Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość solenizant

wyprawienie 30 urodzin

Polecane posty

Gość solenizant

za dwa tygodnie obchodzę 30 urodziny. Chciałem zaprosić 15 znajomych. Myślę nad zrobieniem grilla, a później jak się zacznie ściemniać ognisko. Myślicie, że dobry pomysł ? Ogólnie się sprzeczam z dziewczyną, bo uważa że powinienem dużo rzeczy kupić a ja raczej kupę kasy nie chce wydawać, mysle o kwocie max 500zl na co ona się śmieje ;p

Gość gość
Styknie spokojnie 500, po co wiecej?

Gość solenizant
ja planuje kupić napoje, alkohol, kiełbaski, karkówkę, w sumię jakieś sałatki będą, przekąski itp. ale moja dziewczyna mowi że powinno być wszystkiego w brud i nie powinienem paść gości samą kiełbachą, że powinien na pewno być tort urodzinowy, jakieś inne ciasto itp

Gość solenizant
ja inaczej trochę podchodzę pod moje 30 urodziny, a ona traktuje je jak by to było wesele moim zdaniem tłumacząc mi że w koću 30 urodziny obchodzi się raz w roku

Gość gość
Ciasto mozecie zrobic sami, a kielbase i karkowke kupic, do tego alko i salatke, ogorki. Bez przegiec, to ma byc mila impreza przy grillu, nie huczna kolacja w restauracji

Gość gość
mozna pomieszac z nozkami z kurczaka, tez nie sa drogie. Zrobic mizerie itp. 500zl, to sporo kasy i jeszcze pewnie wiekszosc cos rzyniesie:) Moze zrobcie wstepna liste i zobaczycie ile wyjdzie:)

Gość gość
znajomi pewnie też coś przyniosą, w moim gronie zawszwe tak robimy, zwłaszcza alkohol, sałatki, kiełbase, nie ma co robić cyrku

Gość Kon30xs
niech dziewczyna robi swoje urodziny jak chce, a Ty swoje jak Ty chcesz. tak bedzie najrozsadniej, aha - niech sie powstrzyma od komentarzy z d**y przy znajomych jak cos bedzie nie tak

Gość gość
no, jak będziesz miał "wszystkiego w brud" to ja bym raczej szerokim łukiem ominęła tą Twoją imprezę :o salmonella murowana