mozecie isc do profesjonalisty. O moja inteligencje sie nie martwcie, spojrzcie na siebie :D Aga, jesli sie nie myle wrozylas na innym temacie. Nie wolno kart stawiac na ta sama sprawe w przeciagu kilku dni.

Gość cecylianka .....
cecylianka ..... Cecylia 1975,05,20 w rodzinie jakies zmiany widac co przyniesie najblizszy czas czy mam czekac powróżysz mi dzisiaj

No i miej ubaw, co mnie obchodza wypociny jakiejs frustratki ? Nie dostalas wróżby czy jak ? Uważaj bo Ci zylka z tego podniecenia peknie. Kto chce wpisuje sie, kto nie to niech nie zasmieca tematu. I zrozumcie ze wrozby to prognoza a nie to co koniecznie musi sie stac... Nie jestem jasnowidzem i logiczne ze nie bede opisywala kazdego momentu waszego zycia.

Gość gość
Magdalena 29.09.1980 Kiedy w koncu szczesliwie sie zakocham? Dziękuję i mam nadzieje, ze pytanie nie lamie Twojego regulaminu :-)

Gość gość
a musi buc imie i data urodzenia Boje sie ze on mnie rozpozna a boje sie jego

Gość ewka.
Nie bylo mnie przez chwile Kasiu nie jestem Bozena , zadalam ci pytanie masz prawo mi nie wrozyc , ale mam prosbe przeczytaj dokladnie daty urodzenia podane na 23 stronie . Zreszta ja juz nie chce twojej wrozby , tak jak ktos tu napisal wroz swoim wybrancom .

No i dalej brniesz w zaparte, przejrzalam cala pierwsza strone i nic o tym nie pisalas moja droga, pomijasz osoby a potem niby sie usprawiedliwiasz, ze jakis punkt regulaminu zlamaly:o Owszem nie musisz wrozyc wszystkim ale w takim razie po co zabierasz komus czas? Ktos sie wpisuje, czeka kilka dni na odpowiedz a ty omijasz pytania a potem odwracasz kota ogonem. I tak juz twojej wrozby nie chce, bo jestes osoba nieodpowiedzialna i nie rzetelna, a jak na proste pytanie na milosc nie potrafisz kart stawiac, to taka z ciebie wrozka jak z koziej d**y traba:o

05.07.13 [zgłoś do usunięcia] gość Magdalena 29.09.1980 Kiedy w koncu szczesliwie sie zakocham? No niestety musze Cie zamucic ale przez slowo "kiedy" zlamalas regulamin i wrozby nie otrzymasz:D

Gość gość
musze sie zgodzic z Agą owa wrózka powinna ustalic jakis harmonogram kogo po kolei czy jak bo ona wrózy jak popadnie raz druga raz trzecia str nie uznaje kolejnosci

Gość gość
:-) wierzę w dobre serce Wróżki :-)

Aniu, napiszę krótko: w przyszłości widać dom i rodzinę, znajdziesz kogoś. Oprócz tego widać jakąś niegroźną chorobę, uważaj na mezczyzne z otoczenia, moze Cie probowac oszukac, okraść. Poza tym nie widać większych zmartwien

Gość aaassssssiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
już się kiedyś pytałam ale w poprzednim temacie i nie otrzymałam odpowiedzi czy będę miała jakąś szanse na znalezienie sensownej pracy i kiedy no w tym roku czy niestety nie :( juz szukam jej dośc długo ;( 11.03.82 asia

Gość gość
Kasiu dzięki kochana niesamowite. Dla niedowiarków -się sprawdza.Kasia z Andrzejem się popsuło.

Ciekawe jak to przeglądałaś, skoro już w 2 wpisie jest napisane jak byk " co do dat to rowniez nie okreslam " !! A tak na marginesie, czy ja siebie nazywam wróżką? Od początku mówię, piszę że dopiero co uczę sie stawiać karty i nie obiecuje ze powróżę wszystkim. Pretensje mozecie mieć do siebie. :o Albo zacznijcie sobie sami wróżyć, zobaczymy czy bedziecie wtedy tacy mądrzy. Nikt nie siedzi dzien i noc przed kompem w oczekiwaniu na wróżbę, a nawet jeśli to widocznie nie ma co robić. Uważasz że ja swojego czasu nie trace? Mam wakacje i mogę gdzieś wyjść, nie muszę tutaj siedzieć a jednak się poświęcam. :)

Gość gość
Kasia robi to za darmo, moim zdaniem daje jej to prawo do wybierania według własnych kryteriów i nic nam do tego. Trochę pokory ludzie.

Gość gość
Kasiu ty mniej wrózysz niz gadasz o tym wrózeniu wez sie za wrózenie bo gadasz jak trajkotka a kolejka czeka

Gość inna kasia prosi
cokolwiek o mojej przyszłości proszę :) Kasia 11.12.1982

Gość Westend
Rozumiem, Ty jesteś ekspertem:), rozumiem że to dla mojego dobra:) Czuję, że nie będę z tym facetem, tak po prostu Mogłabyś mi powiedzieć, czy pokocha mnie ktoś szczerze i jak go rozpoznam:)?. O to nie pytałam nigdzie, zaufaj mi:) Aga ..11//12//1984 Dziękuję, pozdrówki

Gość gość
To weronika.wrozylas mi ale mam pilna sprawe.prosze pomoz mi i juz nie bede cie prosic o wrozbe :( poklocilam sie z chlopakiem ciezko bylo.wsiadl w samochod i wyjechal gdzies.objecalam cala okolice i nic.taka zaplakana jestem prosze powiedz mi cos na ten temat :( boje sie ze mu sie cosie stalo.nie zasne dzis.byl pod wplywem marihuany i sie bardz boje.prosze tylko mi cos o tym powiedziec :(juz wiecej ni zadam pytania ja weronika 24.01.1993 (' : on 8.10.91.prosze :( chyba mialas racje z tym ze mam duzo zmartwien

Gość gość
Kaska skoncz te dyskusje , bo przynudzasz , wypad z Kafeterii ty nedzna kreaturo .