Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

postnowilam popelnic samobójstwo, bo: nie chce mi sie pracowac

Polecane posty

Gość gość

wstawac rano, spotykac z odrzuceniem, byc zdradzona przez meza czy nie kochana itd tylko jaki sposob polecacie? mam troche tabletek nasennych ale nie wiem czy to wystarczy? najlepiej niech wypowie sie jakis lekarz lub osoba zwiazana z medycyną

Gość gość
może włożę sobie dynamit do c*pki?:( ostatni orgazm w życiu;)

Gość Frau Gut Morgen
dobrze że tabletki a nie skok z wieżowca, szkoda tej pani na którą jakiś wariat skoczył

Gość Ale to już było
Napisz w jakiej miejscowosci mieszasz, to ci pomogę, bo widzę że nie masz odwagi PODSZYWIE głupi😡

Gość gość
ktos zna dobry sposob? słyszalam cos o insulinie i mrozie? ale nie wiem co dalej? zapodaje sobie insuline, mdleje i zamarzam?

Gość gość
po tabletkach najprawdopodobniej wylądujesz w szpitalu na płukaniu żołądka nie mówiąc już o tym że tabletkami zamiast się zabić można uszkodzić sobie wątrobę lub inne organy i zrobić z siebie kalekę

Gość gość
nagle sama z siebie nie wyladuje w szpitalu musialby ktos zadzwonic ;) wiem ze ok 200 osob w polsce rocznie zabija sie tabletkami, takie sa dane statystyczne w policji ale trzeba wiedziec jakiej mieszanki uzyc, dlatego fajnie gdyby odezwal sie ktos kto zna sie w temacie chociazby na priv:)

Gość gość
Poproś kogoś, żeby zadał ci kilka ciosów nożem.

Gość gość
ty mozesz sobie chcieć nie zyć,ale twoja c*pka chce odwrotnie,zapytaj jej,na pewno chciałby być dobrze wytrzepana

Gość gość
nikt Ci nie pomoże w popełnieniu samobójstwa więc nie licz że się ktoś odezwie poza tym Ty nie wyglądasz na osobę która chce popełnić samobójstwa raczej chcesz na siebie uwagę zwrócić lub masz depresje

Gość gość
odpada: powieszenie, zadanie ciosów nozem, skok z wysokosci, potracenie przez samochód, polozenie sie na torach kolejowych, strzał X moja c*pka mnie nie obchodzi - zjedza ja robaki ;) X nie mam depresji po prostu patrze realistycznie na swiat ;) nie oplaca mi sie niczego robic bo i tak umre nie chce mi sie po prostu: sprzatac, wstawac wczesnie, wykonywac ciagle tych samych zmudnych czynnosci, patrzec na coraz to nowo pojawiajace sie zmarszczki kłocic sie z najblizszymi nie chce wole sobie palnąc w łeb i miec spokój :)

Gość Frau Pipke
każdy wariat, też uważa, że jest zdrowy

Gość gość
to wykroj c*pe i oddaj do skupu,a sama zdychaj jak pies,ile masz lat?

Gość gość
nie chce mi sie po prostu: sprzatac, wstawac wczesnie, wykonywac ciagle tych samych zmudnych czynnosci, patrzec na coraz to nowo pojawiajace sie zmarszczki kłocic sie z najblizszymi nie chce czyli masz depresje, idź do psychiatry

Gość gość
to po co tak dlugo zylas skoro dla ciebie jedynym sensem i celem w zyciu jest smierc? :D moglas tyle czasu i pieniedzy oszczedzic innym :(

Gość gość
zacznij się modlić i prosić ducha świętego o pomoc, ja też tak miałam tylko to mnie uratowało

Gość gość
nie myśl o śmierci bo zły w głowie będzie tylko podsycał te myśli. Myśl nieustannie, że matka boża jest Twoją jedyną nadzieją. Ja jestem psychologiem.

Gość gość
X ale zdrowy czlowiek tez uwaza ze jest zdrowy a chyba nie jest wariatem ?:D ta sama logika:) X a wez sobie ta moja c*pke chocby teraz:D jestem za mloda na smierc za stara na grzech mam 24 lata X biore leki, troche otepiaja ale nie zmieni to faktow X nie wiem mam te mysli od 16 roku zycia za soba 2 nieudane proby, moze za 3 mi sie uda bede miec swiety spokoj a wy dalej bedziecie sie meczyc:) szkoda mi was:*

Gość gość
"to po co tak dlugo zylas skoro dla ciebie jedynym sensem i celem w zyciu jest smierc? moglas tyle czasu i pieniedzy oszczedzic innym" :D tyle czasu i pieniędzy :D już to widzę :D

Gość gość
nie wierze w Waszego Boga :) ale czasami modle sie o to aby uwierzyc i o to zeby mi sie chcialo zyc od jakiegos roku ale bezskutecznie, nic mnie nie olsnilo, wysluchalam kilkanascie swiadectw niestety jestem racjonalistką wierze w biologie, chemie, fizyke, nauke i ewolucje a nie Waszego Boga

Gość gość
"nie myśl o śmierci bo zły w głowie będzie tylko podsycał te myśli. Myśl nieustannie, że matka boża jest Twoją jedyną nadzieją. Ja jestem psychologiem." Psychologowie używają innych argumentów :) wszędzie pchają sie te zawszone katole :D

Gość gość
oddaj nam swoją c*pe

Gość gość
*psycholodzy

Gość gość
Chcesz c*pe trupa? Nekrofil? :D

Gość gość
sa tez katoliccy psycholodzy :) ale watpie ze akurat jeden z nich siedzi na takim forum :P

Gość gość
c*pe oddaj za życia,obiecuje że będę się nią opiekował,całował,lizał i ssał

Gość gość
w******my cie przed smiercia, a potem rob sobie co chcesz ;) deal??

Gość gość
również będę ją regularnie golił i trzymał w specjalnym wymoszczonym aksamitem pudełeczku

Gość gość
gdyby zycie faktycznie bylo dla ciebie takim cierpieniem to juz dawno bys sie zabila, a nie p******ila na forum. ludzie, ktorzy chca sie zabic po prostu sie zabijaja, nie maja potrzeby gadania z kims o tym bo im nie zalezy. ty masz problemy psychiczne. co do tego co napisalas, ze niby zdrowy czlowiek uwaza ze jest zdrowy i ze to ta sama logika - wlasnie nie, bo zdrowy czlowiek o zdrowych zmyslach jest w stanie ocenic swoje uczucia, emocje, zachowanie, a psychicznie choremu bedzie sie wydawac, ze jest zdrowy i za nic nie dopusci do siebie mysli, ze jest cos nie tak. takze albo idz sie w koncu zabiij i zrob to porzadnie albo odpusc p********ie i idz sie lecz.

Gość gość
jeśli oddasz swoja c*pe,nie cała umrzesz,miej to na uwadze