Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

postnowilam popelnic samobójstwo, bo: nie chce mi sie pracowac

Polecane posty

Gość gość
2013-07-05 17:05:18 [zgłoś do usunięcia] lat mam 24 ;) 2013-07-05 18:13:56 [zgłoś do usunięcia] masz racje:) dlatego jestem juz na takim etapie ze wszystkie argumenty przeciw przestały miec dla mnie jakiekolwiek znaczenie 2013-07-05 19:41:59 [zgłoś do usunięcia] dawno tzn kiedy ? :) kiedy byly poczatki depresji? , wtedy mialam jeszcze nadzieje ze bedzie, lepiej, ze lekarze pomoga...kiedy jeszcze tak naprawde bylam gówniara nie znajaca zycia czy wczoraj? a moze miesiac temu? wydaje ci sie ze znasz zycie, wszystkich ludzi a tak naprawde jeden samobójca pójdzie i od razu powiesi sobie sznur na szyii nie mówiac o tym wczesniej nikomu, drugi bedzie napierdalal o tym z internecie, wsród rodziny przez 20 lat a w 21 roku życia w depresji popelni samobójstwo a trzeci 10 minut wczesniej bedzie opowiadal kawały czy przezywal orgazm zycia a czwarty po 15 latach leczenia psychiatrycznego podetnie sobie zyly jesli chodzi o miasto to Wroclaw, zapraszam :) ma byc szybko i bezbolesnie, chociaz znajac zycie mieszkasz za daleko :D internetowy szczeniaku 🖐️ w sumie to juz sposób został tu podany i za to dzieki :*

Gość gość
jesli jestes w depresji to idz do lekarza.

Gość gusia1755
haha ci co " sie naprawde znaja na temacie" juz nie żyja wiec kto ci napisze?

Gość gość
moze Ci którzy tulali sie po szpitalach psychiatrycznych i wiedza co gdzie kiedy ile i czego;)

Gość umb
już samo bycie kobietą w naszym kraju doprowadza do myśli samobojczych..brzydkie chłopy, często smierdzące, bez polotu, żadnego flirtu z takim, nie mowiąc już o romatyzmie... mężatki udają ze są szczęsliwe ale jak tu być szczesliwym ?? one są poprsotu zapracowane i zalatane i nie mają czasu myslec o swoim miernym zyciu. Generalnie cała Wschodnia Europa to Kaplica dla babek. zabić się przez pracę?? No nie! Znajdz sobie nową. Problem w tym ze tam tez są te nasze smutne chłopy, ktorzy swoje kompleksy leczą miernym zarządzaniem w jakiejs firemce. Czesto myslę sobie: O losie czemu stworzyłeś mnie kobietą? dlaczego jestem hetero?? Gaje mają o wiele latwiej, integrują się, walczą o swoje prawa a normalna babka ma przchlapane ...a jak jest sama to juz nic tylko się powiesic bo jest tak napiętnowana przez nasze głupie społeczeństwo ...

Gość gość
nie mow o zyciu gejowwskim uslanym rozami, bo to co sie stalo w Orleanie to mnie zdewastowalo :/