Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gośćnaforum

Pytanie do mężczyzn; Czy przeszkadzają Wam rozstępy u kobiety?

Polecane posty

Gość Gośćnaforum
Up

Gość Gośćnaforum
Używam balsamów.

wiekszość tych idiotów z kafe nie ma pojecia co to jest :D wiec tu nie pytaj. Mi nie przeszkadzaja, to jest normalne i naturalne nie widze w tym nic złego, a jeśli komuś to przeszkadza można je zneutralizować :)

Gość gość
generalnie rozstępy bardziej interesują kobiet nie mężczyzn. Zresztą jak wybieracie sobie r****czy, dla których wygląd to jedyna kategoria wyboru kobiety to już wasz problem!

A tak na serio to mógłbyś się powstrzymać błaźnie od używania słowa "rochacz" w każdej wypowiedzi. To chyba normalne że kobieta chce pieknie wygadać bez żadnych skaz co nie?

Gość gość
lars jesteś mega :) 🌻

Gość gość
jestem ladna i szczupla dzieczyna a mimo to tez mam rozstepy i mam faceta... nie martw sie ;) to normalna rzecz jedna ma druga nie ma - ale facet za nim te rozstepy zobaczy to juz zdazy sie zauroczyc toba ;)

Gość gość
i tu wychodzi hipokryzja kobiet, zarzeka sie taka , że chce porządnego mężczyzna a teraz tu rochacza wielbi a prawiczka ma za ścierwo

Gość gość
prawik w****aj stad korwa klepiesz wszedzie to samo az do zarzygania s********j do matki cycka ssac:o

Gość zawallilem sprawe
powiem wam babeczki, ze naprawde to nam nie przeszkadza, chyba ze macie te rozstepy i cellulity tak razace, ze je widac z odleglosci 10 km ale wtedy i tak da sie przymknac oko jak facet jest na was napalony, to sa 2 opcje: a. kompletnie nie zwroci na to uwagi b. nawet jak zwroci uwage, uzna, ze to sexy moja kobieta ma troche tu i tam, rozstepy i celulit tez, ale mi to zupelnie nie przeszkadza zreszta faceci tez maja rozstepy, np na plecach jak tyja to tez sie robia i kto by sie tym przejmowal a juz na pewno nie zobaczycie goscia, ktory sobie smaruje plecy serum za 200 zl

Gość gość
gość prawik w****aj stad korwa klepiesz wszedzie to samo az do zarzygania s********j do matki cycka ssac zzzzz Zgadzam się facet ma być r****cz a nie prawiczek ścierwo s***********e j****e p********e p********e skurwiałe prawiczki! Facet co nie r****ł to ścierwo!

Gość gość
No to pocieszyliście mnie :) Nie odważe się na strój kąpielowy, ale troche mi lepiej :) Swoją drogą to co ma prawictwo do rozstępów? Prawik to ścierwo? Większej bzdury w życiu nie czytałam.

Gość gość
Też je mam i nawet nie jest ich trochę:) i nawet nie sa malutkie i blade;) Sa duże, długie i wyglądam jakby ktoś rzucił się na mnie z nożem i pociachał mi skórę. Był to dla mnie mega problem, nawet do teraz jest ale w mniejszej skali. Pare lat temu w największe upały potrafiłam chodzic w spodniach, pozapinana pod szyje(mam rozstępy na piersiach, boczkach,pupie,udach,pod kolanami, jednym słowem wszędzie:) Z biegiem lat mam wrażenie, że człowiek przymyka oko na wiele spraw. One są, nie sa mniejsze, choć smaruje się wszystkim:). Na laser mnie nie stać, pozostaje mi tylko siebie zaakceptować. Obecnie jestem sama(mam nadzieje,ze to nie przez rozstępy,hehe).Wczesniej, żaden chłopak nie ubliżył mi. Widzieć? pewnie to widział ale może miałam szczęście i trafiałam na mądrych facetów. To też sprawdzian z dojrzałości.... Jak kiedyś mojemu mężowi porobią się żylaki na nogach, jak bardzo przytyje to myślicie że go zostawię bo ma defekt kosmetyczny? Na pewno nie!":) Głowa do góry!

