Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fiku mikuuu

Piękne kobiety usychają z samotności

Polecane posty

Idąc tym tropem niczego bym już nei wymagała i brała byle portki, których nawet nei szanuję :) Nie mam wielkich wymagań, raczej oczekiwania by był to ktoś podobny do mnie i bym widziała w nim mężczyznę dla mnie.

Gość gość
problem jest taki ze wtobie nie widac kobiety tylko feministke ktora ma wieczne wymagania

ze ja chwast niby? :D hahaha ej fiku, wez mi powiedz co ty sobie o mnie myslisz w ogole bo czasem mnie smiesza twoje teksy... ;)

nie no spoko, toz ja sobie zartuje tylko, ale wez mi powiedz, tak z czystej ciekawosci, dlaczego uwazasz ze nie jestem...?:)

Nie lubię tanich cwaniaków i to nei tylko w kategorii faceta, ale w również w kategorii przyjaciół/znajomych.

e... widze ze nic konkretnego nie powiesz, a chcialem sie ukulturalnic... :D:P hehehe :P masz buziaka fiku, w ten twoj zadarty nosek... :P :) ;*

Gość linka&M
fiku pogódź się z tym że PRAWDZIWYCH MEŻCZYZN NIE MA a puste laski mają faceta bo są puste faceci wolą proste kobiety tzn [proste mogą być nawet po studiach] , ale chodzi o to aby była 1wpatrzona w niego, 2doceniała go, 3niczego nie wymagała 4robiła to co on od niej wymaga a sama zawsze ślicznie wyglądała i zawsze była chętna sorry ale taka prawda

no nie nie... musicie od nas wymagac! ;P nie chcialbym takiej co nie wymaga... ;)

Gość linka&M
mężczyźni to próżniacy i lenie np.: taki sobie myśli jeden z drugim że jak już ma kasę to włóczy się ze swym brzuszyskiem i ma kasę to już nic od niego nie wolno wymagać lata za pięknymi szczupłymi laskami a sam ma brzucha jak beczka ;/ ochyda inny przykład mężczyzna niezaradny co ledwo co na siebie zarabia poznaje kobietę i mówi jej że ona za mało zarabia i powinna wziążć dodatkowe prace aby stworzyć warunki do założenia przez nich rodziny !! po prostu skandal bo takowy idiota nie rozumie że jak kobieta jest w ciąży i po urodzeniu dziecka musi bezustannie zajmować się dzieckiem a nie pracować całe dnie !!!! więc powinien to on przejąć takie obowiązki jak praca i dodatkowe zarabianie na rodzinę którą sam niby chce założyć a pojęcie o tym zerowe ma !!! BEZNADZIEJNI SĄ FACECI ŻE MASAKRAAAAAAAAAAA

Znam wielu pracowitych i szczupłych facetów, których te problemy nei dotyczą, są zajęci albo nie potrafią zdobywać :D

haha :D no dobrze ficzku... ;P dla ciebie bede mily i potulny jak baranek :D hahaha :D ej powaga nie wiem co ty chcesz... :P:)

dziewczyno przeciez to jest portal gdzie wszystko traktuje sie z przymruzeniem oka... :D:P nic tu nie jest na powaznie... :P

ja sie po prostu caly czas smieje i piszac trudno wyrazic to inaczej... :P hę..?! ;p

musialem wpisac goscia w google bo nie kojarze... :) ale to zupelnie nie ten styl slonko... :P

bo co?! pobijesz mnie mucholapka? ;) bede mowil jak mi sie podoba i co mi zrobisz? :D:P jeszcze hehehehe napisze... :) ej fiku, troche wiecej luzu... eleg panie z wymogami sa fajne ale na dluzsza mete jest to nieca meczace... :P