Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zalamana....Natka

Zdradzilam,,,,,,,nie zaluje.!

Polecane posty

Gość Zalamana....Natka

Witam Niewiem dlaczego tu pisze byc moze po to zeby sie wyzalic Mam meza, zdradzilam go z innym, najgorsze dla mnie to to ze nie zaluje, wiem podla jestem , ale od dluzszego czasu nie czuje od niego zainteresowania sex raz na miesiac jak sie uda , o przytuleniu moge zapomniec,,, poznalam innego poszlam z nim do lozka i nigdy tyle uczuc w jednym momencie nie odczulam, czuly delikatny i myslacy najpierw o mnie. nie jestem zadnym paszczurem, dbam o siebie , codzien sport makijaz staram sie zawsze wygladac atrakcyjnie. juz sama niewiem co sie dzieje

Gość Zalamana....Natka
dodam , ze maz kocha mnie powtarza to ale nie pokazuje a slowa od czynow roznia sie strasznie, jako kobieta nie jestem jak kamien potrzeba mi uczuc .eehhhhh

Gość Zalamana....Natka
odpowie mi ktos, nawet jak mnie zrypiecie to bedzie dobrze nalezy mi sie

Gość iuogre
...............................

Gość iuogre
i dobze zrobilas , ja tez bym wyrzutow nie miala jakby facet mnie zlewal

Gość gość
pomyśl jak poczułby się Twój mąż gdyby się dowiedział zwłaszcza że mówi że Cię kocha, Ty zamiast zadbać o swój związek, naprawić go wolałaś zdradzić to co o Tobie można napisać, raczej nic dobrego, jak Ty byś się czuła jakby Cię mąż zdradził

Gość gość
spoko tez czasami mam ochote.. ile masz lat

Gość gość
po prostu nie kochasz dziada swego najlepiej dla ciebie będzie jak się z nim rozwiedziesz

Gość Zalamana....Natka
To nie tak , ja dbam o zwiazek staram sie , zawsze wszystko jest zrobione , posprzatane wyprane ugotowane, to ja przytulam sie do faceta ja staram sie ciagle cos aangazowac, jestem na kazde jego zawolanie. Ale czy to nie jest tak ze obie strony musza dawac a nie tylko brac................

Gość Zalamana....Natka
mam 28 lat

Gość Zalamana....Natka
Nsprawde ja nie potrzebuje wiele, czy przytulenie pocalunek to tak wiele. On jest dobrym czlowiekiem....... Ale ja nie chce tak ze sex czy uczucia sa tylko kiedy on ma ochote , a co ze mna co z moimi uczuciami, czy to sie nie liczy

Gość gość
zanim zdradzisz daj wybór osobie której chcesz to zrobić idź i zapytaj....czy jak Cię zdradzę to zechcesz nadal ze mną być? jeśli odpowie że tak i zezwoli na zdrade to ok a co jeśli nie będzie zachwycony??? a teraz odwróć role ...Twój mąż zdradza cie z jakąś kobietą jak reagujesz?

Gość Przegrałem Życie :/
Jesteś typową polką - K~U~R~W~Ą

Gość gość
to mogłaś porozmawiać z mężem o tym wcześniej zamiast go zdradzić, dbanie o związek to nie pranie i gotowanie, mi chodziło o rozmowę z mężem żeby coś zmienić między wami, ja nie wiem czy chciałbym dziewczynę która mnie zdradziła

Gość gość
A za nim swojego meza zdradzilas to rozmawialas z nim na ten temat ? Wiesz rozmowa jest bardzo wazna w malzenstwie. Wytlumaczylas mu czego oczekujesz , ze nie czujesz sie kochana i atrakcyjna przez to ze on sie tak chlodno do ciebie zachowuje ? Sama piszesz o mezu dobre slowa , ze jest dobrym czlowiekiem. Jezeli jest dobrym czlowiekiem a jego jedyna wada bylo to ze nie okazywal uczuc bo moze nie potrafi albo sie czyms martwi ma jakis klopot. Trzeba brac wszystko pod uwage dlaczego sie zmienil i porozmawiac. puki co dla mnie zachowalas sie jak szmata a nie zona. Zona ktora chce naprawic zwiazek napewno nie zdradza dobrego czlowkieka (meza). A to ze nie masz wyrzutow sumienia to swiadczy o tobie ze to jednak z toba cos nie tak i to moze problem tkwi w tobie

Gość gość
Mówisz, że koleś w******ł Cię koncertowo ?

Gość Zalamana....Natka
setki razy z nim rozmawialam, setni wieczorow spedzilam i mowilam czego chce, czego pragne, rozumial to tylko tego wieczoru przy rozmowie , nastepnego dnia bylo jak zawsze ....... Dbam o zwiazek nie tylko sprzataniem czy gotowaniem, robie kolacje przy swiecach , romantyczne spacery staram sie buy w zwiazku nie bylo nudy, ale to tylko idzie odemnie nie od niego. kiedys bylo inaczej,,,, wiem ze zdrada jest okropna, ale podczas gdy bylam z innym dostalam to o czym mowilam ze chce mojemu mezowi. On mi dal to czego moj maz nie daje

Gość gość
a zapytalas sie dlaczego tak sie zmienil

Gość Zalamana....Natka
Pytalam wiele razy dlaczego tak jest, mowil ze sam nie wie poprostu tak jest i juz, ze nie potrzebuje tak wiele jak ja........ Ale wczesniej tak potrzebowal, tulil sie , calowal... Byc moze tak jak ktos mi kiedys powiedzial po pewnym czasie wkrada sie rutyna i przyzwyczajenie, jestesmy po slubie 9 lat. moze to to ...................

Gość gość
to teraz z nim porozmawiaj i powiedz ze go zdradzilas za to ze przestal o ciebie dbac

ech....kolejna, która wie, że nigdy nikogo nie pokocha jak swego dzieciacka, ale za to jest na tyle bezczelna, by wymagać, że ktoś będzie ją kochał i to okazywał tak, jak on aby tego sobie życzyła....;-//