Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

postnowilam popelnic samobójstwo, bo: nie chce mi sie pracowac

Polecane posty

Gość gość
na jaki adres mam ja dostarczyc?:)

Gość gość
dobrze by było ją zobaczyć przed dostawą,może jakaś fotka futrzaka?bo gdyby to był motylek,to nie wiem,ale chyba pozwoilimy ci umrzeć całej

Gość gość
2013-07-05 16:05:30 [zgłoś do usunięcia] mam za soba 2 próby ale mlode zdrowe cialo tak latwo sie nie poddaje powieszenie zrobiloby swoje ale nie mam odwagi sie powiesic nawet po pijaku przedawkowalam garsc tabletek spalam z 40 godzin kolejny tydzien mnie wszystko bolalo a teraz nic mi nie jest podcielam zyly wzdłuz (krew leciala z pól godziny potem przestala i totalnie nic mi nie bylo) moze gdybym wziela jakies tabletki które zatrzymuje krzepniecie krwi? dlatego pytam o lekarza lub innych samobojcow ktorzy maja doswiadczenie a forum od tego jest ze moge o tym pieprzyc ile wlezie, nie chcesz nie wchodz, temat jest WYRAZNY

Gość gość
nie kooorwa to nie motyl to modliszka wsadzisz i zje cie całego :D to jak refletujesz?:)

Gość gość
wlasnie chodzi o to, ze gdybys faktycznie chciala sie zabic to zrobilabys to juz dawno. samobojca sie nie boi, takiej osobie jest wszystko jedno, nie obchodzi jej czy bedzie bolec czy nie, po prostu konczy swoje zycie. jestes smutna, zwlaszcza, ze nawet zabic sie nie potrafisz.

Gość gość
idź do lekarza psychiatry albo do kościoła pomódl się

Gość gość
modliszek nie ma,może być bułka lub motylek,jak bułka mogę przyjechać na swój koszt aby ją posiąść

Gość gość
05.07.13 obralas sobie jeden obraz samobójcy i myslisz ze tylko on jest wlasciwy? sa miliony powodów, miliony sposobów, miliony zachowan przed, sa przypadki ze skacza z okna 11 letnie dzieci bo mama nie pozwolila im pojsc nocowac u kolezanki ( głosno o tym bylo u mnie w miescie) sa przypadki ze samobojca chce tylko nastraszyc otoczenie ale naprawde umiera w Ty mnie bedziesz wpasowywac w swój schemat ;) nie rozsmieszaj mnie ;)

Gość gość
a cmoknij mnie w sam srodek buleczki

Gość gość
może odwiedź psychologa lub psychiatrę ?

Gość gość
to wytlumacz po cholere w takim razie czekasz? skoro zycie jest takie be, tak ci sie nie podoba i nic ci sie nie chce? czekasz na zachete, czy szukasz idealnego sposobu? p.s. owszem, kazdy samobojca ma inny powod, moj ojciec sie powiesil i pare osob z mojego otoczenia tez sobie odebralo zycie, wiec mam pojecie jak to moze wygladac. i ani jedno z nich nie bylo taka niedojda jak ty, bo kazdy zrobil to "raz a porzadnie", o ile mozna to tak nazwac. a to dziecko o ktorym opowiadasz musialo miec cos nie tak z psychika, z postrzeganiem swiata, ale na pewno nie bylo w 100% normalne.

Gość gość
robaczki ja odwiedzam psychiatre:) dostaje leki, biore je regularnie :) ale psychiatra nie odmieni mojego zycia ani sposobu myslenia ja naprawde czuje sie dobrze z ta mysla ze umre i nie bede musiala juz nic robic, zamartwiac sie zadnym problemami, przemeczac szkoda mi was ze zostaniecie na tym ochydnym swiecie :* ja bede wolna :)

Gość gość
2013-07-05 16:25:02 [zgłoś do usunięcia] szukam idealnego sposobu !! :D przeciez jest o tym napisane w pierwszym poscie mam za soba 2 nieudane proby i teraz chce zeby mi sie udało :) i chocby 99 % samobójców mialo inaczej JA NIE MAM ODWAGI SIE POWIESIC ani zrzucic z mostu, i NIE!, nie jest mi obojetne nateznie bólu i czasu agoni dotarlo ?:)

