Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zwyczajny zwykły facet

Nie mam szans na to, żeby kobieta poszła ze mną do łóżka od razu

Polecane posty

Nie jestem typem przystojniaczka, mogę się po czasie spodobać jak się mnie bliżej pozna, ale nie mam szans na znajomość zaczynającą się od seksu. Na kobietę będę musiał poczekać. Tylko jaka w tym frajda, skoro ona z innymi pewnie nie czekała?

Gość gość
Ty masz szanse ale nie sieci tu na kafe bo to uszkadza mozg i niszczy psychikę Atę komentarze tu to prowa i ściema pewni jedna osoba to wypisuje !

Ja bym chętnie poczekał na kobietę, nie spieszy mi się, nie wiem nawet czy byłbym w stanie iść do łóżka z kobietą od razu. Tylko po co czekać na taką, która z innymi nie czekała?

Gość gość
fiku mikuuu Jesteś gejem ? Na kafe jedna dziewczyna tak pisała

Ty jesteś wypranym z moralności facetem, który traktuje kobeity w sposób jak w temacie i dziwi się , ze żadna go nie chce.

Gość gość
fiku mikuuu A ty jesteś gejem tak czy nie Bo chodzą słuchy że tak

Gość pancia ancia
a skąd wiesz ze z innymi nie czekały? nie każda kobieta od razu wskakuje każdemu do łóżka... jak ja bym miała sie bzykać z każdym kto by mnie "chciał" niezły przebieg bym miała :))

Nie traktuję tak kobie. Jestem prawiczkiem. Tylko skoro dziewczyny mają za sobą przygody, to czemu ja mam czekać na taką i nosić ją na rękach jak księżniczkę?

Gość gość
To ilu chłopców już przeleciałeś ? a dziewczyn ile zero ?

Jak nei traktujesz, skoro piszesz, że gdybyś mógł, to byś ich nei szanował? Hipokryta z pretensjami do całego świata.

Gość gość
To ilu chłopców już przeleciałeś ? a dziewczyn ile zero ? ?

Już piszę. Źle to ubrałem w słowa. Nie chciałbym uprawiać takiego seksu. Bo mnie jednak, że nie jestem typem przystojniaczka który ma na coś takiego szansę. Poza tym jeszcze bardziej mnie boli, że jeśli zwiążę się z jakąś dziewczyną, to pewnie aniołkiem w tych sprawach nie będzie

Chciałbyś, tylko nie masz szans i dlatego obrażasz dobre imię kobiet. Takich jak ty nie szanuję.

Gość Bibelloto
to szukaj swojej ksiezniczki w oazie albo na pielgrzymce :o

Bibelloto wiesz, ja wczoraj bylem na rekolekcjach na stadionie narodowym (w ogole to dluga historia jak sie tam znalazlem) i powiem ci ze poznalem tam 3 sliczne kobietki... w ogole to w pewnym momencie trzeba bylo tak rece na glowe nakladac, ja tam w takie akcje sie nie bawie, a one wszystkie 3 siedzac z tylu polozyly mi dlonie na glowe... to bylo tak przyjacielskie, tak cieple i bezinteresowne ze napewno ich nie zapomne... :P :)

Gość Bibelloto
w ogole to bawia mnie prawiczki, ktorzy tak wychwalja pod niebiosa swoja czystosc i szukaja rownie cnotliwej dziewczyny. z tym, ze w przypadku dziewczyny jej dziewictwo moze byc kwestia wyboru, a w ich juz nie bardzo. podejrzewam, ze w twoim przypadku autorze, jest dokladnie tak samo :D

Gość Bibelloto
Rekolekcjach? Blagam cie. przyjechal niby wielki uzdrowiciel, zeby zdzierac kase z glupich i nawinych ludzi. mam nadzieje, ze to dotykani glowy uznales jedynie za mile i przyjemne, a nie sadzisz, ze uchroni cie to przed wszystkimi chorobami tego swiata :o

Gość trend
Wasdz skarpete do spodni....zobaczysz zaraz jaks sie napatoczy..... :-D

Bibelloto gadaj sobie co chcesz, ja w pewnym momencie bylem po prostu przerazony tym co sie dzialo obok... nigdy czegos takiego nie widzialem...

Nie zależy mi na dziewicy, a raczej na dziewczynie, która nie ma za sobą "wolnej miłości". Tylko, że przebojowe, pewne siebie, wesołe dziewczyny często mają za sobą iluś tam partnerów i szybkie pójście do łóżka z kimś. I tu jest dylemat: godzić się z przeszłością dziewczyny, jak mi się taka spodoba, czy być twardym i walczyć ze swoimi uczuciami

Nie jestem marudą, jestem wesołym imprezowiczem

napewno nie mialbys wtedy nicka zwyczajny zwykly facet tylko wymyslil bys cos lepszego... :P:)

Wymyśliłem tego nicka, dlatego że jestem właśnie takim stereotypowym, zwykłym facetem

Gość gość
znowu ten porąbaniec, który myśli, że z każdym, ale to każdym facetem kobieta idzie do wyra od razu, a z nim by nie chciała i musiałby czekać. chore, po prostu chore. lecz te swoje kompleksy u specjalisty i skończ nudzić.

Po prostu widzę jak jest. Koleżanki się nawet z tym swoim luźnym podejściem często nie kryją