Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karrrrraaaaaaa

Dziecko odstawione 8 miesięcy temu od piersi a ja nadal mam POKARM !!!

Polecane posty

Gość karrrrraaaaaaa

Witam ! Odstawiłam synka od piersi już 8 miesięcy temu. Synka odstawiałam od piersi stopniowo tak że pokarm sam zanikał. Odciągałam też laktatorem jak piersi były przepełnione. Na chwilę obecną piersi w dotyku są miękkie i puste.... ale jak naciskam to na brodawce pokazują się białe kropeczki z mlekiem. Czy któraś z Was też tak miała ? kiedy pokarm zaniknie całkowicie ???

Gość karrrrraaaaaaa
hop

Gość gość
do roku i zniknie

Gość gość
ja tak miałam przez 5 lat

Gość karrrrraaaaaaa
Może powinnam się wybrać do ginekologa po tabletki na zatrzy manie laktacji ? Nie chcę mieć pokarmu przez 5 lat :D

Gość gość
Ja miałam ponad 3 lata i lekarka stwierdziła że to jest indywidualna sprawa organizmu i nie potrzeba tu zadnych leków, bo nie ma lekarstw nieobojętnych dla wątroby

ja tez mialam dlugo. roznica wiekowa pomiedzy moimi dziecmi to 2.5 roku i przez caly czas pomiedzy ciazami mialam takie kropelki na sutku po nacisnieciu mimo ze pierwszego dziecka nie karmilam piersia praktycznie w ogole (jedynie pierwsze 2 dni). Urodzilam corke ktora ma teraz 18 miesiecy i wciaz mam te kropelki po nacisnieciu. corka na karmieniu mieszanym przez pierwsze 3 miesiace, potem tylko mm.

Gość gość
a jakie martnotrawstwo, zupełnie nieekologiczne ;)