Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Prawiczki z kafe muszą być strasznie brzydcy skoro żadna ich nie chciała

Polecane posty

Gość gość
Obwiniaja wiecznie takich facetow ze to ich wina ze sa sami ! A prawda jest taka ze to wina kobiet ktore szans takim chlopakom nie daja , odrzucaja ich ! x 1. Za co obwiniają jak się nimi nawet nie interesują :D 2. A ty byś był z kimś kto nie jest dla ciebie ciekawy, pociagajacy i nie nadaje sie do życia?

lemingów w polityce to jest akurat bardzo dużo i można ich poznać właśnie po myśleniu takim jak z "hymnu leminga" czyli "bez lęku skacze bo inni skaczą też". człowiek typu "leming" nie używa argumentu czy coś jest dobre czy złe tylko czy "inni tak robią". a już jak tak samo robią "państwa cywilizowane" to choćby nie wiem jak głupie było dane rozwiązanie to leming stanie za nim murem.

Gość gość
ja p*****le :o nie mieszaj do wszystkiego polityki, to jest nienormalne !

Gość gość
1. Za co obwiniają jak się nimi nawet nie interesują 2. A ty byś był z kimś kto nie jest dla ciebie ciekawy, pociagajacy i nie nadaje sie do życia? x kuźwa nie zadawaj mu takich trudnych pytań :D

Gość gość
I już się zaczyna użycie słowa "pravik" Czy Wy nie potraficie normalnie rozmawiać?

Gość gość
w sumie określenia prawiki błźnienia się pod nim na każdy możliwy sposób rozpoczeli oni sami a teraz marudzą że ktoś tak napisał? Może jeszcze sie popłaczesz?

Gość gość
PRAWIK = Narazie nazywa sie to dyskryminacja a pozniej to juz pod rasizm bedzie podchodzic !

Gość gość
no sobie na poniżanie zasłużyli wiec nie wiem w czym problem

Gość gość
na tym forum... ja sie nie dziwie że ich jadą równo wszycy po prostu robia z siebie pajaców i piszą bzdury, no to jak komuś takiemu przyklaskiwać?

Gość gość
forum anonimowe większość pisze pod nickiem "gość" a "mądre" kobiety wyzywają całą grupę mężczyzn, którzy nie uprawiali seksu i tylko i wyłącznie z tego powodu. Zaraz mogę założyć temat gdzie będę pod damskim nickiem pisał bzdury i co inni faceci będą mogli pisać o innych kobietach źle tylko z tego powodu.

"prawikami z kafe" mogą być rzeczywiste nieudaczniki, ale też kobiety jak i mężczyźni, wyzywać też mogą obie płcie chociażby dlatego żeby doszło do kłótni w temacie. Możliwe jest też to że jedna osoba pisze sama ze sobą a inni sie tylko dopisują co jakiś czas

Gość gość
dokładnie gość i Lars

Gość gość
!offerma ty czasem nie jesteś projektem kafe ? Bo tyle lat tutaj ! ? ?

Gość gość84
Google 94 myślę, że słusznie postąpiłeś ;)