Gość gość
mnie też nie chce się wstawać do pracy .. a po miesiącu pracy gdy widzę wypłatę to od razu mam ochotę skrócić swe życie nie leczę się u psychiatry , bo tak jak autorka wiem że nie zmieni to mojego poglądu na życie ale szkoda pisać na forum gdzie pojawiają się sami katole albo psychopaci erotomani

Gość gość
nie będziesz wolna bo może wylądujesz w piekle i Twoje męki się dopiero zaczną, pomyślałaś o takiej możliwości ? ja tez miałem myśli samobójcze kilka m-cy temu ale mi przeszły, mówisz lekarzowi szczerze o myślach samobójczych ? może powinien leki zmienić

Gość gość77
Na samym początku tego wątku ktoś pisał o dwóch skutecznych i chyba dość lekkich rodzajach samobójstwa - wstrzyknięcie dużej dawki insuliny lub wybranie się w górską wycieczkę w mroźny dzień lub nawet lepiej noc najlepiej po jakimś drinku. W obu przypadkach się zasypia. Dla mnie samobójstwo jest furtką bezpieczeństwa na wypadek, gdyby życie stało się nieznośne. Na razie takie nie jest. Ale osobiście wolałabym mieć broń palną i z niej skorzystać w razie wu.

Gość gość
Podpal sobie dom.

Gość gość
moim zdaniem samobójcy skazują się na bardzo ciężki czyściec lub piekło więc swoich cierpień raczej nie zmniejszają w ten sposób

Gość gość
05.07.13 [zgłoś do usunięcia] tak, kiedys mialam takie watpliwosci ale po prostu przestałam w to wierzyc moim zdaniem wraz ze smiercia mozgu, umiera wszystko i nie ma juz nic,czeka nas taki sam stan jak: przed narodzinami, jak podczas zemdlenia czy narkozy podczas operacji psychiatrze nie mówie o myslach i probach samobojczych bo mnie zamknie w psychiatryku ;) 2013-07-05 16:35:20 [zgłoś do usunięcia] o dzieki:* insulina jest na recepte? kiedys pierwotni ludzie mieli wiecej empati i cierpiacych, chorych ludzi zabijali teraz na sile przedluza sie nasza meke 2013-07-05 16:36:18 [zgłoś do usunięcia smierc w plomieniach to chyba jedna z bolesniejszych smierci

Gość gość
fakt po próbie samobójczej może zamknąć w psychiatryku ale powiedz o myślach samobójczych to może Ci inne leki da, a na co się leczysz u psychiatry jak to nie tajemnica ?

Gość gość
na depresje i nerwice ;)

Gość gość
może masz źle leki dobrane ale jak nie rozmawiasz szczerze z psychiatrą to co się dziwić

Gość gość
możliwe ze wypisalby inne leki ale to raczej juz nie jest kwestia zmian w mozgu, niedoborów tylko mojego swiatopogladu :(

Gość gość
2 na dłuzej przez kilka micy i 3 tak dorywczo gdy " mi bardzo zle" ;) a tym jeden betabloker

Gość gość
no ja na lekach przeciwdepresyjnych się nie znam bo nie biorę takich ale może powinnaś spróbować innych lub inną dawkę, a ile masz lat w ogóle ?

Gość gość
jak ja cie rozumiem...

Gość gość
tak naprawdę to wiele osób Cię rozumie bo ma tak samo jak TY ale wstydzą się trochę o tym mówić , bo ktoś komu wiedzie się super nigdy cię nie zrozumie , a z kolei ci którzy mają beznadziejnie też chcieliby abyś męczyła się tak jak oni tak prawda

Gość gość
ja miałem myśli samobójcze ze 2-3 m-ce i też szukałem różnych sposobów na samobójstwo

Gdybyś faktycznie miała zamiar popełnić samobójstwo, to dawno byś już to zrobiła:D Jesteś przykra dlatego tak piedolosz co ślina na ozór przyniesie.Chętnie bym cie dobił skoro masz takie życzenie.Napisz w której miejscowości mieszkasz, to uczynię to z największą przyjemnością.Oczywiście nie za darmo,usluga kosztuje.Odpisz, chętnie służę pomocą.🖐️