Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wino na wesele

Polecane posty

Gość gość

Witajcie. Kompletnie nie znam się na winach. Stąd moje pytanie do Was. Jakie wino najlepiej sprawdzi się na weselu? Ile butelek kupić dla 120 dorosłych osób? gdzie kupić takie wino? Wesele mam we wrześniu.

Gość manutre43
Wino dopasuj do menu, które będzie na weselu. Zazwyczaj kupuje się wino białe i czerwone, koniecznie wytrawne. Na coraz większej ilości wesel podaje się wina różowe, a co do ilości to myślę, że 40 butelek spokojnie starczy. Ostatnio odkryłam bardzo dobre wino Vegas 3 Trivarietal Tinto na http://sklep-wina.pl/. może ono zda egzamin na weselu?

Gość gość
Wino będzie tematem przewodnim czy po prostu dodatkiem do wódki? W jakim przedziale cenowym? Nie kupowałabym win typu carlo rossi itp., troszkę obciach i obraza osób, które rzeczywiście mają ochotę na dobre wino :) Oczywiście nie musisz wydawać majątku, perełki można znaleźć też na niższej półce cenowej.

Gość gość
i jeszcze jedno pytanie: o jakiej porze roku ślub?

Gość gość
a ja mam pytanie. czy zastanawiałaś się na piwem? Uważam, że to świetna opcja dla tych, którzy nieprzepadają za winem, czy wódką. Ja ostatnio byłam na weselu, właśnie na którym popijałam perełe. tak na lajcie :)

Gość gość
ostatnio piłam wino solopaca ,białe i czerwone tylko nie wiem gdzie można go dostać,a też bym chciała je kupić