Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam serdecznie dość

Mówi mi kocham,ale gdy pytam czy kocha,to znaczy ze sie wymuszam

Polecane posty

Gość mam serdecznie dość

Faceci jesteście nienormalni. Chłopak wyznaje mi miłość,ale gdy innym razem zapytam czy mnie kocha,to dostaje aferę ze pytam i wymuszam tylko te słowa. I to podobno kobiety są skomplikowane !dobre sobie.

To jest pewnie młody facet i dla niego, kiedy powie raz "Kocham cię" to oznacza, że tak jest i tyle. On nie rozumie, że Wy (kobiety) potrzebujecie wielokrotnego potwierdzania i utrzymywania uczucia. Jak będzie w dobrym nastroju i będzie chciał się poduczyć podrzuć mu książkę "Kobiety są z Wenus a mężczyźni z Marsa"

a dlaczego kobiety z kafeterii to kretynki w przytłaczającej większości sięgającej prawie 100%? dlaczego jesteś kretynką? dlaczego piszesz, do wszystkich facetów, jeśli problem dotyczy tylko twojego chłoptasia? poza tym masz kretyński problem wiesz?

Problem tego, że faceci nie rozumieją kobiet, a kobiety facetów nie jest kretyński.

problemem jest to, że polecasz książkę dla jej chłopaka, zamiast dla obojga. dlaczego to my mamy się ciągle uczyć o nich? może ona tez powinna się dowiedzieć czegoś o facetach.