Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Znam faceta, który ma 170cm wzrostu i ma dziewczyne

Polecane posty

Gość gość

a wazy ponad 100 kg, ma d*pe jak szafa, krotkie nogi jak kaczka a dziewczyna bardzo ładna, studentka

Gość gość
ja znam ze 4 co maja max 170(max,podejrzewam ze ok.165) i sliczne dziewczyny. dlatego ze nie narzekaja jak prawiki z kafe i nie robia tragedii z czegos na co nie mamy wplywu. Biora zycie pelnymi garsciami i nie traca mlodosci na uzalaniu sie!

Gość gość
ja znam faceta ktory ma 169, lysiejacy blondyn, male swinskie oczka, grubawy, ma szczupla zone 174 cm, spodziewaja sie drugiego dziecka. Da sie? Da! :D

Gość gość
Co wy macie do tych prawiczków?! Ja pierdziele! Człowiek tylko nie uprawiał seksu a wy już się ich w każdym temacie czepiacie! Jesteście rasiści cholerni!

Gość gość
a co ten temat ma wspolnego z prawiczkami kretynie ? widac, ze jestescie jebnieci na łeb, wszystko z seksem wam sie kojarzy. 99% ludzi na forum ma na was w******e

Gość gość
99% ludzi czy 99% prawiczkow bo to roznica:D

Gość n6
Najlepsza obrona jest atak.Prawiczki onanisci sie maskuja.I tyle.

Gość gość
hahahaha dokladnie

Gość gość
gość a co ten temat ma wspolnego z prawiczkami kretynie ? widac, ze jestescie j**nieci na łeb, wszystko z seksem wam sie kojarzy. 99% ludzi na forum ma na was w******e x " dlatego ze nie narzekaja jak prawiki z kafe i nie robia tragedii z czegos na co nie mamy wplywu." Poczytaj Trochę zanim zaczniesz coś pisać dziecko,

Gość gość
ale się wzburzył prawiczek :D

Gość n6
Siedzi onanista przed kompem i udaje twardziela.Atakujac innych odreagowuje swoje flustracje i kompleksy.Kmiotek.

Gość gość
Ja nie atakuje kretynie tylko zwracam uwagę do kogo był mój post. Ty też widzę kompletny debil. Poczytaj cały temat od początku to będziesz wiedział.