Gość gość
Prawik to ścierwo? Większej bzdury w życiu nie czytałam. xxx Pewnie też jesteś takim ścierwem! Wszystkie kobiety z forum się ze mną zgodzą, że jak facet nie uprawiał seksu to jest ścierwem i nieudacznikiem!!

Gość Lui...
Autorko, myślę że nie masz się czym stresować. Taka Twoja uroda. Jedni mają, inni mają mniejsze, jeszcze inni twierdzą, że w ogóle nie mają. Jak trafisz na fajnego inormalengo faceta, to rozstępy czy cellulit nie będę mu przeszlkadzać. ja ma bardzo znikomy cellulit i niewielkie rozstepy w jednym miejscu. No ale jednak mam. I co z tego? Nie będę pakowała w siebie chemii z naiwym myśleniem, że zejdą. Nie przeszkadzają mi i mojemu partnerowi także. Ale rozumiem Cie, bo kiedyś miałam obsesję na tym punkcie. jak zobaczyłam rozstępy, to myślałam że tojuż koniec wszystkiego, no ale zmądrzałam. Mam to gdzieś.

Gość Lui...
Autorko, myślę że nie masz się czym stresować. Taka Twoja uroda. Jedni mają, inni mają mniejsze, jeszcze inni twierdzą, że w ogóle nie mają. Jak trafisz na fajnego inormalengo faceta, to rozstępy czy cellulit nie będę mu przeszlkadzać. ja ma bardzo znikomy cellulit i niewielkie rozstepy w jednym miejscu. No ale jednak mam. I co z tego? Nie będę pakowała w siebie chemii z naiwym myśleniem, że zejdą. Nie przeszkadzają mi i mojemu partnerowi także. Ale rozumiem Cie, bo kiedyś miałam obsesję na tym punkcie. jak zobaczyłam rozstępy, to myślałam że tojuż koniec wszystkiego, no ale zmądrzałam. Mam to gdzieś.

Gość Gośćnaforum
Ja ścierwem? Jakie masz podstawy by mnie tak nazywać? Ty w ogóle znasz znaczenie słowa ścierwo? Facet prawik nie jest ścierwem, ale za to facet który jest nieudolny, wylewa swoją złość i frustracje na innych już tak.

Gość gość
"Chyba każda kobieta ma rozstępy, to normalne" Bzdura. Ja to swego czasu musiałam szukać w googlach, bo nawet nie wiedziałam, co to. Moja mama mimo ciąży też nawet o tym nie słyszała, to widać kwestia elastyczności skóry. Autorko nie przejmuj się aż tak bardzo, masz 16 lat i skóra będzie się jeszcze zmieniać, regenerować. Postaw na sport (ujędrnienie), peelingi i balsamy przeciw rozstępom, są teraz różne preparaty i na pewno troszkę pomogą. Głupio całe życie sie ograniczać z powodu kilku rozstępów, no nie?

Gość gość
ja tez mam rozstepy, na piersiach, udach.. male, na boczkach troche wieksze i moj facet nei zwraca na to uwagi, chyba nawet nie wie co to jest ;) takze nie przejmuj sie.. bo moze nie wszystkie ale duzo kobiet je ma ;)

Gość Gośćnaforum
Słyszałam, że to od genów zależy. Moja mama nie miała ani jednego rozstępu w okresie dojrzewania, w ciąży zaledwie kilka małych na brzuchu. Kiedy u mnie zobaczyła rozstępy była w szoku. Zato babcia podobno ma pełno rozstępów i to z okresu dorastania.

