Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość izzi098

czy to jest ciaza?

Polecane posty

Gość izzi098

Witam, Chcialabym poznac opinie doswiadczonych kobiet ktore maja dzieci . Po stosunku mam zle samopoczucie , zmiennosc humorow. Brak apetytu , mam ochote tylko na slodkie owoce i jakies innego rodzaju slodkie rzeczy aczkolwiek nic takiego w domu nie mam w tej chwili . Do tego towarzyszy mi lekki bol w okolicy jajnikow czasami jest mi slabo ale nie chce wymiotowac . Czy to moze byc ciaza? Chcialabym poznac wasze opinie , przed dokladnym sprawdzeniem czy jestem w ciazy.

Gość gość
ile minęło od stosunku? U mnie w dwóch ciążach na samym początku wszystko było dokładnie tak samo jak w każdym innym cyklu. Tyle że okres nie nadszedł.

Gość izzi098
okres mialam dostac wczoraj ale nadal nic.. od stosunku minely 3 dni.

Gość izzi098
@gosc Ja prosilam o rade dojrzalych , doswiadczonych kobiet . A nie dzieci ktore nie maja pojecia o ciazy. Nie zycze sobie takiego zachowania to wcale nawet smieszne nie bylo.

Gość gość
To właśnie twoje pytanie było niedojrzałe i dziecinne ;D hahahaah

Gość gość
Nie ma szans na objawy po 3 dniach od stosunku. Pamiętaj że stosunek nie jest równoznaczny z zapłodnieniem.

Gość gość
Aleee gdzie, przecież od razu po stosunku biegła do lodówki bo miała zachcianki :) Ranyyyy

Gość gość
A poza tym jeśli to było 2 dni przed okresem a masz regularne cykle to nie ma mowy o ciąży. A poza tym jest w ogóle podstawa do obaw -znaczy seks był bez zabezpieczenie czy jak? Jeden dzień spóźnienia to żadne spóźnienie. Odchylenia długości cyklu do 5 dni uznaje się za normę i takie cykle są regularne.

Gość gość
PS. mam śliczną córeczkę 1,5 roczną ijestem mężatkom :)

Gość izzi098
zreszta zobacze jak to sie dalej potoczy narazie troche mi slabo i okres sie mi spoznia..

1 dzien to nie spoznienie,a po drugie,na objawy ciazy jest za wczesnie,samo zagniezdzenie trwa od 5-10/12 dni.I jeszcze jedno,skoro stosnek byl 3 dni temu,to teoretycznie byly to dni nieplodne,wiec szanse na ciaze sa zerowe

Gość gość
Kurcze żadnego doświadczenia nie ma jeśli chodzi o ciążę a sex uprawia .... Ja nie rozumiem ....

Gość izzi098
tak ale chcialabym dodac ze w zasadzie stosunek nastepowal co dwa dni . dwa tygodnie temu zaczelismy okres spoznia sie co prawda dopiero jeden dzien ae wczesniej czulam sie calkiem dobrze..

Gość gość
To wy staracie się o dziecko czy nie? Bo nie rozumiem. Jeśli tak i współżycie było regularne to kup po prostu test.

Gość izzi098
tak nie mam doswiadczenia dlatego pytam ... dla kobiet ktore nigdy nie byly w ciazy nawet banalny bol glowy moze oznaczac ciaze. wiec prosze mnie nie obrazac prosilam tylko o informacje.

Gość izzi098
wlasnie mam zamiar w poniedzialek kupic test , jezeli okresu nadal nie bedzie... tak staramy sie o dziecko.

Gość gość
No to trzeba było od razu tak pisać a nie wspominać że masz takie objawy 3 dni po seksie bo zabrzmiało to niepoważnie. Skoro się staracie to owszem moze to i ciążowe ale równie dobrze ciąży może nie być. Ja nie miałam nic z tego co opisałaś ale każdy jest inny i prawdę powie ci tylko i wyłącznie test. Nie ma co gdybać bo można się zawieść. Ja myślałam że jestem w ciązy gdy jak nigdy wcześniej zaczęły mnie prawie od połowy cyklu boleć piersi a okres nadszedł jak zwykle. A gdy zaszłam w kolejnym cyklu wszystko wskazywało na to że okres nadejdzie. Nie ma co gdybać.