Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy taki eksperyment poskutkuje W MIŁOŚCI?

Polecane posty

Gość gość

Od ostatnich 2 miesiecy nie uklada sie za dobrze relacja z moim partnerem .. Mieszkamy razem od roku .. a przez 2 miesiace ciagle klotnie o glupoty moje pretensje i ciagly placz doprowadzały go do szału a przy okazji mnie pograżyły w nerwicy.. Postanowilsmy od siebie odetchnac a przy okazji odbudować zwiazek .. Przez 7 dni bedziemy sie umawiac na randki wspolne spacery ale przez te 7 dni kazdy mieszka osobno.. JAk myslicie czy taki ekseryment się sprawdzi? dzis dopiero byl 1 dzien i jak narazie super bylismy na drinku znowu moj placz ale powoli stawalo sie coraz lepiej a na koncu odprowadzil mnie do "naszego " domu. i pojechal do rodziców. W planach mam jeszcze basen kino kolacje moze nawet i dyskoteke jak sie bawic to sie bawic . ale czy to cos wniesie do naszego zwiazku?

Gość gość
co to za brednie jak ma niby poskutkować? jeżeli nie potraficie w związku ze sobą rozmawiać, ciągle się kłócicie i nie rozumiecie drugiej osoby to jakim cudem ma pomóc kino, drinki itd? pomóc może rozmowa, zrozumienie dlaczego jest tak jak jest a nie kino!!

Gość alicjacyrograf.
nie dziwie sie facetowi jak laska ciągle płacze- to irytujące mocno jak dziewczyna płącze to mnie to wnerwia a faceci są jeszcze bardziej drażliwi w kwestii płaczu

porozmawiajcie z sobą - tak możecie się jeszcze bardziej oddalic