Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

buleparte

chyba jestem niezla w lozku

Polecane posty

Mialam czas kiedy pieprzylam sie jak krolicaTeraz jestem nader spokojna ,mam faceta,nie zdradzam go.Po 5 latach odzywaja sie na meila moi byli kochankowie stesknieni za mna .Chyba jestem niezla w lozku skoro tyle lat pamietaja i pielegnuja wspomnienia,wiem je wrecz pielegnuja.W tej chwili jestem nieugieta,ale mile to ze maja mile wspomnienia ,bo ja je rowniez mam.Czy macie rowniez takie doswiadczenia?

Gość gość
nie wiem czy mają miłe wspomnienia ale pewnie pamiętają, że r***asz się bez zobowiązań i takie mają o tobie mniemanie. I nie kłam, że nie zdradzasz męża bo kobiety z taką przeszłością nie są wierne i nie potrafią być.

Gość gość
ech te wakacje znudzone gimgowno sie produkuje no coz, jak nie ma gdzie,to przynajmniej tu ggg mamusia nie mogla wykupic tobie kolonii lub przynajmniej polkolonii ?

nie zdradzam meza bo go nie mam,mam faceta i jestem wierna ,a to ze mnie pamietaja to nie kwestia r****nia sie bez zobowiazan,oni byli na krotko moimi partnerami,nie byli wtedy zonaci.

Gość czekol
U mnie bylo cos innego jak szukalam odpowiedniego to tylko tak moglam sobie dopasowac bo kota w worku nie chcialam pod swoj dach sciagac,A teraz juz wybralam i narazie mi pasuje zawsze kiedy chce to mi dogodzi,a ci starzy znajomi wydzwaniaja ja wtenczas tylko o sobie myslam a nie bez zobowian

Gość gość
potrenowalas niezle..wiec chyba to rozbudza Twoje uczucia :-D

Gość żarófka
Nigdy nie poszłabym do łóżka z kobietą która mówi o sobie "królica":O

no właśnie byli tylko na krótko i teraz też by chcieli na krótko :D:D:D:D