Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lady_Din

jak to jest z temperaturą podczas okresu i przed?

Polecane posty

Gość Lady_Din

Witam, mam pytanie co do temperatury tak jak w temacie.Generalnie chodzi mi o to czy przed okresem powinna spaść temperatura czy nie,2 dni temu dostałam okresu i nadal utrzymuje mi się temperatura w granicach 37'3 °-37'5 °... i tak jest od 15 dni zanim dostałam okresu to najpierw myślałam że jestem w ciąży bo miałam jakieś małe znaki i objawy i w sumie nadal mam, w dodatku ten okres zaczoł się bardzo skompo jak nigdy a dziś mam dosłownie potop ;/ pytam o to ponieważ nie wiem co mam o tym myśleś. Liczę na waszą pomoc i z góry dziękuję ;)

Gość Lady_Din
czy jest jakaś kobietka co się na tym zna lub miała tak samo ?

Gość gość
uważasz że to ciąża więc za kilka dni zrób test. Możeliwe że poroniłaś.

Gość Lady_Din
o kurde.. to teraz dopiero sie przestraszyłam..

Gość gość
Wyluzuj może wcześniejsze plamenie było jakiś zaburzeniem hormonalnym a potem przyszedł okres i tyle.

Gość gość
nie wiem czy moja odpowiedź Ci pomoże.... ja miałam plamienia i straszne bóle podbrzusza(okres spozniał mi się 14 dni),poszłam do ginekologa (za granicą) i powiedziałam jej o plamieniach,o bólach i,że spoznia mi się okres....nic z tym nie zrobiła i nic konkretnego nie powiedziała. Poroniłam

Gość gość
zostałam pobita pare dni przed tym plamieniem,więc dlatego tak się stało. u Ciebie tak jak ktoś już napisał mogły to być zaburzenia hormonalne

Gość Lady_Din
trochę mnie uspokoiłaś, może faktycznie histeryzuję.. ale w razie czego i tak zapisałam się do ginekologa zeby się przebadać przynajmiej będę miała pewność że nic mi nie jest lub że coś mi jest ;)