Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość renessme

Ból głowy a ciąża

Polecane posty

Gość renessme

Cześć dziewczyny, mam problem... 25 czerwca tego roku kochałam się z chłopakiem bez zabezpieczenia, doszło do wytrysku w środku, na drugi dzień prawdopodobnie też. Były to dni płodne. Mam 19 lat i nie wiem jakie jest ryzyko zajścia w ciąże. Od około 4 dni mam nasilające się rano i wieczorem bóle głowy, czy to ma z tym jakiś związek? Nigdy nie miałam takich bólów a na pewno nie przez taki długi okres. Piersi w środku wydają mi się twardsze, ale przed ostatnim okresem tez tak było, więc nie wiem co o tym wszystkim myśleć, okres powinnam mieć 11 albo 13 lipca. czy szanse na ciąże są wysokie, kiedy powinnam wykonac test ciążowy?

Gość gość
no nie, zlal ci sie w dni plodne a ty jeszcze pytasz :o

Gość dns
k***a mać - bzykasz się w dni płodne i piszesz, że " Mam 19 lat i nie wiem jakie jest ryzyko zajścia w ciąże" debilka- lecz się na nogi, bo na głowę już za późno

Gość renessme
Wiem, ze ryzyko jest duże, jestem tylko ciekawa jak często dochodzi do niezapłodnienia w dni płodne bo nie wszystkim się to od razu udaje.

Gość gość
litości dziewczyno- masz 19 lat, więc dla ciebie każdy seks bez zabezpieczenia to ogromne ryzyko wpadki, wez się zastanów trochę nad sobą

Gość renessme
Jestem tego świadoma, nie chodzi mi, żeby mnie zapewniać o mojej głupocie tylko odpowiedzieć na moje pytanie.

Gość gość
a czy ty myślisz, że ktoś ci tu wyliczy ryzyko zajśca w ciążę??????????

Gość renessme
Jóż nie chodzi nawet o to, tylko o te bóle głowy czy to może mieć coś wspólnego z ciąża w tak wczesnym stadium.

Gość gość
jUż- jeżeli już, zrób za kilka dni test ciążowy i będziesz wiedziała jakie sa skutki twojej nieodpowiedzialności, bo tu żadnej wróżki nie ma

Gość gość
Wzrost poziomu hormonów podczas ciąży może powodować bóle głowy.

Gość gość
Mnie bolala glowa. Najbardziej jak sie schylalam. Wlasnie ten bol glowy dal mi do myslenia. A teraz to juz 12 tydz ciazy:)

Gość gość
już 12? hehe. dopiero ;)

Gość gość
Dziękuje za sensowne odpowiedzi.