Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamosiasamosia

rozszerzanie diety,gotujemy same obiadki i kaszki. Watek wsparcia,zapraszam :)

Polecane posty

Hallllooooooo! Odswiezam:) Juz daje malemu normalne kasze: jaglana,kukurydziana,gryczana niepalona,manna,zaczne dawac platki owsiane niedlugo. Na razie owsianka holle. Robie na sniadanie z owocami. Probowalam dac mu jajecznice,ale srednio mu szla. Wprowadzam tez jogurt naturalny. Na obiad furrore robia pulpeciki. Dziewczyny dzielcie sie pomyslami na obiady i inne dania,bo mi pomyslow brakuje na zdrowe posilki dla caej rodziny,bo papkami moj synek juz gardzi i chce jesc razem z nami.

Gość ignaska
Jestem z Warszawy i od roku zamawiamy w Vegepack. Mam obecnie 18-miesięczną córeczkę ze skłonnością alergiczną w wysokim stopniu. Stosujemy wszystkie praktycznie warzywa plus olej rzepakowy lub kokosowy i żadnych alergii. Warzywka polecamy!!

Gość gość
A to w gotowaniu zupy trzeba się wspierać???? Dobre, dobre:)

Gość zegarynka888
Dziewczyny, ja właśnie biorę się za rozszerzanie diety synka i szukam jakichś porad/przepisów itd. Ostatnio byłam nawet w takiej desperacji, że ściągnęłam aplikację Bobovity właśnie o rozszerzaniu diety. Tam jest sporo przykładowych jadłospisów - nie to, że chcę dawać jedzonko ze słoików :) A kiedy zaczęłyście podawać gluten?