Gość Gośćnaforum
Up

Gość gość
Ja w okresie dojrzewania mialam hustawki wagi, najpierw bardzo mocno schudlam 9mialam anoreksje) a potem przytylam do wagi akceptowanej przez lekarza. i juz wtedy, w wieku 20 lat mialam rozstepy, glownie na tylku, co mi nagminnie wytykal moj byly (7 lat starszy byl). chociaz sam nie byl idealny :P-zero miesni, piwny brzuszek. wiec olalam kretyna. Moj obecny maaz za to uwazal, ze jestem dla niego idealna. W ciazy przytylam 16 kg, wszystko szlo mi a brzuch, skora nie nadazala sie rozciagac, mimo smarowania i duzej dawki cwiczen od nastoletnich lat, wyszly wstretne wielkie rozstepy. Mialam duze dziecko, duzo wod i brzuch jak na bliznieta. Po porodzie zostala mi nie wstapiona skora, pomarszczona, od rozstepow, na wewnetrznej stronie ud mam az takie szramy, tak mi sie wszystko w ciazy rozwalilo. Mialam cc z powodu za waskiej miednicy i stanu zagrozenia zycia plodu. a maz? nigdy zle nie skomentowal, nawet powiedzial, gdy ja bylam zalamana, ze gdyby mial kase, to by mi dal, byle bym tylko znow zaczela wierzyc w siebie. Po latach zostalo mi troche skory, cwiczenia i balsamy poprawily ja troszke. Ale rozstepy mam, zakrywam je odpowiednio dobrana bielizna. Maz ma caly czas na mnie ochote, nawet sam mnie namawia, do zrzucania bielizny, bo on woli mnie naga. Dzieki niemu przestalam sie przejmowac. zreszta to dziala tez w drugaa strone-bo maz sie tez postarzal, ma siwe wlosy na skroniach, troche mu brzucho wyystaje, a ja...nadal mam na niego wielka ochote :) Na niego, jako faceta, czlowieka, ktorego kocham za to jaki jest a nie za piekne cialo.

Gość gość
Dodam, ze ostatnio schudlam, nieduzo, przeez stres-3 kg i jestem zalamana, bo na piersiach dostrazeglam rozstepy, a do tej pory piersi mialam idealne mimo ciazy. Maaz oczywiscie znowu zadnych mankamentow nie widzi :)

Gość redhead29
Rozstepy-normalna rzecz.znam panne,ktora ma brzuch jak u zombi,a mimo to facet ja kocha.A cellulitis?Zeby nie kobiety,to faceci mysleliby,ze to jakis grecki uczony...Przestan sie martwic,jestes boska ;)

Gość Gośćnaforum
Mówicie, że nie przeszkadza, ale mi się wydaje, że jednak tak. Mówie tylko o sobie bo rozstępy mam dosłownie wszędzie, są długie i głębokie, zaczynają się od ud, kończą się w połowie uda, potem łydki, kilka pod pachą, na ramionach, piersiach, bicepsie, perłowe na biodrach, na pośladkach też pojawiły się, ale po jakimś czasie zniknęły i nawet nie ma po nich śladu. Mam wrażenie, że niedługo pojawią się na całym ciele. Tego nie da się nie zauważyć. One się pojawiają mimo nawilżania... Wygląda to jakbym cięła się żyletką. I jak tu założyć sukienke, szorty? Bardzo bym chciała, ale wstydzę się :( Na pewno ludzie wyśmieją mnie :(

kobiety bez rozstepow mozna szukac ze swiecą. to normalne zjawisko, jesli kobieta nie ma rozsteów to oznacza to ze ma grubą skórę, przeważnie niemiła w dotyku, Tylko delikatna skóra jest poddatna na rozstepy.

Gość gość
:(

Gość gość
"05.07.13 [zgłoś do usunięcia] gość....." \\\\\\\\\ Pięknie to wszystko opisałaś,aż miło było poczytać:)

Gość gość
Nie zwracaj uwagi na ludzi, zakładaj sukienki spokojnie, nikt Cie nie wyśmieje. No ale w sumie ludzie są różni, dojrzały człowiek Cie nie wyśmieje czy to kobieta czy mężczyzna.