Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zwyczajny zwykły facet

Nie mam szans na to, żeby kobieta poszła ze mną do łóżka od razu

Polecane posty

Gość gość
kobiety mają to do siebie, że mają sporo partnerów seksualnych, a cichodajki niby z pozory spokojne i cnotliwe mają najwięcej! i Weź tu nie korzystaj z dziwek jak masz taką brać na partnerkę !

zwykli ludzie są przeciętnie atrakcyjni, z zasady zawsze mają kogoś komu się podobają i są w całkiem udanych związkach - albo jesteś po prostu brzydki, ale odstraszasz swoim marudzeniem.

Nie twierdzę, że się żadnej nie podobam i że dziewczyny mnie nie lubią, ale raczej po dłuższym czasie mogę się spodobać

no czyli jesteś brzydki, nie przeciętni. Przeciętni ludzie wyglądają normalnie, zawsze znajdzie się ktoś kto akurat uzna ich za bardzo atrakcyjnych - w końcu to bardzo subiektywna ocena.

a pokaz fotke, ciekaw jestem jak musi wygladac facet zeby byl brzydki :D moze moja wam wysle co? ;) hahhahaa

Pisałem, że raczej jestem w stanie się podobać, ale też nie powalam wyglądem. Natomiast jeśli faktycznie jestem brzydki to uważam, że związek nie ma sensu i chyba zostanie mi dorabianie się i bycie sponsorem

twoje podejscie jest tak zenujace ze sie nie dziwie ze nie masz dziewczyny... :o

Większość ludzi nie powala wyglądem, a mimo to zawsze znajdzie się ktoś komu się bardzo podobają i komu na sam ich widok uginają się kolana. Na tym polega przeciętność, mało kto podoba się wszystkimm

Ale co ma zrobić brzydki facet? Dorobić się i zostać sponsorem, oczywiście bez uczucia do tej sponsorowanej dziewczyny? Nie wyobrażam sobie bycia z jakaś dziewczyną, wiedząc że jestem po prosto brzydki. A co do przeszłości seksualnej kobiet - już pisałem - nie wyobrażam sobie czekać na na seks z dziewczyną, wiedząc że z innymi chodziła do łóżka od razu lub szybciej

Ciekawe, bo wątpię, że wiedziałbyś o tym :) Są osoby które otwarcie mówią o swoim życiu seksualnym, są takie których orientacji nawet nie jesteś w stanie zgadnąć.

Cóż za wrażliwy i wartosciowy "mężczyzna", który jedyne wyjście widzi w znalezieniu dziwki 🖐️

Jeśli jestem np. bardzo brzydki, to co mi zostanie?

Jedyna nadzieja to wiara, że prawiczek nie jest smacznym kąskiem dla kobiety z bujną przeszłością i małe prawdopodobieństwo, że takowy na taką trafi :)

Z moim podejściem wszystko OK, nie chcę się po prostu czuć gorszy od byłych partnerów kobiety

Gość gość
no, jeśli ty szukasz przebojowej i pewnej siebie kobiety, która jednocześnie w kwestii seksu siedzi pod kloszem, bo może kiedyś spiknie sie z prawiczkiem i wprawiłaby go w kompleksy to przykro mi to stwierdzić, ale zostaje ci walenie konia. dlaczego w ogóle zakładasz, że znasz czyjąś przeszłość, przecież nawet jak ci ktoś coś powie to nie masz żadnej pewności, że tak właśnie było. myślisz, że ktoś ci wyłoży na stół całe swoje życie, a ty sobie zdecydujesz, czy ci to pasuje tak jakbyś kupował samochód? :D

Zakładam, że mój brak doświadczenia może odstraszyć jakąś "grzesznicę"

Może jak facet sam ma bujną przeszłość to takowa mu u kobiety nie przeszkadza, ale ja jestem prawiczkiem i jestem na tym punkcie bardzo czuły