Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gshfdhj12

Proszę o jakieś rady, bo zaraz idę na spotkanie z dziewczyną

Polecane posty

Gość Gshfdhj12

Witam. Zaraz idę na spotkanie z dziewczyną, więc mam pytanie, macie jakieś porady dla mnie, nieśmiałego chłopaka ? O czym najlepiej rozmawiać i jakich tematów unikać.

Bądź miły. Uważaj z żartami - musisz wyczuć jakie dowc**y lubi jakie nie. Pamiętaj, że każdy ma jakieś tematy tabu na które nie lubi mówić - więc tematy co widzialas, sluchalas, jaką lubisz muzykę jakie masz hobby są bezpieczne. Generalnie najlepiej na randce rozmawiać o czymś co jest dla niej przyjemne. O wakacjach o czymś co ją rozśmieszyło. Unikaj tematów o chorobach, problemach, zgonach, kłopotach, tragediach.

Gość ag2w2t12a
Ok dzięki za radę, a mogę napisać/powiedzieć do niej, żeby się seksownie ubrała na spotkanie czy to trochę za mocne słowa do dziewczyny z która rozmawiałem zaledwie niecałe dwie minuty ?

Gość gość
nie mam pojęcia mam to samo tyle że ja to dziewczyna :)

"Seksowanie" kojarzy mi się ze słowami "seks" i "sexy". Jeśli jest nieśmiała lub jeszcze niewinna - może się zawstydzić. Jeśli to początek i ma mniej niż 17 lat - powiedz lepiej "Wyglądasz ładnie" lub "fajnie", "atrakcyjnie", "korzystnie", "odlotowo" - nie wiem jakiego słowa on by użyła.

Gość gość
no raczej nie pisz żeby się seksownie ubrała, bo nie wypada za mało się znacie, chyba,że jest to spotkanie na seks.

Gość gość
naturalność to klucz do sukcesu, ale to nie znaczy, że masz się nie starać. Unikaj tematu byłych dziewczyn.

Gość gość
Weź prysznic i ogol jaja.

Gość ag2w2t12a
O byłych nie będę rozmawiać, ale co do spotkania to już dzisiaj musiałbym jakoś do niej się zbliżyć fizycznie. Na powitanie teraz powinienem się przytulić do niej, a potem w trakcie spaceru to coś więcej tylko co najlepiej ? Jaki powinien być następny krok na spacerze ?